Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnşallah olmazsın hamişlik sancısıdır onlar inşallah... benim de 2 gün geçti
Bakalim canim hayirlisi neyse o olsun :) bugun bisey olmadi zaten bat günüm de yarin. Genelde sabahlari oluyorum sabah kalktigimda gelmis olabilir :)

Bakalim canim hayirlisi neyse o olsun :) bugun bisey olmadi zaten bat günüm de yarin. Genelde sabahlari oluyorum sabah kalktigimda gelmis olabilir :)
İnşallah Allah kalbine göre verir hayırlısı olsun hepimize canım benim

Merhabalar .. Bir sorum olcakti . 11 nisan gecesi 3 te esimle birlikte olduk 12 nisan yumurtlama günümdü. Korunmadik.2 gun snra bel ve kasık ağrıları kabızlık ve gaz sancisi basladi arti bide uyku ve sık idrar.20 nisan da kan verdim. Negatif çıktı.cok mu erken oldu? Adetimde 26 nisan da. Ayrica tiroidim çalışmıyor.ilac kullanıyorum.sizce durumum nedir? Yardımcı olursaniz cok sevinirim

Cnm adetin geciktiginde yeniden test yap belki gec döllenmedir ama bi arkadasinda tiroidi az calistigindan hep ilac iciyodu bi sene sonra ancak hamile kaldi ve ondan önce iki kere düsügü oldu bu tiroid bozuklugundan dolayi. Sen ne kadardir ugrasiyosun bilmiyorum ama doktor kontrolerini ihmal etme kullan cnm ilacini insallah tez zamanda hamile kalirsin

Kızlaaar 8 nisanda çatlatma iğnesi vurulmuştum bat 26 dı bugün öğlen leke gelmeye başladı pedin üzerine peçete koydum çok açık pembe renkle kahvemsi aöık lekeler var 2 parmağım kadar anca.

5 gün erken oldum benim gibi olan var mı ?

Şubat ayında yerleşme kanaması gibi kanamam oldu ve negatifi görmüştüm yine bu ay da öyledir diye umutlanmakda istemiyorum

kızlar regl oldum belirtilerim yaniltti benibu ayda olmadi insallah gelecek ay o guzel mucizeden bizlerde nasipleniriz ..
Aynn canm bnmde oldu bugün iki gün erken geldi hayırlısı diyorum artık pazartesi dr a görüneceğim bi rahim filmi daha çektircm tüpümün birisi kapalıydı en son hala öyleyse eğer ameliyatla açtıracm sonrasında aşılama düşünüyorum tabi hayırlısı ama bu sefer hiç üzülmedim adetimin geldiğine normalde bir haftam ağlamaklı geçerdi ama çok rahatım nedense

Bende bu ay aşılama oldum iki gün erkn geldi canm adetm olabiliyo birde ilaç faln kullanıyosan etkisi oluyo

Bende bu ay aşılama oldum iki gün erkn geldi canm adetm olabiliyo birde ilaç faln kullanıyosan etkisi oluyo
Normalde kullandığım ilaçlarımı kullanıyorum vitaminle şeker bilmiyorum yerleşmedir diye ümit ediyorum sadece yarın zaten belli olur

Kuzum herseyin hayırlısı olmazsada üzülme olmazsa da rabbimin bildiği senn bilmediğin bilseyler vardır Allahtan hayırlı sağlıklı evlat iste
Aynen öyle canım nasibiyle zamanı geldiğinde herşey olur yinede insan hemen istiyor hevesleniyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…