Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kuzum naptın nasıl gidiyor
canım su anda gelen giden yok insallahda olmaz bugun kollarim ellerim halsiz ve diz alti bacaklarim halsizlik ve agriyordu sag kasigim igne gibi batti bulantim vardi bugun yolda yururken her adimimda midemin gurultulu sesleri sag belime aniden igne gibi batma olstu ve birde karnimdada igne gibi batma olustu insallh hamileyimdir test yaptm negatif erken reglmi iki gun gecti ama allhm isteyen herkese buay hamileligi tattrsin insallah

İnş canm hamilesindir yaaa allahım bizlere de yaşatsın bnm de bugn midem bi değişikti bilmiyorm belki pskolojiktir ama inş vardır ya

cnm bende agri oluyordu ama bu kadar agri hic olmamis o yuzddn merak ettim :)
iliski dun oldu bakalim artik hayirlisi Rabbimden sagol cnm cvp icin

kizlar ben dun aksam test yaptm sabah silik cizgi cikmis ilk defa gryryrum normalde tes yptigimdada sabhlari silik cizgi hic cikmazdi byle yasayipda hamile olan varmi

Çok şükür yok kuzum hiçbir belirti yok ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı ne başka bir şey hiç olmayacakmış gibi sende ne var ne yok
Canim benim bat günüm yarın beklemedeyim arada adet olacak gibi sancilar anlik geliyor gidiyor

kizlar ben dun aksam test yaptm sabah silik cizgi cikmis ilk defa gryryrum normalde tes yptigimdada sabhlari silik cizgi hic cikmazdi byle yasayipda hamile olan varmi
Canim seni uzmek istemem ama bi ay benim de öyle olmustu ama adet olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…