canım su anda gelen giden yokKuzum naptın nasıl gidiyor
canım su anda gelen giden yokinsallahda olmaz bugun kollarim ellerim halsiz ve diz alti bacaklarim halsizlik ve agriyordu sag kasigim igne gibi batti bulantim vardi bugun yolda yururken her adimimda midemin gurultulu sesleri sag belime aniden igne gibi batma olstu ve birde karnimdada igne gibi batma olustu insallh hamileyimdir test yaptm negatif erken reglmi iki gun gecti ama allhm isteyen herkese buay hamileligi tattrsin insallah
cnm senin regl 4 gun klsi dglmiİnş canm hamilesindir yaaa allahım bizlere de yaşatsın bnm de bugn midem bi değişikti bilmiyorm belki pskolojiktir ama inş vardır ya
Evet canm inan çok heyecanlıyım hayırlısı olsun inş pazar günü adet günüm bakalımcnm senin regl 4 gun klsi dglmi
Yok canım hala olmadım beklemedeyim vallahi dua edin banaCanm be durumdasın varmi gelen giden haberlerini bekliyoruz
Canım bugün adet oldumAy inan 2 gun gecer mi kendimi cok zor tutuyorum ben de test yapmamak icin
cnm bende agri oluyordu ama bu kadar agri hic olmamis o yuzddn merak ettim :)Canm bildiğim kdarıyla senn akıntın ve ağrın yumurtlama ağrısı benmde öyle oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum ama döllenme 3 gün sürüyor die biliyorum rahme düşene kadar on günü buluyor yani yumurtlamandan bir hafta on gün sonra başlar belirtilerin
inşaallah ama sanmiyorum cnm iki gun erkenmis bi hafta falan gecmrsi gerekiyomus dollenme 3 gun suruyomusİnş hamişsindir
pardon cnm zaten bilgilendirmeyi de sen yapmistin.ssgol.cnm Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evkatlar versin insaallahİnş hamişsindir
Canim benim herdeyin hayirlisi inan bana. Hayrli ve saglikli olsun önemlisi bu. Canini skma tamam miCanım bugün adet oldum
Canim naptin var mi sende bi gelismeYok canım hala olmadım beklemedeyim vallahi dua edin bana
Kuzum üzülme sakın hayırlısı hakkımızdaCanım bugün adet oldum
Allahtan hayırlısını iste canm bnm hayırlı bi evlat nasip eder inşBugun adet günüm.. Gelen giden yok gibi dün test yaptım negatif..
Çok şükür yok kuzum hiçbir belirti yok ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı ne başka bir şey hiç olmayacakmış gibi sende ne var ne yokCanim naptin var mi sende bi gelisme
Tamam canım benim çok teşekkürler aynen herseyin hayırlısı neyse o olsunCanim benim herdeyin hayirlisi inan bana. Hayrli ve saglikli olsun önemlisi bu. Canini skma tamam mi
Canim benim bat günüm yarın beklemedeyim arada adet olacak gibi sancilar anlik geliyor gidiyorÇok şükür yok kuzum hiçbir belirti yok ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı ne başka bir şey hiç olmayacakmış gibi sende ne var ne yok
Canim seni uzmek istemem ama bi ay benim de öyle olmustu ama adet olmustumkizlar ben dun aksam test yaptm sabah silik cizgi cikmis ilk defa gryryrum normalde tes yptigimdada sabhlari silik cizgi hic cikmazdi byle yasayipda hamile olan varmi
anldm canmya bosbosuna heves edyrum iste neyse bn yine cumartesi gunu doktora gdym tedavimi olayim hayrlisiCanim seni uzmek istemem ama bi ay benim de öyle olmustu ama adet olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?