• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canm bnm yaaaa inşallah gelmez adetin hamilesindir bu ay bol bol dua ediyorum rabbime allahım hepimize nasip etsin bu güzl duyguyu yaşamayı geceleri uykusuz kalmayı
sagol canım insallah senin regl kacgun var regl beklemesi bitiriyor bizi gunler gecmiyor sanki :KK43:

Evet göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olduğunu bende okumuştum adet yaklaşırken agrimasinin nedeni ise hormonlar çalışıyormuş o nedenleymiş ama hayırlısıyla inşallah hamileyizdir ya benim adet tarihim haftaya yani 21 NİSAN
Bat tarihimiz ayniymis benimki de 21 nisan cok merak ediyorum ya

insallh saglikli bir sekilde gobissss olsunda regl olmasin insallah:anneadayı:

Canim 14 nisan yani geçen hafta kan testi yaptırdım bu belirttiler vardı ve sonuç 0,16 yani negatif çıktı 21 NİSAN adet tarihim dur bakalım nolacak
Ay inan 2 gun gecer mi kendimi cok zor tutuyorum ben de test yapmamak icin

insallah kalirsin canim bnmde adet olmam lazm ama adet agrisi bi gelip gidiyor kirmizilari gormem insallah

Dayanamadim yaptim bi silik gorurum umuduyla ama kocaman bi negatif :KK43: moralim cok bozuldu..
Ayyy canım benim ya bende geçen haftanın o umutsuzluguyla sonucuyla içimde o yuzden şimdi umut yok olsun canım sabret hayırlısıyla nasip eyler RABBİM. Belki şimdi olmamasının nedeni vardır belki ilerki günlerde daha varlıklı oldugu n bir zaman da olacaktır belki de şimdi hamile olsaydin orucunu tutamayip borçlanacaktın o yuzden çalışmalara devam edin ramazan ayından sonraya kadar çalışmalara devam edin ama sabirda edin kuzum

iyi gunler kizlar bi sorum var
dün çok fena yürümekte zorluk cıkarıcak kadar sağ kasığımda ağrı oldu.aksam basladi gece arttı ağrı.uyumakta da zorlandım.
büyük ihtimalle yumurtlama ağrısıydı.akıntim da vardı cünkü uzayan beyaz seffaf karisimi bi akintiydi.
ama sorum şu : böyle yumurtlama agrisinu ilk kez yasiyorum bugun bile agriyor ama dunku kadar degil tabi.yani bu kasar togun agri belki de hamileligin bekirtisi olabilir mi.çünkü iki gun once iliksi olmustu

dün çok fena yürümekte zorluk cıkarıcak kadar sağ kasığımda ağrı oldu.aksam basladi gece arttı ağrı.uyumakta da zorlandım.
büyük ihtimalle yumurtlama ağrısıydı.akıntim da vardı cünkü uzayan beyaz seffaf karisimi bi akintiydi.
ama sorum şu : böyle yumurtlama agrisinu ilk kez yasiyorum bugun bile agriyor ama dunku kadar degil tabi.yani bu kasar togun agri belki de hamileligin bekirtisi olabilir mi.çünkü iki gun once iliksi olmustu

Canm bildiğim kdarıyla senn akıntın ve ağrın yumurtlama ağrısı benmde öyle oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum ama döllenme 3 gün sürüyor die biliyorum rahme düşene kadar on günü buluyor yani yumurtlamandan bir hafta on gün sonra başlar belirtilerin

İnş hamişsindir

Bugun oyle bisey yasadim ki tokat gibi suratima carpti.. o yuzden asla bidaha aglayip moral bozmayacagim.. Rabbim herseyin hayirlsiini versin sagol canim benim
Bende kendimi çok zor tutuyorum adet günümü bekleyecm test yapmak için negatifi görünce insan yıkılıyo ama moral bozmak yok ;)

Back