sagol canım insallah senin regl kacgun var regl beklemesi bitiriyor bizi gunler gecmiyor sankiCanm bnm yaaaa inşallah gelmez adetin hamilesindir bu ay bol bol dua ediyorum rabbime allahım hepimize nasip etsin bu güzl duyguyu yaşamayı geceleri uykusuz kalmayı
Canm benm beş günüm var ama genelde iki gün önceden falan geliyo ama inş gelmez bizde koca göbişşlerimizle gezerizsagol canım insallah senin regl kacgun var regl beklemesi bitiriyor bizi gunler gecmiyor sanki
Bat tarihimiz ayniymis benimki de 21 nisan cok merak ediyorum yaEvet göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olduğunu bende okumuştum adet yaklaşırken agrimasinin nedeni ise hormonlar çalışıyormuş o nedenleymiş ama hayırlısıyla inşallah hamileyizdir ya benim adet tarihim haftaya yani 21 NİSAN
Canim 14 nisan yani geçen hafta kan testi yaptırdım bu belirttiler vardı ve sonuç 0,16 yani negatif çıktı 21 NİSAN adet tarihim dur bakalım nolacakBat tarihimiz ayniymis benimki de 21 nisan cok merak ediyorum ya
Ay inan 2 gun gecer mi kendimi cok zor tutuyorum ben de test yapmamak icinCanim 14 nisan yani geçen hafta kan testi yaptırdım bu belirttiler vardı ve sonuç 0,16 yani negatif çıktı 21 NİSAN adet tarihim dur bakalım nolacak
Benimki negatif çıktı geçen hafta o yuzden yapmıyorum canım çünkü kesin yoktu diye hayırlısı diyip bekliyoruz canımAy inan 2 gun gecer mi kendimi cok zor tutuyorum ben de test yapmamak icin
Dayanamadim yaptim bi silik gorurum umuduyla ama kocaman bi negatifBenimki negatif çıktı geçen hafta o yuzden yapmıyorum canım çünkü kesin yoktu diye hayırlısı diyip bekliyoruz canım
Ayyy canım benim ya bende geçen haftanın o umutsuzluguyla sonucuyla içimde o yuzden şimdi umut yok olsun canım sabret hayırlısıyla nasip eyler RABBİM. Belki şimdi olmamasının nedeni vardır belki ilerki günlerde daha varlıklı oldugu n bir zaman da olacaktır belki de şimdi hamile olsaydin orucunu tutamayip borçlanacaktın o yuzden çalışmalara devam edin ramazan ayından sonraya kadar çalışmalara devam edin ama sabirda edin kuzumDayanamadim yaptim bi silik gorurum umuduyla ama kocaman bi negatifmoralim cok bozuldu..
Canm be durumdasın varmi gelen giden haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar bugün adet günüm gelen giden Yok çok şükür sizler ne durumdasınız bakalım :))
Kıyamam canm yaa moralini bozma zamanı vardır belki de biliyosun moral çok önemliDayanamadim yaptim bi silik gorurum umuduyla ama kocaman bi negatifmoralim cok bozuldu..
Kuzum naptın nasıl gidiyorinsallah kalirsin canim bnmde adet olmam lazm ama adet agrisi bi gelip gidiyor kirmizilari gormem insallah
iyi gunler kizlar bi sorum var
dün çok fena yürümekte zorluk cıkarıcak kadar sağ kasığımda ağrı oldu.aksam basladi gece arttı ağrı.uyumakta da zorlandım.
büyük ihtimalle yumurtlama ağrısıydı.akıntim da vardı cünkü uzayan beyaz seffaf karisimi bi akintiydi.
ama sorum şu : böyle yumurtlama agrisinu ilk kez yasiyorum bugun bile agriyor ama dunku kadar degil tabi.yani bu kasar togun agri belki de hamileligin bekirtisi olabilir mi.çünkü iki gun once iliksi olmustu
Bugun oyle bisey yasadim ki tokat gibi suratima carpti.. o yuzden asla bidaha aglayip moral bozmayacagim.. Rabbim herseyin hayirlsiini versin sagol canim benimKıyamam canm yaa moralini bozma zamanı vardır belki de biliyosun moral çok önemli
iyi gunler kizlar bi sorum var
dün çok fena yürümekte zorluk cıkarıcak kadar sağ kasığımda ağrı oldu.aksam basladi gece arttı ağrı.uyumakta da zorlandım.
büyük ihtimalle yumurtlama ağrısıydı.akıntim da vardı cünkü uzayan beyaz seffaf karisimi bi akintiydi.
ama sorum şu : böyle yumurtlama agrisinu ilk kez yasiyorum bugun bile agriyor ama dunku kadar degil tabi.yani bu kasar togun agri belki de hamileligin bekirtisi olabilir mi.çünkü iki gun once iliksi olmustu
Bende kendimi çok zor tutuyorum adet günümü bekleyecm test yapmak için negatifi görünce insan yıkılıyo ama moral bozmak yokBugun oyle bisey yasadim ki tokat gibi suratima carpti.. o yuzden asla bidaha aglayip moral bozmayacagim.. Rabbim herseyin hayirlsiini versin sagol canim benim
Artik aglamayacagim diye bi baslik actim bugunki yasadigimi anlattim isterden bi bak canim..Bende kendimi çok zor tutuyorum adet günümü bekleyecm test yapmak için negatifi görünce insan yıkılıyo ama moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?