Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sen yinede bekle derim cnm ben 3 tane test almıştın bat günü yaparsın

merhaba kizlar benim erken reglime pazartesi gunu uzun reglime bir hafta kaldi 10 gundur sag kasigima igne gibi tatli tatli batma oluyor arada mide ynmasi olusuyor sirtima ve belime igne gibi vuruyor insallh gebeyimdi dua edermisiniz benim icin

Merhaba kızlar size bir sorum olucak. Evlenmeden önce normalde 28 gün de bir adet oluyordum düzenliydi en fazla 2 gün geçerdi. Evlendikten sonra 10 gün 5 gün gecikmeye başladı. 2 aydır 5 gün gecikiyor.
Telefonumdaki takvimde 28 günlük döngüde ayarlı ve yumurtlama günümde ona ayarlı yapıyorduk sonra 33 güne ayarladım onun ayarladığı yumurtlama günündede ilişkiye girdik.
28. günde dönerse adetim 3 gün sonra 33 güne dönerse 8 gün var. Ve 3 gün kala düşünerek gebelik testi yaptım prodictor NEGATİF çıktı. Sizce Doğru mudur? Yoksa biraz daha bekliyim mi?

Canım bence erken gelen adetin gelmezse iadet gününden iki gün sonra tekrar yap yaada kan tahlili yaptır kesin çözüm inş bebişin sennledir belirtin var mı

benim reglm bu hafta ici insallah regl olmam insallh gebeyimdirallahm isteyen herkesin kucagini tez vakitte doldursun insallah

Benim de adet günüm cuma günü :) cok heycanliyim ALLAHim INSAALLAH bu ay hayirli ve saglikli bi evlat nasip eder 3 gün kaldi sanki zaman gecmiyor

Benim de adet günüm cuma günü :) cok heycanliyim ALLAHim INSAALLAH bu ay hayirli ve saglikli bi evlat nasip eder 3 gün kaldi sanki zaman gecmiyor
insallh hyrli saglikli bir sekilde gebesindir canim belirtin varmi hic

insallh hyrli saglikli bir sekilde gebesindir canim belirtin varmi hic
Canim inan bilmiyorum bu ay 9. Ay. 10. AYA gircez bu ay da olmazsa. Bu ay rahim filmi cektirdim o yuzden ister istemez umut ediyorum ama bilmiyorum her ay husran oluyo umutlaninca. Azar azar sari akintim oluyor gun icinde yani ic camasirima baktigimda goruyorum. Onun disinda benim gogsum nerdeyse hic agrimaz adet oncesi. Ama bu ay farkli sanki ozellikle sol gogsum. Acaba usuttum mu ki diyorum umutlanmak istemiyorum sagol canim duan icin buarada.senin ne zaman regl gunun? Bu ay kacinci denemeniz ve belirtin var mi ay İNSAALLAH bizler de tadariz o mucizeyi yaa

insallh canim dualarimiz kabul olur benim reglm 23 ve 31 arasidir dun 23.gunumdu dun ve onceki gun cok hafif kahverengi leke geldi bu sabahda adet sancim basladi ama su an geln giden yok bu hafta sonuna kadar olurum belki ama insallahda olmam ben 2yil 4 aylik evliyim bir bucuk yili geciyor isteyeli.. ama benim iliskim duzgun degil afedersin bu ay ilk defa iki gunde bir iliskim oldu yumurtlama gunune kadar.. insallhda hamileyimdir arada asiri halsixlik var ustumde iki bacaklarimin diz alti agriyor her ikiside.. bu ay sag kasigimin agrisini hissettim arada kollarim ellerim uyusuyor ilk defa gohsumun kenarlarimin agridigini hissettim oda dokunnca..bende iltihap var ama iltihap engellemez insallh o guzel gun tez gelsede 9 aylik heyecani bizde yasasak insallh

Aynen csnim ya o mucizeyi biz de tatsak o kadar cok istiyorum ki bana ve Rabbim isteyen herkede tattirsin bazen hayalini kruuyorum onda bile gozlerim doluyor diyorum gercegi olsa demek ki nekadsr guzeldir. INSAALLAH bu ay kucaklarimiz dolar aminnn

insallah kaliriz isteyen herkese nasip eder insallah.. ahhh bu belirtiler bizi yiyip bitiriyor vallahi

Canm bnm yaaaa inşallah gelmez adetin hamilesindir bu ay bol bol dua ediyorum rabbime allahım hepimize nasip etsin bu güzl duyguyu yaşamayı geceleri uykusuz kalmayı

Aynen csnim ya o mucizeyi biz de tatsak o kadar cok istiyorum ki bana ve Rabbim isteyen herkede tattirsin bazen hayalini kruuyorum onda bile gozlerim doluyor diyorum gercegi olsa demek ki nekadsr guzeldir. INSAALLAH bu ay kucaklarimiz dolar aminnn

İnşallah kuzumm allah hepimizin dualarını kabul etsın bir an önce hayırlı bi evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…