• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Şeker ilacı ile kilo mu verdirtecek dengeleme dediği o mu.Benim de hep düzensizdi.Ama hiç o ilacı vermediler.

Bana seker ilaci ile pkoyu tedavi edicem dedi kilo icin bahsetmedi.
Sasirdim beklemeye aldim kendimi 10 gun gecmis bir 10 gun daha geciciriz bu gogusler mahfedio beni sadece

Aa niye test yapmıyorsun ben duramazdım

3 gun once negatifti cnm negatif sayiyorum asiri silikti.
Sonra yapmak istemedim dun doktora gittim dengesiz birine denk geldim ozelde aksam gittim.
Ultrasinda bakti gebe oldugunu dusunmuyorum dedi gitti sonra ben sordum ilacla regl olmak istiyorum diye ilac sana tavsiye etmiyorum dedi 10 gun bekle olmazsan gel dedi kan alin degere bakin dedim duymamazliga geldi.
40 tl muayne ucreti haram ettm ciktim.
Ne kanima bakti ne bisi gec yumurtladim sanirim ilk kez 39u girdum yarin 40 olucam.
3 aylik regl periodum
33
34
36 idi
en son 33 gunde olmustum..

3 gun once negatifti cnm negatif sayiyorum asiri silikti.
Sonra yapmak istemedim dun doktora gittim dengesiz birine denk geldim ozelde aksam gittim.
Ultrasinda bakti gebe oldugunu dusunmuyorum dedi gitti sonra ben sordum ilacla regl olmak istiyorum diye ilac sana tavsiye etmiyorum dedi 10 gun bekle olmazsan gel dedi kan alin degere bakin dedim duymamazliga geldi.
40 tl muayne ucreti haram ettm ciktim.
Ne kanima bakti ne bisi gec yumurtladim sanirim ilk kez 39u girdum yarin 40 olucam.
3 aylik regl periodum
33
34
36 idi
en son 33 gunde olmustum..

Ne doktorlar var ya bence yarın sağlık ocağında bi kan baktır. En sağlam sonuç o olur sanırım.

Hıı anladım bizim burda kan alıyorlar direk o yüzden öyle dedim. Hakkında hayırlısı olsun canım

Normalde ogle olmasi lazimda burada ki saglik ocagimiz garip calisio bizim.
Idrarda gormeden kanda bakmiyorlarmis.
Ins canim sulu akintim var oldum diye kosuyorum tuvalete ama yok

Kızlar şüphheli ilişki üzerinden 5 gün geçti bugun beyaz kremsi akıntı ile sol kasık ağrısı başladı. Yumurtlama zamanım geçtiğine göresizce yerleşme ağrısı mıdır? Aprı değil igne batar gıbı daha çok. Durup durup gırıyor.

Kızlar şüphheli ilişki üzerinden 5 gün geçti bugun beyaz kremsi akıntı ile sol kasık ağrısı başladı. Yumurtlama zamanım geçtiğine göresizce yerleşme ağrısı mıdır? Aprı değil igne batar gıbı daha çok. Durup durup gırıyor.

Ins vardir kiz yerlesiodur kuzu ama daha erken yumurtlamadan 1 hafta sonra rahme ekilio die biliorum ben.
Sen 10.gununden baslarsin test yapmaya ben kizimda yumurtladan 10.gun silik gordum

Bugun 40.gunun ilk kez 40 gordum genc kizligimdan bu yana :( umarim bebisim gelmistir de regl olmam cok uzulurum goguslerim hala agriyor tek belirti goguslerim 1 haftadan fazla oldu agri var

Kizlar sizde bakim bakalim benim gibi cizgi gorebilecekmsniz?
Oglen 1 saattljk idrarla yapildi

Eklentiler

• 2017-02-27 14.42.12.jpg
    2017-02-27 14.42.12.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 63
Back