5 dk hali foto cnm sabah yenilicem ins vardir :)Merhaba canım sanki bi çizgi var gibi.Test beklemedi dimi. Sabah idrarıyla yaparsan daha iyi oluur
Canım hamilesin ya ben görüyorum çok silik bence hemen kan veerDiger topikte bunu paylasmisim ayni mi bilmiorum birde burdan bakin
Canım hamilesin ya ben görüyorum çok silik bence hemen kan veer
Sabah yapicam canim gec yumurtladan suphe ediyoruz cunku en son 19 ocakta oldum bekliorum olmadim hala ilk kez 40 gunum bugun gelen olmadi
Olabilir ay çok heyecanlı sabah yap sonra yine çıkarsa doğru kan testine
Ya ben tek çizgi görüyorum hala ya:/Diger topikte bunu paylasmisim ayni mi bilmiorum birde burdan bakin
Ya ben tek çizgi görüyorum hala ya:/
Ya ben tek çizgi görüyorum hala ya:/
Olsun cnm sabah tekrarliyacagim
Belki net cikar
Haberdar et bizide inşallah hayırlısı ile hamilesindir
Ins kuzum haber ederim yarin yada obur gun denerim belli olmaz
Bakmadim kiz oluruna biraktim belki sabah denerim oda belki.Denemedin mi hala çatlicm burda.
Bende de bi üşüme var , hamilelikte sıcaklık basar bende üşüme adet olucam galiba
Bakmadim kiz oluruna biraktim belki sabah denerim oda belki.
Bazen usume olurmus gebelikte ins gelmistir melegin
Arkadaslar adetim 2 gün gecti ama idrarda negatif çıktı. Acaba bi umut var midir?
Sagol canimKan tahlili yaptır belki geç yumurtluyosundur
Ayy umutlanmayayım diyorum ama inşallah gelmiştir:) bugün kan tahlili verdim öğleden sonra gel al dediler doktor çıkmış. Diğer aylardan farklı bu ay sanki hamileyim gibi hissediyorum
Sende sağol canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallahSagol canim
Arkadaslar adetim 2 gün gecti ama idrarda negatif çıktı. Acaba bi umut var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?