Baktım şu baştan ikincide silik görür gibi oldum.Adetin kaçıncı günü bugünezo26 adaşim benim testlerimide yorumlarmisin yukarda :)
Baktım şu baştan ikincide silik görür gibi oldum.Adetin kaçıncı günü bugün
Belli olmuyor ki adet belirtinde yok belliki geç yumurtladın38.gun canim geciktim cok
Belli olmuyor ki adet belirtinde yok belliki geç yumurtladın
Bencede geç olmuş.Belli olmuyorki bizlerde.Evet canim goguslerim cok agriyor 1 haftadir var bende gogus agrisi.
Akinti yok agri sizi yok bas agrisi var sadece
Muhtemelen gec yumurtladim
Bencede geç olmuş.Belli olmuyorki bizlerde.
Nasıl anlaşılacak ki :) Rahim yukarda oluyor onu ultrasonla görüyor doktorKizlar rahim kalinlasmasini esimiz anlayabilirmi?
Canim burayi cok gec gordum anca yazıyorum teker teker okuyorum mesajları. Gorunuyor burda çizgi
Nasıl anlaşılacak ki :) Rahim yukarda oluyor onu ultrasonla görüyor doktor
osay3
Doktordan geldim kizlar dayanamadim.
Doktor bakti rahim 8.7mm olmus gebe gibi gormuyorum seni dedi 10 gun gecikmissin bir 10 gun daha bekleyelim dedi dedim ilacla adet oliyim ilac verme taraftari degilim sana dedi. Ultrasonda keseye bisiye rastlamadi pco olabilirim ama sanki bu sefer ultrason goruntum daha temiz geldi bana.
Bekliycem yani neden bekliosak sert bir kadina benzio ne desem dinlemio 40 tl bosuna verdik
Ozele mi gittin canim. En iyisini yapmışsın aslında doktora giderek ama mal bi doktora denk gelmen ayrı bi talihsizlik. En iyisi ne biliyor musun kuzum ? En iyisi bisilerle oyalanmak kendine mesgale bulmak ve kesinlikle gebeligi aklından cikarmak. Dün ben kan verdikten sonra kahve rengi akintim oldu aksama kadar bugun sariya döndü ve kesildi. Gerci adetim gelir diye düşünüyorum gerci gercek dusuncemi istersen hic bisi düşünmüyorum su an. Hobilerimle ugrasiyorum. Pedimi taktim gelirse gelir gelmezse de kendi bilir :)
Bende ogle yapicam cok uzuldum nedense hep boyle garip doktorlar bana denk gelir.
Bekliycem elimden bisi gelmio testte yapmiycam gittigi yere kadar.
Yumurta çatlayıp çatlamadığını görmemiş mi? Adet olacaksın bekle der ya da duphaston verir hamilelik varsa da etkilemez hem.osay3
Doktordan geldim kizlar dayanamadim.
Doktor bakti rahim 8.7mm olmus gebe gibi gormuyorum seni dedi 10 gun gecikmissin bir 10 gun daha bekleyelim dedi dedim ilacla adet oliyim ilac verme taraftari degilim sana dedi. Ultrasonda keseye bisiye rastlamadi pco olabilirim ama sanki bu sefer ultrason goruntum daha temiz geldi bana.
Bekliycem yani neden bekliosak sert bir kadina benzio ne desem dinlemio 40 tl bosuna verdik
Kırp resmi tekrar deneKızlar test yaptım iki çizgi net çıktı yine de emin olmak için pazartesi kan testi yapi cam fotoğraf atmaya çalıştım yapamadım daha yeniyim aranızda ondan çözemedim hala programi
Yumurta çatlayıp çatlamadığını görmemiş mi? Adet olacaksın bekle der ya da duphaston verir hamilelik varsa da etkilemez hem.
Şeker ilacı ile kilo mu verdirtecek dengeleme dediği o mu.Benim de hep düzensizdi.Ama hiç o ilacı vermediler.Demedi cnm + seker ilaci ile pkoyu tedavi edicez dedi ultrasonda seni gebe olarak gormuyorum dedi.
Hicbir yorum yok kalinligi bile zorla 3 defa sordum 4.cude 8.7mm dedi uyuz kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?