Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

S

Silik galiba anlayamadim biraz daha bekle kan tahlili yap bnce

Herkez ogle dio kusum ya nedense ya testler sapitiyor yada hcg hassasiyetleri dusuk.
20ml demis ztn erken gebelik testleri 20 :)
Al bi gebelik testi markasi ama yeni uretim denmis bilmiyorum.
Sabirla beklemem lazim artik belki olurum

Gec dollenmeden suphe ediyorum pkoda var sans az ama belki umut dunyasi iste bizimki
Bende pko idim 5 ay oldu adetim düzenli yumurtlamam oluyo ama hamile kalamadim hala bu ay da gün sayıyorum 1 de regl olmam insaALLAH belirti olarak koku almam çok hassaslasti ama bilmiyorum hiç umudum yok hissetmiyorum yine her ay gibi hüsran la sonuçlanacak hayatım boyunca doğru bir insan olarak yaşamak için çok çaba sarfettim okulumu ailemden uzakta okudum tek çocuktum ailem çok iyi destekcimdi okul biter bitmez evlendim eşimin görevi nedeniyle cizreye geldik ve burda yine tekim yani kısacası hayatım boyunca tek tim yanlizdim hala yanlizim ve ben artık tek olmaktan çok sıkıldım isyan atmemek için kendimi tutuyorum dua ediyorum namaz kılıyor kuran okuyorum ama ne bilim hani derler ya yanlizlik ALLAH A mahsustur diye bende öyle ümit ediyorum Beni de yanliz bırakmaz artık uzun oldu biliyorum ama kimseye içimi dokemiyorm bu denli sıktiysam sizi kusuruma bakmayin

Sizce var mi yok mu kizlar? 1 hafta once yaptim bunu bugun regl baslangic gunum heyecanla bekliyorum bakalim

Ask olsun canim benim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
Kizimi her optugumde kokladigimda isteyenlerede nasip et derim.
Bilirim 1 sene bkeldim bende agliya agliya.
Sonunda kavustum.
Sizlere nasip etsin istioyrum icten isteyen herkese hemen versin rabbim gonulden diliyorum evlat ozlemi zor kimseye yasatmasin.
Sen sabirla bekle tevekkul etmekten baska bisi gelmez elimizden..
Estahfirullah burada dertlesmek dertlerimize ortak olup sabirla beklemek icin variz dualarimizla destek oluyoruz
Tanimasakta birbirimizi gonulden dualarimizla kalbimizle ortagiz dertlerinjze

Saolasin canım benim ALLAH razı olsun

Canım var galiba hayırlı olsun

Var sekerim hayirli olsun 1 hafta once ise suan baya koyulasmasi lazim cizginin
tam 16 sinda yaptim testi o hun cekmistim bu fotoyu ama bi oac arkadasima sordum tam emin olamadim aslında bisiler hissediyodum ama simdi hissetmiyorum 28. De gidicem dr ama bulunduğumsehrrde yeni tasindigim icin drsecimin de kararsiz kaldim bu topigi gorunce size desorayim dedim. Zaten bugun regl de olmadim inşallah vardir

Amin canım insaALLAH vardir

Siz bisi goruyormusunuz kizlar kafayi yiycem ben sonunda regl olmadim 38.gun bugun gec yumurtladim

Eklentiler

• 2017-02-25 13.29.07.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 48
Canım sanki hayalet bir çizgi var anlayamadim ki bende hic yarın tekrar yap bnce

Yarin tekrarliycam tek belirtim goguslerim sisti agriyor damarlarim belirginlesti ne agri ne akinti ne sizi hicbisi yok he birde bas agrim var.
Regl olamiyorum gec yumurtlamaktan suphe diyorum .
Hayalet cizgi gibi ama nedense telde ogle duruo elimde daha pembe sanki

Eklentiler

• 2017-02-25 13.29.07.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 2017-02-25 15.19.45.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 2017-02-25 15.26.57.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 2017-02-25 15.19.45.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 2017-02-25 15.28.15.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…