Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amin kızlar.benim 14 günüm var daha ama benim adımı da yazar mısınız

Cnm liste yapmadik sayfaya yani surekli guncellemek gerekicek benimde kizim var 17 aylik cok sık takip edemiyorum :) burda hem belirtileri paylasip hemde sabirla bekliyoruz arkadaslarla sen suan yumurtlama gunundesin iyi degerlendirmelisin

Amin kızlar.benim 14 günüm var daha ama benim adımı da yazar mısınız

Cnm liste yapmadik sayfaya yani surekli guncellemek gerekicek benimde kizim var 17 aylik cok sık takip edemiyorum :) burda hem belirtileri paylasip hemde sabirla bekliyoruz arkadaslarla sen suan yumurtlama gunundesin iyi degerlendirmelisin

bende bu ayin 20 si ile 30 arasinda adet bekliyordum sadece bir kereye mahsus adet tarihlerime yakin olan bu gunler icinde iliskim oldu. 3 gun once test yapgim negatifti ama henuz gelen giden yok. 11 aylik bebegim var ve henuz de hazir.degilim aslinda hem korkuyorum hem istiyorum kararsizim (( ama hala gelen yok adet gunumude unuttum isin tuhafi hic unutmam. ( napcam ben bekliyim mi yada hamile kalmismiyimdir ki bilemiyorum.

Buna en net cevap iliskiden 12 veya 14 gun sonra test yapmalisin yani herkezin yumurtlama zamani farkli, spermlerde 3 gun icerde yasadigina gore.
Regl yi not almanizi bu gibi unutkanliklara iyi oluyor telefona not aliyorum o benim yerime bekliyor.

Buna en net cevap iliskiden 12 veya 14 gun sonra test yapmalisin yani herkezin yumurtlama zamani farkli, spermlerde 3 gun icerde yasadigina gore.
Regl yi not almanizi bu gibi unutkanliklara iyi oluyor telefona not aliyorum o benim yerime bekliyor.
haklisiniz en iyisi iliskiyi baz alip yeniden test yapmam daha iyi olucak :( gercekten kotu oluyor unutmak hic basima gelmedi ilk olucak (

haklisiniz en iyisi iliskiyi baz alip yeniden test yapmam daha iyi olucak :( gercekten kotu oluyor unutmak hic basima gelmedi ilk olucak (

Tek iliski oldugunu soyledigin icin baz alirsin sende ztn iliskiden 12.gun negatifse dogrudur yani cunku 10 gunden sonra kana sonra idrara geciyor

Can'ım ya çok teşekkür ederim ne güzel cümleler Allah razı olsun öpüyorum çok

Rabbim hepimizinden razi olsun canim benim destek icin burdayiz hepimiz.
Sana onerim iliski oncesi turk kahvesi icir esine ben icirmistim yumurtlama zamanimda kizima ogle hamile kaldim ovulasyon testi ile belirledikten sonra :)

Merhaba kızlar benim adetime 7 gün var ama sabah dayanamadım test yaptım size atıyorum çok silik bi çizgi çıktı testten 20 dk sonra sizce olabilir mi bebiş?? çizgiyi gören var mı

Eklentiler

• _20161230_164753.JPG
    22,4 KB · Görüntüleme: 70
  • _20161230_164600.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba kızlar benim adetime 7 gün var ama sabah dayanamadım test yaptım size atıyorum çok silik bi çizgi çıktı testten 20 dk sonra sizce olabilir mi bebiş?? çizgiyi gören var mı

Canim 7 gun kala cok erken hani adetten hemen sonra hamile kalsan anca cikar ama ben testlerde bisi gormuyorum cok erken yapmissin onu belirtmek istiyorum sabirla bekle ogle yap

Tek iliski oldugunu soyledigin icin baz alirsin sende ztn iliskiden 12.gun negatifse dogrudur yani cunku 10 gunden sonra kana sonra idrara geciyor
hmm evet artik bekliycem mecburen yapcak bisiy kalmiyor allah verirse napalim demeķki ikinci kez anne olucam. bazen her seyi planlayamiyoruz ((allah isteyen herkese nasip etsin cok guzel bir sey tabiki

hmm evet artik bekliycem mecburen yapcak bisiy kalmiyor allah verirse napalim demeķki ikinci kez anne olucam. bazen her seyi planlayamiyoruz ((allah isteyen herkese nasip etsin cok guzel bir sey tabiki

Olsun cnm olursa da allahimin en guzel hediyesi kardes olur hem zor olucak ama olsun yasi kac ilkinin bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…