Merhabalar ben bugun okumaya
Basladgm bu topigi insallah herkes en yakin zamanda hamis kalir
Benim malesef hüsran sabah gerçeklerle karşılaştımisteyen herkes tez zamanda hamile olur inşallah Allah bekletmesin güzel haberler almayı
Amin amin inşallah cnmolsun cnm regl oluyorsan sagliklisin demek.
eminim vakti vardir ins o vakitte cok yakin olurda bekletmez.
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins
Arkadaşlar merhaba.bende pkoluyum.bir oğlum var.oğluma hamile kalmadan önce pkom yoktu.1sene önce bir kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra pkom oldu.adetlerim düzenli.bu ay glukopon ve folikasit verdi doktor adetin 3.günü de klomen kullanmaya başlıyacağım.Rabbim hepimizin derdine derman olsun inşş
kızlar merhaba ayın 25 ınden ıtıbaren adet gunum ınternet hesaplamalarına gore 25 yada 27 cıkabılıyor bugun de olmadım henuz ne zaman test yapsam acaba bu pazar yada pazartesı yapsam mı olmazsam
Pazar denersin canim bir insallah hamilesindir
insallah canım bakalım onumuzdekı bırkac gun ıcınde bellı olacak aslında cumartesı yapsam hamıle ısem yenı yıla guzel bır haberım olurdu ama degılsemde acayıp uzuntulu gırerdım :) en ıyısı pazar sanırım
Cumartesi sabah yapsanda cikar diye umit ediyorum bir umit denersin cnm haber et banada merak ederim
Kızlar dün doktora gittim. Bir hafta boyunca kullanacağım iğnelerden verdi, ismi Menagon. Daha önce kullanan veya bu iğneyi duyan var mı?çok gerildim ya
Evet aynen öyleymiş canım yumurta oluşturuyormuş. Daha önce iki ay klomen kullandım yine hamile kalamadım o yüzden bu iğneyi verdiHic duymadim bilmiyorum canim ama destek olmak icin yaziyorum bu ignr yumurtlama icinmi? Yumurta buyutsun diye felanmi doktor aciklama yapmadimi
Evet aynen öyleymiş canım yumurta oluşturuyormuş. Daha önce iki ay klomen kullandım yine hamile kalamadım o yüzden bu iğneyi verdi
İnşallah canımmm çok teşekkür ederim :) Rabbim yeni yılda hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin :)Ozaman bence hic dert etme kendine belki igne daha saglikli yumurtalari gelistirip catlaticak hamile kalirsin belki hayirlisi ile insallah yeni seneye hamile girersin ve bebgine kavusursun
İnşallah canımmm çok teşekkür ederim :) Rabbim yeni yılda hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin :)
Tamam canım salı günü dr çağırdı bakalım ben de meraktayım neler olacakAmin canim benim gelismelerden haber et beni etiketle olurmu :)
Tamam canım salı günü dr çağırdı bakalım ben de meraktayım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?