Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim malesef hüsran sabah gerçeklerle karşılaştım isteyen herkes tez zamanda hamile olur inşallah Allah bekletmesin güzel haberler almayı

Benim malesef hüsran sabah gerçeklerle karşılaştım isteyen herkes tez zamanda hamile olur inşallah Allah bekletmesin güzel haberler almayı

olsun cnm regl oluyorsan sagliklisin demek.
eminim vakti vardir ins o vakitte cok yakin olurda bekletmez.
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins

Arkadaşlar merhaba.bende pkoluyum.bir oğlum var.oğluma hamile kalmadan önce pkom yoktu.1sene önce bir kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra pkom oldu.adetlerim düzenli.bu ay glukopon ve folikasit verdi doktor adetin 3.günü de klomen kullanmaya başlıyacağım.Rabbim hepimizin derdine derman olsun inşş

Insallah canim benim hadi hayirlisi ile guzel haberlerle yazarsin insallah

kızlar merhaba ayın 25 ınden ıtıbaren adet gunum ınternet hesaplamalarına gore 25 yada 27 cıkabılıyor bugun de olmadım henuz ne zaman test yapsam acaba bu pazar yada pazartesı yapsam mı olmazsam

Pazar denersin canim bir insallah hamilesindir

insallah canım bakalım onumuzdekı bırkac gun ıcınde bellı olacak aslında cumartesı yapsam hamıle ısem yenı yıla guzel bır haberım olurdu ama degılsemde acayıp uzuntulu gırerdım :) en ıyısı pazar sanırım

Cumartesi sabah yapsanda cikar diye umit ediyorum bir umit denersin cnm haber et banada merak ederim

Kızlar dün doktora gittim. Bir hafta boyunca kullanacağım iğnelerden verdi, ismi Menagon. Daha önce kullanan veya bu iğneyi duyan var mı? çok gerildim ya

Kızlar dün doktora gittim. Bir hafta boyunca kullanacağım iğnelerden verdi, ismi Menagon. Daha önce kullanan veya bu iğneyi duyan var mı? çok gerildim ya

Hic duymadim bilmiyorum canim ama destek olmak icin yaziyorum bu ignr yumurtlama icinmi? Yumurta buyutsun diye felanmi doktor aciklama yapmadimi

Hic duymadim bilmiyorum canim ama destek olmak icin yaziyorum bu ignr yumurtlama icinmi? Yumurta buyutsun diye felanmi doktor aciklama yapmadimi
Evet aynen öyleymiş canım yumurta oluşturuyormuş. Daha önce iki ay klomen kullandım yine hamile kalamadım o yüzden bu iğneyi verdi

Evet aynen öyleymiş canım yumurta oluşturuyormuş. Daha önce iki ay klomen kullandım yine hamile kalamadım o yüzden bu iğneyi verdi

Ozaman bence hic dert etme kendine belki igne daha saglikli yumurtalari gelistirip catlaticak hamile kalirsin belki hayirlisi ile insallah yeni seneye hamile girersin ve bebgine kavusursun

Ozaman bence hic dert etme kendine belki igne daha saglikli yumurtalari gelistirip catlaticak hamile kalirsin belki hayirlisi ile insallah yeni seneye hamile girersin ve bebgine kavusursun
İnşallah canımmm çok teşekkür ederim :) Rabbim yeni yılda hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…