Bana dà bildirim gelms sen yazinca. İnşallah kalbiné göre olur. ben de 2. Yi istiorum . kız aynı zman hamis olsak güzel olur .burası Benim kk.ile tanstigm ilk topicm yanlış hatırlamıyosam
Ayy.ikinci de olsa. Çok heyecan verici ..insan özlüyor test yapıp cildirmalarivorones cnm benim gecikti gec dollenmeden suphe ediorum cunku 10 kasimdi. s.a.t
10 aralikta 3 gun suren ve her gun 1 damla kahverengi beyaz akinti yasadim yerlesme die dusundum 1 hafta bekledim
6.gun yani lekelenmeden sonra carsamba idi test yaptim
1.test cok cok silikti
2.test persembe yerlesme kanamasindan sonra 7.gun
birde yarin yapicam kargom gelince bakalim koyulasmismi diye merak ediyorum
Ne erkenı yahu sen bizden çok gencsin zaten kalkarsin altından. Evet hatirliom senjn bat öncesi verirdi pozitifinsallah kuzum benim kiz 18 aylik ama olursa fena olmaz diyorum da esim erken diyo bakalim insallah yarin kargom gelicek gebelik testlerim yapicam hemen 2 gun once silik verdi cunku bakalim emin olalim :)
Ne erkenı yahu sen bizden çok gencsin zaten kalkarsin altından. Evet hatirliom senjn bat öncesi verirdi pozitifben ds ona aldanıp hep onceden yapardım . bat bi gün öncesi tertemiz di testim bat günü simsilik çıkmıştı . . hey heyy yy ne günlerdı
Birinci bebiş oldu mu canım senin?kiz normal yemege gectik 18 ay kosuyor bilebakma bende istioyrum bir an evvel 2 side ayni anda buyusun diyorum kendimi guclu hissediyorum nedense.
bakalim insallah vardir cnm ilkten cok silik belirdi golge ertesin gun pembeligi daha fazlaydi.
10 tane test siparisi verdim de surekli koyulasmasini takip edicem.
bakma o gunleri cok cok ozluyorum burdaki surekli test paylasip varmi sizde goruyormusunuz felan dioduk hey gidi mazii
Çok sevindim baştan beri okuyorum inşallah bunca sayfadan birinde hamileyim yaArson diye sona tıkladım birinci bebiş olmş tebrik ederimm darısı başımızakiz normal yemege gectik 18 ay kosuyor bilebakma bende istioyrum bir an evvel 2 side ayni anda buyusun diyorum kendimi guclu hissediyorum nedense.
bakalim insallah vardir cnm ilkten cok silik belirdi golge ertesin gun pembeligi daha fazlaydi.
10 tane test siparisi verdim de surekli koyulasmasini takip edicem.
bakma o gunleri cok cok ozluyorum burdaki surekli test paylasip varmi sizde goruyormusunuz felan dioduk hey gidi mazii
Çok sevindim baştan beri okuyorum inşallah bunca sayfadan birinde hamileyim yaArson diye sona tıkladım birinci bebiş olmş tebrik ederimm darısı başımıza
Canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur bizzide haberdar et mutlaka bende kalp atışını gördüm fasulyemin çok şükür artık bu kadar küçükken dinletmiyolarmıs zararlı diye ama kalbi atıyo dedi hatta gösterdi yanıp sönen bir nokta gibi :)))sagol canim evet kizim 18 aylik oldu bile darisi basiniza saglikla insallah.
testlerim subeye gelmiste ne zaman dagitima cikar bekliyorum
Canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur bizzide haberdar et mutlaka bende kalp atışını gördüm fasulyemin çok şükür artık bu kadar küçükken dinletmiyolarmıs zararlı diye ama kalbi atıyo dedi hatta gösterdi yanıp sönen bir nokta gibi :)))
Hayırlısı canım inşallah önümüzdeki ay nasip olur belki :)cok sevindim canim masallah allah kucagina almayi naip etsin ama ben regl oldum sabah cok cok sancim var simdi sancili sekilde oldum kismet diilmis
kismet cnm hayirlisi ile bakalim ama ertelemeyi dusunuyorumHayırlısı canım inşallah önümüzdeki ay nasip olur belki :)
Öylemikismet cnm hayirlisi ile bakalim ama ertelemeyi dusunuyorum
Öylemi
hayirlisi ile hamilelik haberlerini aliriz insallah cnm :)Bende gün sayanlardanım 24 kasım son adet tarihim 30 günde bir oluyorun 23-24 aralık tabi inşallah hamilelik olur 2 ay önce kinyasal gebelik yaşadım o yüzden belirtilere umut bağlamak istemiyorum günüm geçsin diyorum ama çok meraktayım Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versinhayirlisi ile hamilelik haberlerini aliriz insallah cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?