Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bana dà bildirim gelms sen yazinca. İnşallah kalbiné göre olur. ben de 2. Yi istiorum . kız aynı zman hamis olsak güzel olur . burası Benim kk.ile tanstigm ilk topicm yanlış hatırlamıyosam

insallah kuzum benim kiz 18 aylik ama olursa fena olmaz diyorum da esim erken diyo bakalim insallah yarin kargom gelicek gebelik testlerim yapicam hemen 2 gun once silik verdi cunku bakalim emin olalim :)

vorones cnm benim gecikti gec dollenmeden suphe ediorum cunku 10 kasimdi. s.a.t
10 aralikta 3 gun suren ve her gun 1 damla kahverengi beyaz akinti yasadim yerlesme die dusundum 1 hafta bekledim
6.gun yani lekelenmeden sonra carsamba idi test yaptim
1.test cok cok silikti
2.test persembe yerlesme kanamasindan sonra 7.gun
birde yarin yapicam kargom gelince bakalim koyulasmismi diye merak ediyorum

Eklentiler

• 20161214_151743.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 20161215_095644.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 70
Ayy.ikinci de olsa. Çok heyecan verici ..insan özlüyor test yapıp cildirmalari valla teste bakarsan var gibi hadi hayırlsı benim bebem daha çok küçük senin ki yuruyor mu emiyor mu

insallah kuzum benim kiz 18 aylik ama olursa fena olmaz diyorum da esim erken diyo bakalim insallah yarin kargom gelicek gebelik testlerim yapicam hemen 2 gun once silik verdi cunku bakalim emin olalim :)
Ne erkenı yahu sen bizden çok gencsin zaten kalkarsin altından. Evet hatirliom senjn bat öncesi verirdi pozitif ben ds ona aldanıp hep onceden yapardım . bat bi gün öncesi tertemiz di testim bat günü simsilik çıkmıştı . . hey heyy yy ne günlerdı

kiz normal yemege gectik 18 ay kosuyor bile bakma bende istioyrum bir an evvel 2 side ayni anda buyusun diyorum kendimi guclu hissediyorum nedense.
bakalim insallah vardir cnm ilkten cok silik belirdi golge ertesin gun pembeligi daha fazlaydi.
10 tane test siparisi verdim de surekli koyulasmasini takip edicem.
bakma o gunleri cok cok ozluyorum burdaki surekli test paylasip varmi sizde goruyormusunuz felan dioduk hey gidi mazii

Birinci bebiş oldu mu canım senin?

Çok sevindim baştan beri okuyorum inşallah bunca sayfadan birinde hamileyim yaArson diye sona tıkladım birinci bebiş olmş tebrik ederimm darısı başımıza

Çok sevindim baştan beri okuyorum inşallah bunca sayfadan birinde hamileyim yaArson diye sona tıkladım birinci bebiş olmş tebrik ederimm darısı başımıza

sagol canim evet kizim 18 aylik oldu bile darisi basiniza saglikla insallah.
testlerim subeye gelmiste ne zaman dagitima cikar bekliyorum

sagol canim evet kizim 18 aylik oldu bile darisi basiniza saglikla insallah.
testlerim subeye gelmiste ne zaman dagitima cikar bekliyorum
Canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur bizzide haberdar et mutlaka bende kalp atışını gördüm fasulyemin çok şükür artık bu kadar küçükken dinletmiyolarmıs zararlı diye ama kalbi atıyo dedi hatta gösterdi yanıp sönen bir nokta gibi :)))

cok sevindim canim masallah allah kucagina almayi naip etsin ama ben regl oldum sabah cok cok sancim var simdi sancili sekilde oldum kismet diilmis

kizlar daha once dusuk yapan dusurdugu parcayi goren varmi yazabilirmi ozelden bana bisi sorucamda

regl oldum kizlar sacma sapan bir regl 3 gundur lekeli simdi sulu kanli acayip mi acayip oldum bu ay kismet diilmis

Bende gün sayanlardanım 24 kasım son adet tarihim 30 günde bir oluyorun 23-24 aralık tabi inşallah hamilelik olur 2 ay önce kinyasal gebelik yaşadım o yüzden belirtilere umut bağlamak istemiyorum günüm geçsin diyorum ama çok meraktayım Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Son düzenleme:
hayirlisi ile hamilelik haberlerini aliriz insallah cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…