Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Beş gün gecikme beklerken catlarim ben meraktan :). Başka şeyler düşünüp kafamı dağıtmak istiyorum. Bir de kurtaj oldugum icin ya olmazsa korkum var
Biliyomusun kürtaj olduktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş. netten bi araştır bak istersen. bilimsel açıklamasını bilmiyorlar ama istatistikler bu yöndeymiş. hiç sıkma canını allah herşeye kadirdir.

Ayyy canim insallah, aksam aksam yazdığını okumak bile moral oldu bana. Kurtajan sonra bi kez adet oldum sadece, insallah dediğin gibi olur.

Kızlar pazar adet olmam lazım, dayanamadım bugün bi erken test bi de normal test aldım, yapsam mi bilemedim. Yapmadan daha iyi diyorum ama tutamıyorum kendimi

Beklemek ne kadar zor. Bugün bat. Yarın sabah kalkar kalkmaz test yapacam. İnşallah hayal kırıklığına ugramam.

merhaba kızlar ya bana da yardım edın benım bgun adet gunumde normalde 1 2 gun once gelen adetım ılk defa gelmedı bende test yapmak ıstıyorum ama negatıf olmasından korkuyorum ne zaman yapsam testı bu arada benım sıklus 24 25 gun suruyor 30 gunu doldursam mı acaba lutfen yardım beklıyorum

Merhaba arkadaslar bende 3.5 senelik evliyim bu ay bebek dusunmeye basladik ve ilk denememizi yaptik bat 14 aralik ama simdiden merak etmeye basladim ilk denemede olacak mi diye.Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin

Bende adet gördüğüm halde umudumu yitirmedim üstüne görme diye her
ay test alıyom sonuç negatif bu ayda adetim başladı ama umut dünyası tükenmiyor umut umutsuzluk bile umut

30 u doldur bacım sonra ben gibi olursun adet olduğum halde test alasım var negatif yüzde yüz ama işte şimdi karbonat testi limon testi ne varsa hurafe yapıp duruyorum artık test almaya utanır oldum

30 u doldur bacım sonra ben gibi olursun adet olduğum halde test alasım var negatif yüzde yüz ama işte şimdi karbonat testi limon testi ne varsa hurafe yapıp duruyorum artık test almaya utanır oldum
Ahh canım ya deme öyle.vallahi içim acıdı gözlerim doldu bende senin yaşadıklarını çokk yaşadım.seni okadar iyi anlıyorumki.ama asla umudunu kaybetme.nasipse vereceke Rabbim.tedavi görüyormusun,nekadardır istiyosun?benimde günlerim geçiyo.pazartesiye kadar olmazsam tahlile gidicem.ALLAH yardımıcımız olsun arkadaşım.

İnşallah hamileSindir benim bir oğlum var ikinciyi istiyorum o da eşime takıldı kabul etmiyor bende prezervatifi delip hamile kalma çabasındayım ilk bebeğide Doğum kontrol kullanıyorum dedim eşime ama kullanmadım ve hamile kaldım o çok dikkatli artık kesinlikle istemiyor yaşım 35 ve ben çok anne olmak istiyorum adetliyim şimdi ama yinede umut işte...

Malesef canım adet oldum bugün olmadı ama yine de elhamdulillah.Rabbüm yavrunu sana bağışlasın.umarım o masum çabaların sonuç veriri :)

malesef adet oldum ama artık bakalım bu aya hayırlısı buymus artık

Selam ben de 28 - 30 gün arasi oluyorum gecen ay 28 gün sonra oldum bu ay 30. Günüm hala olmadim. Hiç gebelik belirtim de yok gerçi ama yine de regl olmamayi umuyorum insallah olmammm

selam kizlar bir konuma bakiyim dedim ins bu mubarek cuma gununde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.
bende bu ay suphelerim var regl 10 kasimdi en son bakalim gelismeleri yazicam kismetse ikinci bebisim olur belki :)

selam kizlar bir konuma bakiyim dedim ins bu mubarek cuma gununde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.
bende bu ay suphelerim var regl 10 kasimdi en son bakalim gelismeleri yazicam kismetse ikinci bebisim olur belki :)
Bana dà bildirim gelms sen yazinca. İnşallah kalbiné göre olur. ben de 2. Yi istiorum . kız aynı zman hamis olsak güzel olur . burası Benim kk.ile tanstigm ilk topicm yanlış hatırlamıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…