• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bana da yardımcı olur musunuz. 16 ekim son adet tarihim. adetime 3-4 gün var. ovulasyon günlerimi değerlendirdik. tahmini 12-13 gün oldu yumurtlayalı. idrar testim negatif iki gündür yapıyorum. pozitife dönme ihtimali var mı yoksa umutlanmayayım mı. gebe kalsaydım üç hafta oldu çıkması gerekmez miydi idrarda:KK43:

Benimde 12 Kasım göğüslerim çok hassaslasti ve ara ara kasik ağrım var normalde adet olcagimı anlamam bile hiç ağrım olmaz şüphelendim test yaptım ama bakarmisiniz

Eklentiler

• 20161109_133016-1.jpg
    20161109_133016-1.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 133
Iyi akşamlar canlarim :KK68:
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??

Benimde dun doldu adet gunum olmadi kan testi yaptim negatif cikti sonuc 0.100 emin olmak ocin bi hafta daha beklicem

Iyi akşamlar canlarim :KK68:
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??

Bende de bu belirtiler oluyor ve hamileyim canım

Adetime son 7 gün kaldı ama 3 gündür sag kasığımda ağrım kasılmalarım var kendimi çok yorgun halsiz hisediyorum bugün miğde bulantım çok eşime halsizim diorum miğdem bulanıo daha adetine çok var diye dalga geçti bugün baş dönmemde oluo sizce bu belirtiler bukadar erken olur mu

Adetime son 7 gün kaldı ama 3 gündür sag kasığımda ağrım kasılmalarım var kendimi çok yorgun halsiz hisediyorum bugün miğde bulantım çok eşime halsizim diorum miğdem bulanıo daha adetine çok var diye dalga geçti bugün baş dönmemde oluo sizce bu belirtiler bukadar erken olur mu

Piskolojik bence bunlar 5 haftadan sonra basliyor bu belirtiler :)

Selam kizlar adetime 8 gün var ve adetliyken belim nasil agriyosa bugünde öyle agriyor arada kasik ve bel agrilarimda var sizce güçlü belirtiler mi ?

Selam kizlar adetime 8 gün var ve adetliyken belim nasil agriyosa bugünde öyle agriyor arada kasik ve bel agrilarimda var sizce güçlü belirtiler mi ?
Bence hic aklinizda bunlari kurcalamayin cnm ins rabbim vermistir meleginiz gelmistir ama dusundukce bosuna stres yapmis olursunuz

Merhaba arkadaşlar yeri mi bilmem ama sizlere danışmak istedim....Ben 4 aylık evliyim evliliğimin 2 ayı enfeksiyonla uğraşmakla geçti maalesef, bu arada adetlerimde düzensizlik başladı doktor normal dedi ilk ay 40 günde oldum ,ikinci ay normal olarak 25 günde ,üçüncü ay tam 20. günde oldu, doktor bunlara işte çok normal dedi...Şimdi 22. günümdeyim ve acayip şişim arkadaşlar,yumurtlamadan beri şişim hep bi hazımsızlık,birde 2 gündür sağ bel ve böbrek arasında feci yanma var sürekli adet olacam sanıyom bakıyorum yok bişiy....adet belirtilerim var sivilce hariç( memelerde şişlik...vb.) Ağrı beni btiriyor 2 gündür uyuyamıyorum yüksek dozda ilaçta içmiyorum....sizce idrarda gözükür mü? Bilen biri bana yardımcı olsun...:KK200:

Merhaba arkadaşlar yeri mi bilmem ama sizlere danışmak istedim....Ben 4 aylık evliyim evliliğimin 2 ayı enfeksiyonla uğraşmakla geçti maalesef, bu arada adetlerimde düzensizlik başladı doktor normal dedi ilk ay 40 günde oldum ,ikinci ay normal olarak 25 günde ,üçüncü ay tam 20. günde oldu, doktor bunlara işte çok normal dedi...Şimdi 22. günümdeyim ve acayip şişim arkadaşlar,yumurtlamadan beri şişim hep bi hazımsızlık,birde 2 gündür sağ bel ve böbrek arasında feci yanma var sürekli adet olacam sanıyom bakıyorum yok bişiy....adet belirtilerim var sivilce hariç( memelerde şişlik...vb.) Ağrı beni btiriyor 2 gündür uyuyamıyorum yüksek dozda ilaçta içmiyorum....sizce idrarda gözükür mü? Bilen biri bana yardımcı olsun...:KK200:
Ben hamile degilim boyle birsey yasamadim ama merak ettim sonucun ne doktora gittin mi canim

Bel agrisi pek olmaz . Adetlerin duzensiz biraz daha bekle yapacaksan

Hamilelikte olmaz mı bel ağrısı?
Çoğu insan olur dedi ama bende pek inanmadım, artık eskisi gibi değil zaten arada vuruyor geciyor....evet bekliycem :KK66:
Canim hamileligin ortalarindan sonra oluyo. Eklem aralari aciliyor. Bide yuk artiyor . Bel sirt agrisi oluyor. İlk aylar cok nadirdir. Hatta ben adet olacagim zaman belim agrir. Hamile kaldigim zaman kasik agrim oldu belim agrimadi

Mrb az kaldı adetime bi yandan bebiş istiyorum diğer yandan içimde tuhaf bi korku oluo sizde de oluyor mu ?

Back