HaYirlisi olsun canim bende gece oldumEvet adet oldum bu ay nasip değilmiş
Ne zamandır deniyorsun...HaYirlisi olsun canim bende gece oldumartik tedaviye basliycam bundan sonraki ay insallah hakkimizda hayirlisi olsun
Ben de adet oldum kızlar yaNe zamandır deniyorsun...
Dr. ye gittin mi tatlım...Ben de adet oldum kızlar ya13 aydır uğraşıyoruz
2 seneye yaklasti canim. Muhtemelen tup bebek olcak benimNe zamandır deniyorsun...
Doktora bi görün, ilk bir tedvi ol, aşılama sonra tüp düşünürsün:)2 seneye yaklasti canim. Muhtemelen tup bebek olcak benim
Evet hiç bir sıkıntı yok dedi ama yok yok işteDr. ye gittin mi tatlım...
Ben de aynı durumdayım. Bir hafta kaldı, dusunmemeye çalışıyorum dayanamıyorum. Eylül sonunda bebeğinin kalbi durdugunicin kürtaj olmak zorunda kaldım. Önceki hamileligimi hatırlıyorum, hiç belirti olmamıştı.merhaba. benim de 1 hafta kaldı adetime. herşeyi hamilelik belirtisine yoruyorum paranoyak bir şekilde. geçmiyor zaman
üzüldüm canım.. hiç belirti olmadı öyle mi? bende de olması gereken belirtiler yok. umutlandım şimdi. 5. denememiz bu. allah hayırlısını versin hepimizeBen de aynı durumdayım. Bir hafta kaldı, dusunmemeye çalışıyorum dayanamıyorum. Eylül sonunda bebeğinin kalbi durdugunicin kürtaj olmak zorunda kaldım. Önceki hamileligimi hatırlıyorum, hiç belirti olmamıştı.
Onceki nde adetim geciken kadar hiç belirti olmamıştı. Hatta test bile y apmicaktim o kadar beklemiyordum. O yüzden bugünlerde boşuna belirti aramıyorum. Sadece gunler çabuk geçsin istiyorum. Test ne zaman yapilir ki. Gecikmeyi bekleyecek misin sen.üzüldüm canım.. hiç belirti olmadı öyle mi? bende de olması gereken belirtiler yok. umutlandım şimdi. 5. denememiz bu. allah hayırlısını versin hepimize
aynen. test bi kere yapmıştım. negatif çıktığında o kadar çok üzülmüştüm ki bir daha asla dedim. en garantili yolu adet gecikmesini beklemek. adetim 5 gün kadar geciksin kan testi yaptıracam.Onceki nde adetim geciken kadar hiç belirti olmamıştı. Hatta test bile y apmicaktim o kadar beklemiyordum. O yüzden bugünlerde boşuna belirti aramıyorum. Sadece gunler çabuk geçsin istiyorum. Test ne zaman yapilir ki. Gecikmeyi bekleyecek misin sen.
canım benim inşallah hamilesindir:) ama adet belirtisiyle karıştırılabiliyormuş. sen iyisi mi adet gününü bekle. hayal kırıklığı yaşamak hoş olmuyor. eşim de belirti arayıp duruyor bende ama aksine ben ona adeti bekleyelim diyorum.Kızlar bana da bişey diyin yaa, iki gün kaldı bata ama ben hamileyim deyip duruyorum kocama. İnşallah öyledir. Beş senedir uğraşıyoruz. Bu ay ilk defa göğüs uclarimda dolgunluk var ve 4 5 gündür giderek artan karın ağrım var. Hatta dün az yol yürüdüm ağridan duramadim sol bacagima vurdu ağrı. Hamileyimdir di miii. Beş yıl bekledim iki gün bekleyemiyorum :)
Beklemeye zorluyorum zaten kendimi canım. O tek çizgiyi görmekten o kadar sıkıldım ki. Geçmesini bekliycem. Ama çok zor. Bi de bu göğüs uçları şeyi bende ilk defa oluyor. Hiç acımaz agrimaz . O bana biraz ışık yaktı.canım benim inşallah hamilesindir:) ama adet belirtisiyle karıştırılabiliyormuş. sen iyisi mi adet gününü bekle. hayal kırıklığı yaşamak hoş olmuyor. eşim de belirti arayıp duruyor bende ama aksine ben ona adeti bekleyelim diyorum.
ay hadi inşallah öyledir:)Beklemeye zorluyorum zaten kendimi canım. O tek çizgiyi görmekten o kadar sıkıldım ki. Geçmesini bekliycem. Ama çok zor. Bi de bu göğüs uçları şeyi bende ilk defa oluyor. Hiç acımaz agrimaz . O bana biraz ışık yaktı.
İnşallah canım ya inşallah :)ay hadi inşallah öyledir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?