Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İyiyiz Can'ım erken doğum oldu evet çünkü doktor 35. Haftada çatı muayenesi yaptı muayeneden sonra kanlı akıntı başladı 1 hafta sonrada suyum geldi ve doğurdum üstelik bayram olduğu için kendi doktorumda doğuma girmedi çok başka bir hastanede çok başka bir doktor girdi 3 tane hastane dolaştık :) suni sancı ile normal doğum oldu 2 gece yoğun bakımda kaldı oğlum çünkü solunum sıkıntısı vardı sonra sarılık oldu yine hastanede kaldık şuan 36 günlük gayet iyi çok şükür Allah'ıma

merhaba, biz iki aydır deniyoruz ve bu ay bi hafta kala pembe leke görünce umutlandım. Ve adetime 3 gün varken adetim geldi, ilk kez periyodumda böyle bi şaşma oldu. Kafam karıştı.

Merhaba kızlar dün ve bugün adet günüm ama hic bir adet belirtim yok ne ağrı ne sızı aranızda adet belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen cvp bekliyorum

İnşallah bebişin seninledir tatlım benimde göğüslerim hassastı hamilelikte
Yok canim ya yine olmadi butun moral sıfır. Daha tam adet oldum sayılmaz bata 3 gun var adet olcam. Cok üzgünüm ama elden bisey gelmiyor. Senin gunun yaklasmis hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum nasılsınız Ben kurban Bayram'ı 3. Günü bebeğimi kucağıma aldım çok maceralı oldu Allahım isteyen herkese nasip etsin
Maşallah canım yaaa doğdu bile yani oglusunnnn Allah anali babalı sağlıklı upuzuuun güzel bir omur nasip etsin inşallah

Yok canim ya yine olmadi butun moral sıfır. Daha tam adet oldum sayılmaz bata 3 gun var adet olcam. Cok üzgünüm ama elden bisey gelmiyor. Senin gunun yaklasmis hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim
Doğurdum Can'ım ben 1 aylık olduk darısı başına...

. Aaaaa canımıniçi gözün aydın en sonunda sende hamilesin çok mutluyum çok güzel haberler aldım harika... Allah kucağına almayı nasip etsin
Saol kuzummmm evet inşallah biz de sağ salim kucaklasiriz bebisimizle sen nasılsın taze annecik? Bebisimiz nasıl? Alisabildiniz mi birbirinize?

gibigibiyim

Bakar misin suan adetime 5/6 gün var 4/5 gündür sürekli bel agrisi çekiyorum bugün bi ovulasyon yapayım dedim 1-2 dk da böyle çıktı öncekileri de attım ki fark belli olsun diye sen ne düşünüyorsun?

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum nasılsınız Ben kurban Bayram'ı 3. Günü bebeğimi kucağıma aldım çok maceralı oldu Allahım isteyen herkese nasip etsin
Canım çok şükür ne mutlu sana darısı bizlerin başına sağlıkla büyüsün inşallah

Canım çok şükür ne mutlu sana darısı bizlerin başına sağlıkla büyüsün inşallah
Sağol Can'ım sen nasılsın bebişler nasıl bulantılar geçti mi ben doğurana kadar kustum hiç kilo almadım hatta doğurduğumda hamile kaldığım kilomdan 4 kg daha zayıftım :)

Sağol Can'ım sen nasılsın bebişler nasıl bulantılar geçti mi ben doğurana kadar kustum hiç kilo almadım hatta doğurduğumda hamile kaldığım kilomdan 4 kg daha zayıftım :)
Hadi ya niye öyle oldu ki ben çok şükür altı ayı bitirdim bugün 26 hafta olduk bebişler biri azıcık önde aralarında beş gün falan var ona stres oluyorum onun dışında her şey yolunda iki erkek olucak diren ve deniz koyacağız isimleri haberler böyle bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…