Yok canim ya yine olmadi butun moral sıfır. Daha tam adet oldum sayılmaz bata 3 gun var adet olcam. Cok üzgünüm ama elden bisey gelmiyor. Senin gunun yaklasmis hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canimİnşallah bebişin seninledir tatlım benimde göğüslerim hassastı hamilelikte
Maşallah canım yaaa doğdu bile yani oglusunnnnKızlar merhaba uzun zamandır yoktum nasılsınızBen kurban Bayram'ı 3. Günü bebeğimi kucağıma aldım çok maceralı oldu Allahım isteyen herkese nasip etsin
. Aaaaa canımıniçi gözün aydın en sonunda sende hamilesin çok mutluyum çok güzel haberler aldım harika... Allah kucağına almayı nasip etsinMaşallah canım yaaa doğdu bile yani oglusunnnnAllah anali babalı sağlıklı upuzuuun güzel bir omur nasip etsin inşallah
Doğurdum Can'ım ben 1 aylık olduk darısı başına...Yok canim ya yine olmadi butun moral sıfır. Daha tam adet oldum sayılmaz bata 3 gun var adet olcam. Cok üzgünüm ama elden bisey gelmiyor. Senin gunun yaklasmis hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim
Saol kuzummmm evet inşallah biz de sağ salim kucaklasiriz bebisimizle. Aaaaa canımıniçi gözün aydın en sonunda sende hamilesin çok mutluyum çok güzel haberler aldım harika... Allah kucağına almayı nasip etsin
İyiyiz valla başta zordu ama alıştık artık.. Darısı başına Can'ım benimSaol kuzummmm evet inşallah biz de sağ salim kucaklasiriz bebisimizlesen nasılsın taze annecik? Bebisimiz nasıl? Alisabildiniz mi birbirinize?
Aminnnn tatlim tüm isteyenlerin başına inşallahİyiyiz valla başta zordu ama alıştık artık.. Darısı başına Can'ım benim
Maşallah canim Allah bagislasin nasilsin suan iyimisin. Amin insallah bekliyoruz bakalim: ) bu ayda olmadi bugun adet oldum sayılırDoğurdum Can'ım ben 1 aylık olduk darısı başına...
Olabilir de bu ay bir farklı yani o yüzden dedim konu acayim da meleklerimizzden yardım alayım belki vardır benim gibi olan :)
Canım sen bu mesajı yazalı baya olmuş ama ben çok merak ettim bu belirtiler olduğu ay hamilemiymişin
Ayy çok sevdim adına canım allah sana bağışlasın yavrunu çok sağol inşallah benimde bir bebeğim olur dualarını eksik etme olurmuCnm bu belirtiler bosa cikmisti ama bu aydan sonraki ay hamile kalmistim kasimda yani suan kizim 16 aylik rabbim isteyen herkeze nasip etsin :)
Canım çok şükür ne mutlu sana darısı bizlerin başına sağlıkla büyüsün inşallahKızlar merhaba uzun zamandır yoktum nasılsınızBen kurban Bayram'ı 3. Günü bebeğimi kucağıma aldım çok maceralı oldu Allahım isteyen herkese nasip etsin
Ayy çok sevdim adına canım allah sana bağışlasın yavrunu çok sağol inşallah benimde bir bebeğim olur dualarını eksik etme olurmu
Sağol Can'ım sen nasılsın bebişler nasıl bulantılar geçti mi ben doğurana kadar kustum hiç kilo almadım hatta doğurduğumda hamile kaldığım kilomdan 4 kg daha zayıftım :)Canım çok şükür ne mutlu sana darısı bizlerin başına sağlıkla büyüsün inşallah
Hadi ya niye öyle oldu kiSağol Can'ım sen nasılsın bebişler nasıl bulantılar geçti mi ben doğurana kadar kustum hiç kilo almadım hatta doğurduğumda hamile kaldığım kilomdan 4 kg daha zayıftım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?