Geçmiş olsun canım ya inşallah bir sorun çıkmaz deme öyle pozitif düşün yoktur inşallah birşey bende hayırlını istiyorum canım ne zaman gelirse Rabbim bilir
Geç olsun temiz olsun inşallah bazen öyle oluyor malesefEvet herşeyin hayirlisi bizim için o.
Bakalım sonucum hala çıkmamış baya erteliyorlar halbuki daha gecen ay kayinvalidem 3 gunde aldi ayni hastaneden .benim 9 gun oldu vereli ve ozel hastane olucak
Tatlim bu lh değeri nedir ?? Hic bilgim yok bu konulardaKızlar bakın LH testim nasıl çıktı BATları yaklaşan arkadaşlar deneyin bence bi fikir olabilir Eki Görüntüle 1899564
ovulasyon testi bu canım yumurtlama gününü gösteren test normaldeTatlim bu lh değeri nedir ?? Hic bilgim yok bu konularda
Canım moralini bozmak istemiyorum ama kan testinin pek yanıldığını duymadım bu güne kadarselamlar.. lütfen cevaplayın kafam allak bullak..
adet günümden 5 gün önce baslayan kahverengi lekelenme ve akıntım vardı kan testi yaptırdım yesleşme kanaması olabilir diye sonuc:0,100 neyse adetimi bekleyeyim dedm adet günümde baslayan bembeyaz krem gibi akıntım oldu 2 gün snra yine kahverengiye döndü..yine kan verdim sonuc:0,100 5 gün gecmişti adetim son kan verdigimde.. simdi ise 15 gün gecti mide bulantım ve beyaz akıntım var hala adet olmadım.. kafam cok karıstı
bende düsünmüyorum ama kahverengi lekeler yanılttı beni cokCanım moralini bozmak istemiyorum ama kan testinin pek yanıldığını duymadım bu güne kadarSen yine de tedbirli davran 1 hafta sonra testi yenile nolur nolmaz inşallah vardır bişeyler
Dur bakalım 1 hafta sonra yinele belki geç döllenme olmuşturbende düsünmüyorum ama kahverengi lekeler yanılttı beni cok
Kızlar bakın LH testim nasıl çıktı BATları yaklaşan arkadaşlar deneyin bence bi fikir olabilir Eki Görüntüle 1899564
silinmeye başlayınca çatlamış demektir canım mutlaka değerlendir.. İnşallah başarırsın :)Merhabalar, benim bat tarihime daha var, ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama takibi için. Bugün 11. günüm ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı, yumurtlama yakın yani :)
Henüz net kırmızıyı görmedim, dün ve bir önceki gün bembeyazdı, şu süreç bile inanılmaz heyecanlı hakiklatensilinmeye başlayınca çatlamış demektir canım mutlaka değerlendir.. İnşallah başarırsın :)
ben böyleydi diyince benimki gibi sandım canım pardon yanlış anladım :)Henüz net kırmızıyı görmedim, dün ve bir önceki gün bembeyazdı, şu süreç bile inanılmaz heyecanlı hakiklaten
Canımıniçi tebrik ederim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrrrrrrrrrrr değerim 244,14 çıkmışşş
İnşallah bebişin seninledir tatlım benimde göğüslerim hassastı hamilelikteBata 9 gun var
Sag gogsumde dayanilmaz bir aci var uç kisminda.
Bu neden olur bilen varmi hem yaniyor hem dokunmadan aci agri icinde. Dokundugumda daha feci aciyor bilen yasayan varmi niye olur durduk yere
Amin canım inşallah bugün keseyi gördük ama hala tek mi çift mi belli değil yukardan bakıldı çünkü p.tesi tekrar bakılacak inşallah herşey yolunda gider :) Sana da hayırlı olsun biraz erken gelmiş bebiş anlaşılanCanımıniçi tebrik ederim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin
İnşallah önce sağlıklıdır ikizdir ve biri kız biri oğlandır teşekkür ederim canım benim darısı başınaAmin canım inşallah bugün keseyi gördük ama hala tek mi çift mi belli değil yukardan bakıldı çünkü p.tesi tekrar bakılacak inşallah herşey yolunda gider :) Sana da hayırlı olsun biraz erken gelmiş bebiş anlaşılanSeni özlediyse demekki Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canım çok sevgilerr
Amin canımmmİnşallah önce sağlıklıdır ikizdir ve biri kız biri oğlandır teşekkür ederim canım benim darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?