Aynen aynen benimde elimde :) ne güzel canım 12.ayda kavuşmuşsun meleğine. Bende çok şeyler yaşadım aslında yaklaşık 1.5 yıl olmadı sonra doktora gittik beklemeye gerek yok tüp bebek yapalım dedi. Tuttu dünyalar bizim olmuştu ama 8.hafta da bıraktı annesini. Artık normal yolla olacağı umudu da kalmamıştı. Tekrar tedaviye de başlayama mıştım. Ama şimdi kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. Allah çok büyük gerçekten. Inşallah sağ salim doğduğu günleri de yaşatır banaOgle oluyor kizimdada ayni duygulari yasamistim inanasi gelmio insanin uzun bir aradan sonra 12.ayda geldigi icin inanmamistim test kagidina bakip bakip duruyordum
Aynen aynen benimde elimde :) ne güzel canım 12.ayda kavuşmuşsun meleğine. Bende çok şeyler yaşadım aslında yaklaşık 1.5 yıl olmadı sonra doktora gittik beklemeye gerek yok tüp bebek yapalım dedi. Tuttu dünyalar bizim olmuştu ama 8.hafta da bıraktı annesini. Artık normal yolla olacağı umudu da kalmamıştı. Tekrar tedaviye de başlayama mıştım. Ama şimdi kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. Allah çok büyük gerçekten. Inşallah sağ salim doğduğu günleri de yaşatır bana
Ins hamilesin cnm bnmde bat 9 ekim heyecanla bkliyrm :))Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Ben bu konuyu acarken hamile degilmisim bir sonraki ay hamile kalmisimIns hamilesin cnm bnmde bat 9 ekim heyecanla bkliyrm :))
Aa öylemi tebrik ederim cnmBen bu konuyu acarken hamile degilmisim bir sonraki ay hamile kalmisim
Amin canım inşallah seninde ikinci bebişin annesini çok bekletmez :)Ne guzel canimin ici bak kendiliginden gelmis melegin insallah canim kucagina alip opup kokladigin gunleride yasatsin rabbim
Amin canım inşallah seninde ikinci bebişin annesini çok bekletmez :)
POWERHACK canim nasilsinn
Calismalara devam ediyor musunuz bi kac gundur fazla bakinamadim foruma yogundu islerim. Bata kac gun var
Su ovulasyon testini kafama gore kullanıyorum 2 gundur. Zaman bulamiyorum fazla.
Ikinci cizgi koyu ama diğeri kadar degil tam tamina aynisi gibimi olcak rengi
Amin canim benim. Bende de enfeksiyon vardi gecen sene hic ustune dusmedm smear temiz cikmisti. Kadin olmak harbi zor is . Uzun zamandir solum agriyor hala hastaneye gitmedim. Cok cok gecmis olsun canim kendine dikkat et saglik olsunda gerisi bosEvet cnm dikkat et ama sen yinede.
Ben iyiyim kizlar ara verdik cunku bende ciddi sekilde ara kanama vardi doktora gittim bu aksam smear verdim rahimde yanma hissi var temmuz ayindan beri ara kanama yasiyorum ama bu seferki cok kotu geldi gittik bakalim ins kotu bisi cikmiycak enfeksiyon yok dedi rahim temiz kist mist yok ama rahim tabakasiyla ilgili olabilir dedi. Hayirlisi neyse o olsun hakkimda
Amin canim benim. Bende de enfeksiyon vardi gecen sene hic ustune dusmedm smear temiz cikmisti. Kadin olmak harbi zor is . Uzun zamandir solum agriyor hala hastaneye gitmedim. Cok cok gecmis olsun canim kendine dikkat et saglik olsunda gerisi bos
Kizlar benimde adetime 4 gun var bi hafta kala test yaptim bi bakabilirmisinz slikte olsa cizgi var gibimi yoksa benmi hayal goruyorumEki Görüntüle 1895473
Hemen ciktida ben sabaha foto cktm cnmHemen ciktimi sanki bu uzun sure dirmus sararmis test cnm
Hemen ciktida ben sabaha foto cktm cnm
Hayirlisi cnm adet gunumu beklicem galiba en dogrusu buYarin sabah yaparsan daha da netlesir cnm h.o ins vardir
Hayirlisi cnm adet gunumu beklicem galiba en dogrusu bu
Cnm o hayalet çizgi de olabilir gibiCok sevdgim arkadasim geldi bugun test yaptik ta cok cok silik cikti yarin yapmasini soyledim ama elimde gorunuyor birde size soralim dedik daha dogrusu ben soruyorum belki goren vardir bizden baska
Cok cok silik oldugu belirtmek istiyorum
Amin cnm insaAllah olmayan herkese nasip olsunIns olmazsin bebis gelir bu ay yuzun guler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?