Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ogle oluyor kizimdada ayni duygulari yasamistim inanasi gelmio insanin uzun bir aradan sonra 12.ayda geldigi icin inanmamistim test kagidina bakip bakip duruyordum
Aynen aynen benimde elimde :) ne güzel canım 12.ayda kavuşmuşsun meleğine. Bende çok şeyler yaşadım aslında yaklaşık 1.5 yıl olmadı sonra doktora gittik beklemeye gerek yok tüp bebek yapalım dedi. Tuttu dünyalar bizim olmuştu ama 8.hafta da bıraktı annesini. Artık normal yolla olacağı umudu da kalmamıştı. Tekrar tedaviye de başlayama mıştım. Ama şimdi kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. Allah çok büyük gerçekten. Inşallah sağ salim doğduğu günleri de yaşatır bana

Ne guzel canimin ici bak kendiliginden gelmis melegin insallah canim kucagina alip opup kokladigin gunleride yasatsin rabbim

Ins hamilesin cnm bnmde bat 9 ekim heyecanla bkliyrm :))

Cok sevdgim arkadasim geldi bugun test yaptik ta cok cok silik cikti yarin yapmasini soyledim ama elimde gorunuyor birde size soralim dedik daha dogrusu ben soruyorum belki goren vardir bizden baska
Cok cok silik oldugu belirtmek istiyorum

Eklentiler

• 20161006_183940.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 72
POWERHACK canim nasilsinn
Calismalara devam ediyor musunuz bi kac gundur fazla bakinamadim foruma yogundu islerim. Bata kac gun var
Su ovulasyon testini kafama gore kullanıyorum 2 gundur. Zaman bulamiyorum fazla.
Ikinci cizgi koyu ama diğeri kadar degil tam tamina aynisi gibimi olcak rengi

Evet cnm dikkat et ama sen yinede.
Ben iyiyim kizlar ara verdik cunku bende ciddi sekilde ara kanama vardi doktora gittim bu aksam smear verdim rahimde yanma hissi var temmuz ayindan beri ara kanama yasiyorum ama bu seferki cok kotu geldi gittik bakalim ins kotu bisi cikmiycak enfeksiyon yok dedi rahim temiz kist mist yok ama rahim tabakasiyla ilgili olabilir dedi. Hayirlisi neyse o olsun hakkimda

Amin canim benim. Bende de enfeksiyon vardi gecen sene hic ustune dusmedm smear temiz cikmisti. Kadin olmak harbi zor is . Uzun zamandir solum agriyor hala hastaneye gitmedim. Cok cok gecmis olsun canim kendine dikkat et saglik olsunda gerisi bos

Amin canim benim. Bende de enfeksiyon vardi gecen sene hic ustune dusmedm smear temiz cikmisti. Kadin olmak harbi zor is . Uzun zamandir solum agriyor hala hastaneye gitmedim. Cok cok gecmis olsun canim kendine dikkat et saglik olsunda gerisi bos

Ogle canim ama vajinal muaynede enfeksiyon cikmadi ara kanamalar cok korkutuo beni insallah smear de temiz cikar da regl duzensizligi var cok bakalim kismet

Kizlar benimde adetime 4 gun var bi hafta kala test yaptim bi bakabilirmisinz slikte olsa cizgi var gibimi yoksa benmi hayal goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…