Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ağrın sancın olmazki canım zaten tam regl gününde kimyasal olunca hissedilmio bile çünkü çok küçük oluo
kimyasal olunca regl le atılıyor bildiğim. ne için gitmeliyim en kötü üstüne görmüş olabirim oda regl 3 gün sürdü 3. gün ped değiştimedim tek pedle geçrdim günü.

kimyasal olunca regl le atılıyor bildiğim. ne için gitmeliyim en kötü üstüne görmüş olabirim oda regl 3 gün sürdü 3. gün ped değiştimedim tek pedle geçrdim günü.
yani kimyasal derken hala silik çıktığına göre gitmemiş demektir canım.. Bi git bi iğne yaparlar fln belki tutunur ne biliyim işte

Merhaba kizlar bende katiliyim size :)
Iki düsükten sonra tekrar deniyoruz ve normalde dün regl olmam gerekiyordu. Izinlerimiz kapandi diye nasil olsa bi yere gidemiyecez diye vakit kaybetmiyelim dedik simdide izinler acildi. Bi kafa dagitmak isterdim hamile kalmadan önce nisanda en son düsük yaptim o beni cok yipratmisti. Simdi hamile kalsam bi yerede gidemeyiz zaten riskli gebelik olur diye. Ay bilmiyorum olsunda izin yine yapilir. :))) cok heycanliyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Belirtimi bilmiyorun önceden 1 hafta öncesinden midem cok bulanirdi yemek yiyemezdim ve yapamazdim. Cok kasintimda olurdu özellikle gögüs uclarinda. Simdide 1 saat önce yemek yedim midem kaziniyor gibi anlamadim Hava cok sicak uyuyamiyodum kac gündür erken yatiyom sürekli uykum var gibi hayirlisi kizlar

Canim hosgeldin :) gecmis olsun . Hamile ol da gerisi hallolur sanki.

Beklenen adetin ne zaman ?

Malsaef bu ay hamile değilim , adet dönemim başladı test de yapmadım açıkcası ama mide bulantım felan devam ediyor.

slm kizlar 9 10 agustosta cift cizgiyi gordum ilerleyen gunlerde giderek azaldi.ama 14 unde adet oldum.tam yumurtam catladi degerlendirdim derken 1 gun suren kanamamoldu .dr a gittim kist var dedi.rahim ince hamilelik yok dedi .ama dollense bile anca 5 6 gunluk belli olur muydu

Olmazdı yine ama doktor net şeyler söylemiş. Doktorun göremediği bir hamilelik olduğunu sanmiyörümcek

emel5 sesin cikmiyor. Son durumun ne canim. Merak ettim senii..

canım bende durumlar karısık ne oldugumda belli degil su aralar adetıme 9 gun kala kan testı verdım negatıf cıktı ama hala adet olmadım hemen hemen 15 gun gectı ıkı gun once ıdrar testı yaptım evde baktım tek cızgı cıktı bende onemsemeyıp cope attım sonra merak edıp tekrar baktım ıkını cızgını yerı pembe olmustu ama dagınıkdı sasırdım yaptıgım testlerın hıcbırınde boyle olmamısdı allah hayırlısını versın bıraz daha bekeyıp bı test daha yapıcam beni sasirtan sey orda gebelık olmasa bembeyaz olması lazım ama pembe olmusdu dagınıkdı cok sasırdım ne ınanmak ıstıyorum nee ınanmamamk ama cook duyguluyum ve huzunluyum

Canim hamile olabilirsin. Uygunsan testini yenile idrarda cikar artik. Silik cizgi cikarsa kan testiyle saglamlarsin durumu. Gebelik yoksa da sokturucu falan icersin ne bileyim. Haberdar et canim ay insaallah bebis vardir..

Canim kendimden ornek vereyim ben agri sikayetimden dr a gittim bikac gun once. Alttan ultrasonla yumurtaliklara bakti . Durumu soyledim gebelik olsa gorunur muydu diye sordum. 5 -6 gunluk bi dollenme ulttrasonla gorulmez dedi. Bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…