- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
İkisine de hazırladım kendimi daha yolun başındayken umutsuzluğa düşmiyimHehe kandir kendini anca :)) ben diger aya bagladim umudumu yani bi mucize olmadigi surece sanmiyrm bu ay hamilr degilim cnm.
Oh süperKızlar kan testine gittim. Sonuç pozitif
Değer 3159 . Kese oluşmuş . 5. Haftanın içindeymiş
İkisine de hazırladım kendimi daha yolun başındayken umutsuzluğa düşmiyimhayırlsı olsun Cnm ya zor ama bekliyoruz :)
Amin canım inşHakkimizda hayirlisi olsn :) olcaksamda bi an once olayim ya karnm cok agriyo
♥♥ =)Bak sabrettin sonunda muradina erdin :))
Süper demi .Değer falan da normal ? :)Oh süper
MaşallahSüper demi .Değer falan da normal ? :)
Kızlar kan testine gittim. Sonuç pozitif
Değer 3159 . Kese oluşmuş . 5. Haftanın içindeymiş
Amin insaallah ecmain. Teşekkür ederim kardeşimNe guzel haber canim cok sevindim. Hayirli olsun. Saglikla sihhatle gelsin insaallah
Kızlar bogazlarim çok sis. OROHEKS bogaz spreyi kullanıyorum . Bir sey olmaz hamilelikte değil mi ?
Yok maalesef . Prospektusunde de hamilelerle ilgili bir bilgi icermiyorArkadasim arayip doktorunu sorma sansin var mi? Maalesef benim bir bilgim yok. Prospektusunde yazar ama bi bak bakalim gebelik kategorisi ne? Olmadi ehil bir eczaciya danis bitanem
Yok maalesef . Prospektusunde de hamilelerle ilgili bir bilgi icermiyor
Yaaa teşekkürler canim. Ben 4 gün kullandım. Nolacak şimdi ;/
- Hamileyseniz veya hamilelik şüphesi varsa ya da bebek emziriyorsanız bu ilacı kullanmayınız. Canim bak bunu nette buldum. Kullanma su an.
Yaaa teşekkürler canim. Ben 4 gün kullandım. Nolacak şimdi ;/
Selamlarrr kızlar ben hala mens olmadım yaa...Bugün 7.gün bugün yine idrar testi yapicam 3.günde kanda hcg baktirmistim negatif çıkmıştı ama sürekli basim dönüyor midem bulanıyor başka bi his de yok... Bat1 agustostu. 31 temmuz dan 3 ağustosa kadar kahverengi lekem oldu çok az miktarda.. Sizce 3 gun gecikmesi çıkmamış olabilir mi
Ya bir şey sorucam cnm. Benim çok akintim geliyor. Normalde dr gelirdi. Ama fazlalasti. Bir de çok ağrıyor kasiklarim. Sanki adetmisim gibi.. kitapta giriyor. Normal mi bunlar?Canim birsey olmaz insaallah. Doktorunla gorustugunde danis istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?