- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
9 gün gecikmede yapmış :)kac gun gecikmede test yaptin canim ??
İnş güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar aşırı derecede Bulan tim ve açık kahve akintim devam ediyor kan verdim sonuç çıkınca paylasicam
Bir yakın ümitli bir yanım de yok bekleme diyor beklemek çok zor.İnş güzel haberlerini bekliyoruz canım
9 gün gecikmede yapmış :)
Ben de aynı durumdayım belirti var gelen giden yok günüme de var daha çok gerçekten çok zor Can'ım ya burdan destek oluyoruz birbirimize iyi oluyoBir yakın ümitli bir yanım de yok bekleme diyor beklemek çok zor.
Rica ederim Can'ım :)tsk ederim cevabin icin :)
Malesef negatiff yok bir sey... Ama midem aşırı derecede bulanıyor yaa demekki psikolojik... Artık baktirmicam hiçBen de aynı durumdayım belirti var gelen giden yok günüme de var daha çok gerçekten çok zor Can'ım ya burdan destek oluyoruz birbirimize iyi oluyo
Kaç gün geçtiğinde baktırdın sen ? Belki erken baktırdıysan ondan çıkmamıştır hemen bozma moraliniMalesef negatiff yok bir sey... Ama midem aşırı derecede bulanıyor yaa demekki psikolojik... Artık baktirmicam hiç
1İnde olmam gerekiyordu ama hala olmadimKaç gün geçtiğinde baktırdın sen ? Belki erken baktırdıysan ondan çıkmamıştır hemen bozma moralini
O zaman biraz daha bekliceksin mecbur1İnde olmam gerekiyordu ama hala olmadim
Hehe kandir kendini anca :)) ben diger aya bagladim umudumu yani bi mucize olmadigi surece sanmiyrm bu ay hamilr degilim cnm.Çünkü benim kuzenim de o durum yüzünden 2 düşük yaptıama biz bu ay görüyoruz pozitifleri dimi canım
İnsallah canim amin Allah tamamina erdirsin sag saglim kucagina almayi nasip etsin2 hafta sonra gelmemi bebeğin kalp atışlarını dinlemesi gerektiğini söyledi doktor =)) hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar. Rabbim sizede tez zamanda versin insaallah aratmadan
Olsn canm benm de adetim 9gun gecmisti testte silikti hayirlisiyla dogurursn insallahYenidir ondandir derken canim anlamadım . Adetim 9 gün geçti :/
Bak sabrettin sonunda muradina erdin :))Off kızlar foto çektim ama yukleyemedim . Dosya büyük dedi
Şimdi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı. 2. Birazcık silik. Ne demek . Cook heyecanlıyım. Bir sey deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?