Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya bir şey sorucam cnm. Benim çok akintim geliyor. Normalde dr gelirdi. Ama fazlalasti. Bir de çok ağrıyor kasiklarim. Sanki adetmisim gibi.. kitapta giriyor. Normal mi bunlar?

Canim akintinin rengi kahverengi degilse sorun olmuyor bildigim kadariyla. Agri da olabiliyormus fakat agrin nasil agri? Uzun sureli oluyor mu?

Merhaba. Adet oldun mu?

Merhaba. Adet oldun mu?
Merhaba. Yok tatlim daha olmadim ama gece bi damlacik bisey gelmis belli belirsiz. Gunluk ped takmistim anlayayim diye. Ilk defa boyle biseyle karsilasiyorym normalde olacagim zaman direkt kahverengi hafif lekelenmem olur ve bi kac saat sonra sz da olsa kanamam baslar kan gelirdi

Sicak havalar etkileyebilir canim. Yada ruhsal durumun. Iki gun kadar bekle olmadi bi test yaparsin idrarla. Guzel haberler ver bizee

Sicak havalar etkileyebilir canim. Yada ruhsal durumun. Iki gun kadar bekle olmadi bi test yaparsin idrarla. Guzel haberler ver bizee
Normalde adetik cok duzenlidir hic sasmazdi. Affiniza siginarak soyluyorum bu ay ilk defa korunmasiz iliskiye basladik acaba hamilelik var mi diye umitlendim biraz :)

Haklisin canim umitlenmekte Ben de yeniyim bu ikinci ayim. Bunlar tatli meraklar.
Insallah rabbim cumle isteyene nasip eder :) adet sancilarim basladi basimda cok agriyor genelde adet oncesi cok agrir migren derecesinde hatta adet migreni deniyor. Kan gelmeden belirtiler iyice bas gosterdi olucam bugun yada yarin yani bu ay yaş

Amin canimm :) hepimize insaallah nasip etsin Rabbim. Hayirlisi moral bozmak yok. Bu ay olmazsa diger ay olur

9 gün var ve ben artık 3,5 yıldır beklmekten yoruldum kızlar ben ıkıncı için bu kadar üzülürken hiç bebeği olmayanları okudukça onlara hep dua ediyorum. Zor imtihan rabbim ümit etme gücü versin...

Adetimin 3.gunundeyim bittikten sonra 1 dolu 1 boş mu yapasam yoksa 14.gunu mu denesem :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…