Ya bir şey sorucam cnm. Benim çok akintim geliyor. Normalde dr gelirdi. Ama fazlalasti. Bir de çok ağrıyor kasiklarim. Sanki adetmisim gibi.. kitapta giriyor. Normal mi bunlar?
Yok gidip geliyo ağrılarım. Akintimda beyazCanim akintinin rengi kahverengi degilse sorun olmuyor bildigim kadariyla. Agri da olabiliyormus fakat agrin nasil agri? Uzun sureli oluyor mu?
Yok gidip geliyo ağrılarım. Akintimda beyaz
Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Merhaba. Yok tatlim daha olmadim ama gece bi damlacik bisey gelmis belli belirsiz. Gunluk ped takmistim anlayayim diye. Ilk defa boyle biseyle karsilasiyorym normalde olacagim zaman direkt kahverengi hafif lekelenmem olur ve bi kac saat sonra sz da olsa kanamam baslar kan gelirdiMerhaba. Adet oldun mu?
Merhaba. Yok tatlim daha olmadim ama gece bi damlacik bisey gelmis belli belirsiz. Gunluk ped takmistim anlayayim diye. Ilk defa boyle biseyle karsilasiyorym normalde olacagim zaman direkt kahverengi hafif lekelenmem olur ve bi kac saat sonra sz da olsa kanamam baslar kan gelirdi
Normalde adetik cok duzenlidir hic sasmazdi. Affiniza siginarak soyluyorum bu ay ilk defa korunmasiz iliskiye basladik acaba hamilelik var mi diye umitlendim biraz :)Sicak havalar etkileyebilir canim. Yada ruhsal durumun. Iki gun kadar bekle olmadi bi test yaparsin idrarla. Guzel haberler ver bizee
Normalde adetik cok duzenlidir hic sasmazdi. Affiniza siginarak soyluyorum bu ay ilk defa korunmasiz iliskiye basladik acaba hamilelik var mi diye umitlendim biraz :)
Insallah rabbim cumle isteyene nasip eder :) adet sancilarim basladi basimda cok agriyor genelde adet oncesi cok agrir migren derecesinde hatta adet migreni deniyor. Kan gelmeden belirtiler iyice bas gosterdi olucam bugun yada yarin yani bu ay yaşHaklisin canim umitlenmekteBen de yeniyim bu ikinci ayim. Bunlar tatli meraklar.
Insallah rabbim cumle isteyene nasip eder :) adet sancilarim basladi basimda cok agriyor genelde adet oncesi cok agrir migren derecesinde hatta adet migreni deniyor. Kan gelmeden belirtiler iyice bas gosterdi olucam bugun yada yarin yani bu ay yaş
Insallah canım cok sagol ilgin icin :)Amin canimm :) hepimize insaallah nasip etsin Rabbim. Hayirlisi moral bozmak yok. Bu ay olmazsa diger ay olur
Bugun sabah yaptin mi canimSelam kizlar bugun bat 28 gunu dun aksam 1 saatlik idrarla yaptigm test
hayır yapmadım 1 gün sonra gelmezse yapacağımBugun sabah yaptin mi canim
Insallah canım cok sagol ilgin icin :)
Selam kizlar bugun bat 28 gunu dun aksam 1 saatlik idrarla yaptigm test
9 gün var ve ben artık 3,5 yıldır beklmekten yoruldum kızlar ben ıkıncı için bu kadar üzülürken hiç bebeği olmayanları okudukça onlara hep dua ediyorum.Zor imtihan rabbim ümit etme gücü versin...
ayy canımmmm ciddimisinn nedir son durummm ???Selam kizlar bugun bat 28 gunu dun aksam 1 saatlik idrarla yaptigm test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?