Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bende 12temmuzda oldum canim aynen bende ona.takiliyorum adete mi uycaz yoksa catlatma ignesine mi ama goguslerim agrimazdi o zaman bence catlatma ignesine uyalim.
Benim göğüs uçlarım 5gündür hassastı artık genele yayıldı acısı :) yani çünkü şöyle bişey var reglime bu kdr çok varken göğüslerim böyle olmazdı ve kasıklarım ağrımazdı iğne öne çekçek Reglimizi bence inş olmayız tabi de

Sen kacinci gunu vuruldun adetn igneyi canm insallah hamileyizdir aman olsn diger ay olur yaa salla gitsin

Aynen çalışmalara devam etçez napalım
:)) aynen yapcak birsey yk ama bu sefer doktorun su gun yatin lafina takilmicam cunku bizde psikolojikmen doktr yatn deyince canimiz istemeye istemeye yapiyrz esime de hic soylemicem.doktrn dediklerni hadi bakalim agustos hayirli gelsn insallah :))

Aynen bi kere beklemek.degil bu.ama bak cok cirpiniyoruz filan amaRabbim zamani.nasil gecirior yani bu zaman canimi siksak da geciyo rahat.biraksak da geciyo ne olurdu kafamiza takmadan aylar gecirsek
Aynen ya geriye dönüp baktım bugün 1 sene Nasıl sabretmişim dedim gerçekten Allah sabrını veriyor . Ah keşke hiç takmasak Can'ım

:)) aynen yapcak birsey yk ama bu sefer doktorun su gun yatin lafina takilmicam cunku bizde psikolojikmen doktr yatn deyince canimiz istemeye istemeye yapiyrz esime de hic soylemicem.doktrn dediklerni hadi bakalim agustos hayirli gelsn insallah :))
:) Regl olmuş gibi konuşma canım yaa iyi düşün lütfen :) ayy sorma ya nası zor geliyo insana görevmiş gibi

:) Regl olmuş gibi konuşma canım yaa iyi düşün lütfen :) ayy sorma ya nası zor geliyo insana görevmiş gibi
Dimi yaa valla :)) kiz yok inanki olucam ben bu ay da olmadi test de yaptm zaten cikmadi yarin olurum yada 5inde o kadar cok agriyoki karnm sana anlatamam.yani

Dimi yaa valla :)) kiz yok inanki olucam ben bu ay da olmadi test de yaptm zaten cikmadi yarin olurum yada 5inde o kadar cok agriyoki karnm sana anlatamam.yani
Belki erken yaptın testi ne biliyon benim de arada çok ağrıyo şuan bişi yok mesela ama Bnm de hiç inancım yok nedense mucize olur olmuşsa :) aman Regl olursak da napalım kısmet değilmiş deriz destek oluruz birbirimize :) sen kaç yıllık evlisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…