Amin insaallah bacım Hayırlısıyla. .Evet canim test yapmanin zamani gelmis galiba. Hayirlisiyla hamilesindir umuyorumm
Evet o bahsettiğim önceki aydan daha fazla geçti bu ay. Acaba üzüntüden olabilir mi diyorum. Geçen ay ben çok ağladım çok yıprandım babam çok hasta diye.Gunun cok gecmis canim bi test yap istersen belki hamilesindir hamile degilsende en azindan oturup onu dusunmezsin
Evet o bahsettiğim önceki aydan daha fazla geçti bu ay. Acaba üzüntüden olabilir mi diyorum. Geçen ay ben çok ağladım çok yıprandım babam çok hasta diye.
Acaba adetimide etkiledimi diyorum ://
Ya aslında olsa çıkardı diye düşündüm ama hala olmadım ayrıca su gibi kahverengi akintim oldu iki gün çok az miktarda bir de bulantı ve halsizlik varCanim teste de guvenme yine sen . Burada o kadar cok okudum ki adet gunu 10 gun gecince idrarda pozitif olanlar var. Adetini gorunce emin oluyor insan.
Amin Amin Amin insaallahGecmis olsun canim . Babacigina acil sifalar dilerim. Sen yine de bi idrar testi yap. Bize de haber ver olur mu?
Umutlarimiz başka bahara kaldiSon 1 gün kaldı. Ama umut yok. Kasık ağrısı ve regl oncesi akintim var...
Ooof of bir dahakine artık.
Bence yaptirmalisin gec dollenmede hemen çıkmıyor diyoralrKizlarr hani adet günü kan testi yaptirmistm ya 0.0 cikmisti.. Hala adet olmadim 3 gun gecti.. Sizce tkrar yaptirmalimiyimm
Bence yaptirmalisin gec dollenmede hemen çıkmıyor diyoralr
Canim testi yapmak icin saatlerine uygun mu yapiyosun en az 2 saat birsey icmemen lazim idrarini tutman lazim ben mesela sabah 8den 12ye kadar bekliyorum oyle yapiyorum ilk idrarla yapilmiyor falan onlara dikkat etmen lazim. Oyle yaptiysan gercekten bir skinti olabilir. Sen hic doktora gittin mi. Bence sen bi reglin gecince doktora git kac yumurtan oluyor baktir.Mbr dun yine ovulasyon testi yaptim iki cizgide kipkirmiziydi bugun yaptim tek cizgi silik yarinda adet olmm gerekiyo hamilelik olmasi icin illa pes pesemi cirt cizgi kirmizi cikmasi lazim ama benim niye boyle oldu testte bi sikinti var o zaman
Regl öncesi akıntın Nasıl oluyor canım?Son 1 gün kaldı. Ama umut yok. Kasık ağrısı ve regl oncesi akintim var...
Ooof of bir dahakine artık.
Canım benim de yarın iğnenin 12.günü olucak göğüslerim de acıyo karnım da ağrıyo akıntım da var benim de pek umudum yok beklemedeyimCanim ben 5inde olmam lazim catlatma ignemin 15.gunu yani ama sanmiyorum ya benim.gogusum agridi zaman genelde adet oluyorum olsun diger ay olur
Canim benim ignemin 14.gunu benim de karnim felaket agriyo goguslerimde sisti cok aciyo test yaptm simdi cikmadi :)) hadi bakalim insallah sen guzel haberler alirsn benm umidim yk hee diger adetlerimden tek farki yumurta aki gibi akintim var degisikCanım benim de yarın iğnenin 12.günü olucak göğüslerim de acıyo karnım da ağrıyo akıntım da var benim de pek umudum yok beklemedeyimsende durumlar Nasıl?
Bazen 18. Günü Regl olan varmış ya :) belki ondan çıkmamıştır pozitif düşünelim :) benim de tuhaf sütlaç gibi koyu geliyo akıntım löp diye :) hatta ikidebir tuvalete gidiyorum kesin oldum diyeCanim benim ignemin 14.gunu benim de karnim felaket agriyo goguslerimde sisti cok aciyo test yaptm simdi cikmadi :)) hadi bakalim insallah sen guzel haberler alirsn benm umidim yk hee diger adetlerimden tek farki yumurta aki gibi akintim var degisik
Ben gecen ay catlatma ignemin 16.gununde adet oldum 5inde yada 6 sinda olmam lazim bakalim testte cikardi olsaydi bide her ay yasadigim adet belirtilerini yasiyorum sadece.akintim farkli o kadrBazen 18. Günü Regl olan varmış ya :) belki ondan çıkmamıştır pozitif düşünelim :) benim de tuhaf sütlaç gibi koyu geliyo akıntım löp diye :) hatta ikidebir tuvalete gidiyorum kesin oldum diyesenin Regl günün ne zaman canım
Benim Regl günüm 11 temmuzdu oyüzden test için 14.günü mü yoksa Regl günümü mü beklesem karar veremedim hala. Herkes farklı bişey söylüyor. İnş olmazsın Can'ım ya pozitifleri görelim bu ay emeklerimizin karşılığını alalım inş :)Ben gecen ay catlatma ignemin 16.gununde adet oldum 5inde yada 6 sinda olmam lazim bakalim testte cikardi olsaydi bide her ay yasadigim adet belirtilerini yasiyorum sadece.akintim farkli o kadr
Bende 12temmuzda oldum canim aynen bende ona.takiliyorum adete mi uycaz yoksa catlatma ignesine mi ama goguslerim agrimazdi o zaman bence catlatma ignesine uyalim.Benim Regl günüm 11 temmuzdu oyüzden test için 14.günü mü yoksa Regl günümü mü beklesem karar veremedim hala. Herkes farklı bişey söylüyor. İnş olmazsın Can'ım ya pozitifleri görelim bu ay emeklerimizin karşılığını alalım inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?