Kiz sen ne umutlusun oyle ben coktan kestirip attim bile :) evet erken yaptim da yani ignenin etkisiylebile cikmadi ya uyuz oldm :))Ama sen erken yapmışsın o Zaman testi ondan çıkmamış bnce ayy bi de gelirmiş ikimize de ikizler :)
Ben 5ay korundm.snra hamile kaldm.dusurdm snra 1.5sene sonra geme hamile kaldm yine dusurdm snra 1 sene sonra gene hamile kaldim o da dustu biz simdi 4uncuyu bekliyoruz :)He o Zaman başlarda korundun herhalde Can'ım. Yani kendi sağlığımız herşeyden önemli sonuçta
Hayirlisi be aynen kafa kafaya verip iki aglar susariz nolcakkiBelki erken yaptın testi ne biliyonbenim de arada çok ağrıyo şuan bişi yok mesela ama Bnm de hiç inancım yok nedense mucize olur olmuşsa :) aman Regl olursak da napalım kısmet değilmiş deriz destek oluruz birbirimize :) sen kaç yıllık evlisin :)
Allah seni :)) bak işte iğnenin etkisi geçmiş demek ki bikaç güne Çıkıcak gerçek sonuç :) umut fakirin ekmeği naparsınKiz sen ne umutlusun oyle ben coktan kestirip attim bile :) evet erken yaptim da yani ignenin etkisiylebile cikmadi ya uyuz oldm :))
Hadi yaa çok gecmiş olsun Can'ımBen 5ay korundm.snra hamile kaldm.dusurdm snra 1.5sene sonra geme hamile kaldm yine dusurdm snra 1 sene sonra gene hamile kaldim o da dustu biz simdi 4uncuyu bekliyoruz :)
Sariya çalan hafif bir akıntı oluyor kokusuz kaşıntı olmayanRegl öncesi akıntın Nasıl oluyor canım?
Bende de su an açık kahverengi akıntı var mens oncesi mi yoksa implantasyon mu bilmiyorum ...Sariya çalan hafif bir akıntı oluyor kokusuz kaşıntı olmayan
Benim de beyaz koyu kıvamlı geliyo bakalım nolcak :)Sariya çalan hafif bir akıntı oluyor kokusuz kaşıntı olmayan
.Gunaydin kizlarrrr... Ben hala mens olmadim... 4 gun gecikti dün sabah idrar testi yapmıştım negatif cikmisti ne yapsam kan aldırsam mi ki sizce
İnsallah hamilesindir canimBende de su an açık kahverengi akıntı var mens oncesi mi yoksa implantasyon mu bilmiyorum ...
:)) haha evet yaa kiz birak bosver be yasamaya bakalim hayrlisi olsn :)Allah seni :)) bak işte iğnenin etkisi geçmiş demek ki bikaç güne Çıkıcak gerçek sonuç :) umut fakirin ekmeği naparsın
Hadi yaa çok gecmiş olsun Can'ımsenin demek ki oluyo orda problem yok ama neden düşüyormuş pıhtılaşmaya falan bakıldı mı canım
Bu sabah yapardım senin yerinde olsam Can'ım :)Bende de su an açık kahverengi akıntı var mens oncesi mi yoksa implantasyon mu bilmiyorum ...
Çünkü benim kuzenim de o durum yüzünden 2 düşük yaptıSanirim.onun yuzunden simdiki doktorumdan cok memnunum Allah ondan razi olsn bana hamile oldugunu ogrenince coraspirin ic dedi
Kaç gün geçti? Pozitiftir umarım silikse yenidir ondandır :)Off kızlar foto çektim ama yukleyemedim . Dosya büyük dedi
Şimdi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı. 2. Birazcık silik. Ne demek . Cook heyecanlıyım. Bir sey deyin
Resmen poZitif :) hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin :)Yolladım . Bakin
Yenidir ondandir derken canim anlamadım . Adetim 9 gün geçti :/Kaç gün geçti? Pozitiftir umarım silikse yenidir ondandır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?