Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben dayanamadım yaptimm.. Hani 4-5 gun onceden belli oldu vs diyenler cok ya.. Heves heycan tabi sonu hüsran... Bakalm adet günümü beklicem artik...

Inşallah sen de hamilesindir canım. Bnimde adetime bir hafta kala karnımda adet oluacak gibi bir sancı oldu adet olacağım sandım lavaboya gittim bir damla kan gördüm ama rengi tam kırmızı değil de devamı gelmedi kesildi ve o günden beri kısıkaları. çok şiddetlendi bel ağrısı falan bilmiyorum hamile miyim acaba

Ben dayanamadım yaptimm.. Hani 4-5 gun onceden belli oldu vs diyenler cok ya.. Heves heycan tabi sonu hüsran... Bakalm adet günümü beklicem artik...

Canim o testlerde cikmasi hormon seviyesine gore degisiyor. Yaniltici olmasin. Gun gun oyle seyler ogreniyorum ki buradan .. adeti gecip test yapip cikan da var cikmayan da var. Dur bakalim hayirlisi

3 gün kaldi.. Az önce beyaz bi akıntı geldi.. Normalmi acaba... Nette kimi gebelik belirtisi diyor kimisi de adet oncesi normal diyor.. Kafamda deli sorular

gibigibiyim blackmagicwoman Safistd kirmizilar geldi kizlar bu ayda boylelikle ikinci klomen denememde bitmis oldu bu ayda zamani degilmis uzulmek yok Rabbim hakkimizda hayirlisini versin :)

Hayırlısı canım uzulme evet mralını yuksek tut stres yapma zamanını beklıyruz ıste dgru zaman gelınce Allah verır elbet saglık olsun... Klomenı doktorun mu tavsıye ettı canım hazr klomen ıcıyrken gıdıpde asılama yaptrsana ekstradan catlatma ıgnesı olyosun bırtek neden asılama dusunmuyrsun

Klomen doktor vermisti evet canim ama zaten kendiliginden catladigi icin igne yapmiyor doktor klomeni deneyelim sonra asilama yapariz dedi tabi artik doktorumu degistirmem lazim ozel bir hastaneye gidiyordum fetoya aitmis bilmiyordum kapanmis :) sansima o yuzden 2-3 ay doktora gitmeyi dusunmuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…