Severim kız senibelki ikizmiş kız iki kesew görmüş dr. öyle dedi bulantısı çok kusuyor..
Hayırlı sabahlar canım aynen öyle gittim iki kese gözüküyor dedi pazartesi tekrar gitçem bulantı yok diye seviniyordum bi başladı tam başladı kötü durumdayım:-( sen napıosun nasılsın canım
nedir durum varmı belirtin?merhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah.
nedir durum varmı belirtin?
test yapsan benim bat a 7 var ama senin 5 var çıkar sanırım.hayır gülüm ya hiç bir belirti yok malasef hasta olucak gibiyim
test yapsan benim bat a 7 var ama senin 5 var çıkar sanırım.
regl geçerse tekrar yap hayırlısı bakalımdün kan testı yaptırdım malasef yok negatif
regl geçerse tekrar yap hayırlısı bakalım
Hayırlı sabahlar canım aynen öyle gittim iki kese gözüküyor dedi pazartesi tekrar gitçem bulantı yok diye seviniyordum bi başladı tam başladı kötü durumdayım:-( sen napıosun nasılsın canım
Canim kiminin cikiyor hemen kiminin cikmiyor 4unde iliski demissin 14 gun gecmis uzerinden varsada yenidir cikmayabilir biraz daha bekle uzulme hemen Allahtan umut kesilmezmerhabalar kızlar benim bat yarın 28 gunde bir adet oluorm. en son adet 20 mayıs taydı. yumurtkama 3 haziran. 1 inde ve 4 unde ilişki oldu korunmasız. yarın adet gunum. test yaptm sıradan su ucuz testlerden tek cızgı cıktı. karın agrm ve akıntım var yapıskan ve seffafadet mi olucam acaba cıkarmıydı bugun ?
20 haziran bat günü bu gün test yaptım negatif çıktı yine yaaa
Aaaa tatlım ikiz mi yoksa :) ayyy inşallahHayırlı sabahlar canım aynen öyle gittim iki kese gözüküyor dedi pazartesi tekrar gitçem bulantı yok diye seviniyordum bi başladı tam başladı kötü durumdayım:-( sen napıosun nasılsın canım
hilen var mı cvp ltfn
İşte mükemmel haberrrrKızlarrr benim ikizlerim olucakkk kalplerini duydum bugünnn
ayyy senin adına cok sevindm rabbim hayırlı evlat ettsın kucagına almayı nasip etsin bizede versınKızlarrr benim ikizlerim olucakkk kalplerini duydum bugünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?