Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

günaydın canlar bende cumartesi regl oldum
Canım hayırlısı üzülmeyelim.. Ben dün bekliyodum regl olmadım gece yatarken dua ettim Allah'ım hayırlısıysa olsun diye bi saat dua ettim sabah kalktım regl oldum.. Hayırlısı böyleymiş demekki.. Kaybetmektense böyle olsun daha iyi.. Olur elbet vakti zamanı vardır canım üzülmeyelim

İnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebişler göbüşlere :) 6. ayım bitti benim bu regl itibariyle.. Ama en son geçen ayki kontrollerimde hormon sonuçlarım çok iyi çıktı en azından bu süreçte kürtajdan sonraki hasarlarımı telafi etmeyi başarabildim sanırım :) Doktorda rahat konuştu tedaviye başlamak için ağustosa kadar beklemeyi planlıyodum.. İstersen diğer ağustosa kadar bile bekleyebilirsin diyerek içime su serpti.. Aceleye lüzum yok sağlıkla gelsin inşallah herşey :)

shoji
aman napiim ya kafama taktıkça daha kötü oluyorum bnde bu ay hormon için teste gidicektim erteledim bidahaki aya bakalım sakin sakin takılcam bu ay

GÜNAYDIN KIZLAR

osay3 NE VAR NE YOK CANIM?

canım sen bana yazmışsın 5 gündür falan girmiyodum cevap yazdım mıı sana hatırlamııyorm... regl dün bitti bugün abdestlendim tamamen kesildi. 5 gün sonra yurtdısına gıdıcem 2ay eşimden ayrı kalıcam . yumurtlamayı kaçırırım göözüyle bakııyordm bu ay ama bugün ovulasyon testi yaptım resmen pozıtıfe yakındıı baya belirgindi 2.çizgi. erken yum olacak galiba ama olsun son kez şans şanstır gitmeden =) sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…