- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
günaydın canlar bende cumartesi regl oldumGünaydın kızlar.. Ne yazıkki güzel haber veremeyeceğimBu sabah regl oldum
Canım hayırlısı üzülmeyelim.. Ben dün bekliyodum regl olmadım gece yatarken dua ettim Allah'ım hayırlısıysa olsun diye bi saat dua ettim sabah kalktım regl oldum.. Hayırlısı böyleymiş demekki.. Kaybetmektense böyle olsun daha iyi.. Olur elbet vakti zamanı vardır canım üzülmeyelimgünaydın canlar bende cumartesi regl oldum
Günaydın kızlar.. Ne yazıkki güzel haber veremeyeceğimBu sabah regl oldum
günaydın canlar bende cumartesi regl oldum
kız hamişssin sen ,nedir son durum??
İnşallah canım hayırlısı olsun bu ay ben de umutluydum ilk defa ama yine olmadıBende çok umutluydum kızlar üzüldüm şimdi yalan yok.. İnşallah bu ay olur
İnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebişler göbüşlere :) 6. ayım bitti benim bu regl itibariyle.. Ama en son geçen ayki kontrollerimde hormon sonuçlarım çok iyi çıktı en azından bu süreçte kürtajdan sonraki hasarlarımı telafi etmeyi başarabildim sanırım :) Doktorda rahat konuştu tedaviye başlamak için ağustosa kadar beklemeyi planlıyodum.. İstersen diğer ağustosa kadar bile bekleyebilirsin diyerek içime su serpti.. Aceleye lüzum yok sağlıkla gelsin inşallah herşey :)Kızlar mrb lar herkesegibigibiyim CaYLak GeLiN kızlar biz kaldık eskilerden hamile kalamayan sanırım benim reglim 4. Günü randevu alıcam bugün dr açılışını yapıcam sahalara geri döndüm o bebek bu göbüşe gelicekkk
Yok bebeğim keşke olsa yine bir bekleme çizgisi beni boş yere heycanlandırdı zaten sonraki günki testimde bişey çıkmadı yazmıştım buraya dakız hamişssin sen ,nedir son durum??
Kızlar mrb lar herkesegibigibiyim CaYLak GeLiN kızlar biz kaldık eskilerden hamile kalamayan sanırım benim reglim 4. Günü randevu alıcam bugün dr açılışını yapıcam sahalara geri döndüm o bebek bu göbüşe gelicekkk
hayırlısı bak diğer sabırsız61 hamile ,Allah tan umut kesilmez..İnşallah canım hayırlısı olsun bu ay ben de umutluydum ilk defa ama yine olmadıKısmet napalım :)
ben gordum cizgiyi ikisindede hayırlısı olsun insallah canım
Gercekten mi canım ya insallah normalde görunmüyor ama cıkardm öyle olduben gordum cizgiyi ikisindede hayırlısı olsun insallah canım
Evet canım iki gün gecikme hala olmadım :) insallah hamileyimdirİlk resimde var gibi ikinci resimde göremedim geciktin mi canım
belli baya canım :)Gercekten mi canım ya insallah normalde görunmüyor ama cıkardm öyle oldu
Ayy hadi insallah bende yarina kadar adet olmazsam sabah kan testi yaptircmbelli baya canım :)
benimde bugun 2.gunum adet olmadım hala test yaptım negatif yarın kan testi yaptıracagım adet gelmesse sende yaptır bencehakkımızda hayırlısı artık
Sen de actın mı kapagini :)belli baya canım :)
benimde bugun 2.gunum adet olmadım hala test yaptım negatif yarın kan testi yaptıracagım adet gelmesse sende yaptır bencehakkımızda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?