- 26 Kasım 2015
- 53
- 32
- 3
- 30
Grip te bi belirti canm. Test yap hemenArkadaslat ilk kez boyle oldu bugun 8.gun ve regl olmadim.griptim ilac igne kullandim.acaba ondan mi gecikme yasiyorum...hamilelikle ilgili hic bir belirtim yok...
canım iyi öğlenler işler güçler..ovs bitti bence akıntım durdu 02/02 bekleyeceğim inşallah tutunmuştur.Senden naber..
İi lik canım işteyim nolsun hava çok soğuk brrrrcanım iyi öğlenler işler güçler..ovs bitti bence akıntım durdu 02/02 bekleyeceğim inşallah tutunmuştur.Senden naber..
inşallah canım kısmet bekleme işi çok sıkıcı ya.. seninde tutmuştur umarım kısmet artık .çoook soğuk gerçekten aynen brrrrİi lik canım işteyim nolsun hava çok soğuk brrrrinşallah tutmuştur canım
günaydın canım ovs akıntım 12. gün geldi ama takvime göre yumurtlama günüm bugün bakalım nasıl olacak bak regl miz bile aynı oluyorBenimde iki şubata geliyor regl ama bakalım neler olucakyunus_ciklet günaydınlarrr canım. Nasıl gidiyor? B bebegim seni bekliyorum
günaydın canım cinsiyet belli oldumu ,kasıklarım ağrıyo bugün çokgünaaayyddıııınnllaaaaaarr nasılsınız hanımlaarr. sağlığınız iyidir inşallahh
günün geçerse tekrarla erken gebelik testi ise çıkması lazım dı.kızlar ben bugün clear blue digital gebelik testi yaptım negatif çıktı adet olmam gereken tarih yarın..olsa negatif çıkmazdı heralde dimi.. daha önce kullanan varmı bu testten..boşuna umutlanmak istemem
15. günde lh pik yapmış. ne alemdesin sen? daha önce yazdıysan da okumadım dahaEki Görüntüle 1745513 bu dha net galba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?