- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Hayırlısı canım.Bakalım inşallah güzel haberlerini alırız.Regl bitti çalışmalar başlayacak işte devam..Günaydın kızlar BAT 2 gün geçti sabah test yaptım negatifÇok ciddi gerginliğim ve sıkıntım var patlamaya hazır bi bomba gibiyim Allah sonumu hayretsin Siz nasılsınız???
hadi hayırlısı yumuşler çatlasın bakiyim bu ay inşallah tutar..Günaydın millet yada iyi öğlenler mi desem :)
Klomene başladım bugün 3. gün adetim bitmek üzere bakalım
siz napiyonuz
hadi hayırlısı yumuşler çatlasın bakiyim bu ay inşallah tutar..
Şimdi araştırıyorum da bu klomen denilen ilaç da gecikme yapıyomuşş.. Ama gerçekten böyle sıkıntı vericekse ben bi daha kullanmam yani terör estiriyorum etraftaHayırlısı canım.Bakalım inşallah güzel haberlerini alırız.Regl bitti çalışmalar başlayacak işte devam..
havuç un vitamini yağda çözüşüyormuş oyüzden salata yapıp yemeni tavsiye ederim. Başla hemen akşama.Evet ya havuç yicem çatlasın diye ne zaman yiyim dersin kuzum?
İnşallah canım klomenin etkisimi belki regl öncesi de olur ya böyle sıkıntı ondanda olabilir relax..Hadi hep sen bize moral veriyorsun topla gücünü..iyisinnn.Şimdi araştırıyorum da bu klomen denilen ilaç da gecikme yapıyomuşş.. Ama gerçekten böyle sıkıntı vericekse ben bi daha kullanmam yani terör estiriyorum etraftaSen de inşallah tutturursun canım testlerle takip et mutlaka çatlamayı
Relax cqnım olacağı varsa olur rahat olmaya bak stres yaptıkça olmuyor Sanki ben öyle hissettim ve koyverdim artıkGünaydın kızlar BAT 2 gün geçti sabah test yaptım negatifÇok ciddi gerginliğim ve sıkıntım var patlamaya hazır bi bomba gibiyim Allah sonumu hayretsin Siz nasılsınız???
İşler güçler inşallah faydası olur canım klomenin bu ay kavuşursun bebişineGünaydın millet yada iyi öğlenler mi desem :)
Klomene başladım bugün 3. gün adetim bitmek üzere bakalım
siz napiyonuz
Sabır çekiyorum herşeye valla atsam da bi kurtulsam artık.. Hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorumİnşallah canım klomenin etkisimi belki regl öncesi de olur ya böyle sıkıntı ondanda olabilir relax..Hadi hep sen bize moral veriyorsun topla gücünü..iyisinnn.
Stres istemsiz mutlaka oluyo canım da bu stres falan değil yaa bayaa üstümde bi öküz oturuyo ben kist ameliyatından sonra 8 ay iğneyle geçici menapoza sokulduğumda bile böyle bi his yaşamamıştım.. Neden böyle oldu anlamadımRelax cqnım olacağı varsa olur rahat olmaya bak stres yaptıkça olmuyor Sanki ben öyle hissettim ve koyverdim artık
günaydın cinsiyeti belli oldumu bebişin ?
merabalar kızçeler :) bendede hala bi yumurtlama belirtisi yok ara ara agrı ve hafif akıntı var başkada bişey yok ne zaman yumurtlıcam acaba batla yumurtlamann arasında kaç gün olması gerekiyo acaba
16 gün geçti benim ama idrar testim negatif canım sen ne zaman test yapmıştın??14 gün cnm
Alla alla neden acaba allah yardımcın olsun canım inşallahStres istemsiz mutlaka oluyo canım da bu stres falan değil yaa bayaa üstümde bi öküz oturuyo ben kist ameliyatından sonra 8 ay iğneyle geçici menapoza sokulduğumda bile böyle bi his yaşamamıştım.. Neden böyle oldu anlamadımGece yatamıyorum yüzüstü dönüyorum göğüslerim batıyo sırt dönüyorum boğuluyo gibi oluyorum giyiniyorum olmuyo soyunuyorum olmuyo acaip bişey v ar üstümde bu ne bilmiyorum sinirim bozuldu
Klomenden şüpheleniyorum canım bazı kişilerde yan etki yapıyomuş sanırımAlla alla neden acaba allah yardımcın olsun canım inşallah
Klomenden şüpheleniyorum canım bazı kişilerde yan etki yapıyomuş sanırımİçimden dua ediyorum şu stresim bi geçsin diye..
Arkadaşlar kan testi yaptırdım sonuç 271 çıktı Allahım nolur sağlıklı bi gebelik olsun Ağustosta dış gebelik geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?