Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Günaydın kızlar BAT 2 gün geçti sabah test yaptım negatif Çok ciddi gerginliğim ve sıkıntım var patlamaya hazır bi bomba gibiyim Allah sonumu hayretsin Siz nasılsınız???
Hayırlısı canım.Bakalım inşallah güzel haberlerini alırız.Regl bitti çalışmalar başlayacak işte devam..

Hayırlısı canım.Bakalım inşallah güzel haberlerini alırız.Regl bitti çalışmalar başlayacak işte devam..
Şimdi araştırıyorum da bu klomen denilen ilaç da gecikme yapıyomuşş.. Ama gerçekten böyle sıkıntı vericekse ben bi daha kullanmam yani terör estiriyorum etrafta Sen de inşallah tutturursun canım testlerle takip et mutlaka çatlamayı

İnşallah canım klomenin etkisimi belki regl öncesi de olur ya böyle sıkıntı ondanda olabilir relax..Hadi hep sen bize moral veriyorsun topla gücünü..iyisinnn.

Günaydın kızlar BAT 2 gün geçti sabah test yaptım negatif Çok ciddi gerginliğim ve sıkıntım var patlamaya hazır bi bomba gibiyim Allah sonumu hayretsin Siz nasılsınız???
Relax cqnım olacağı varsa olur rahat olmaya bak stres yaptıkça olmuyor Sanki ben öyle hissettim ve koyverdim artık

İnşallah canım klomenin etkisimi belki regl öncesi de olur ya böyle sıkıntı ondanda olabilir relax..Hadi hep sen bize moral veriyorsun topla gücünü..iyisinnn.
Sabır çekiyorum herşeye valla atsam da bi kurtulsam artık.. Hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum

Relax cqnım olacağı varsa olur rahat olmaya bak stres yaptıkça olmuyor Sanki ben öyle hissettim ve koyverdim artık
Stres istemsiz mutlaka oluyo canım da bu stres falan değil yaa bayaa üstümde bi öküz oturuyo ben kist ameliyatından sonra 8 ay iğneyle geçici menapoza sokulduğumda bile böyle bi his yaşamamıştım.. Neden böyle oldu anlamadım Gece yatamıyorum yüzüstü dönüyorum göğüslerim batıyo sırt dönüyorum boğuluyo gibi oluyorum giyiniyorum olmuyo soyunuyorum olmuyo acaip bişey v ar üstümde bu ne bilmiyorum sinirim bozuldu

merabalar kızçeler :) bendede hala bi yumurtlama belirtisi yok ara ara agrı ve hafif akıntı var başkada bişey yok ne zaman yumurtlıcam acaba batla yumurtlamann arasında kaç gün olması gerekiyo acaba

Alla alla neden acaba allah yardımcın olsun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…