İnşallah canımbende regl 6 gün var yeni yıla yeni haberler inşallah.
reglin ne zaman canım belirti sayılıyor tabi kiminin adet belirtileride böyle olur.kıyasla kendinleKızlaRnısey sorucam.bnm yumurtlaama gunumde ilşki oldu ogunden beri bnm goguslerım ve kasıklarım feciii.yumurtlamadam sonra devm eden gogus sızlaması kasık agrıı fln belirtimi ki
göğüs hassasiyeti başladı bugün ama çok değil üzerine dokununca acıyor mesela.İnşallah canım
benimle bir 03/01 sanırım olabilir günlerine dikkat ettinmiAdetime 6 gun vr
Az kalmış canım en azından BAT a kadar beklemeden test yapma inşallah pozitif olur :)göğüs hassasiyeti başladı bugün ama çok değil üzerine dokununca acıyor mesela.
ozaman inşallah diyelim bekleyip göreceğiz başka çaremiz yokEvet ettim yumurtlama gnmde oldu ztn bn yumurtladıgımı anlıyorum cok agrı oluyo yumrta catladgnda gecıyo.işte o gunlerde oldu ondam sonra hep boyle gous agrısı kas agrısı fln basladı bakalım testı regl gunumde yapıcam regl olmassam tabi
Tamam inşallah bekleyeceğim zaten çok kalmadı.Az kalmış canım en azından BAT a kadar beklemeden test yapma inşallah pozitif olur :)
yaklaşık 4/5 gün kala içersinde propektüsünde yazıyor bakman lazım regl döngüne göre yapıyorsun.ilk idrarla daha net sonuç alırsın.Kızlar bu erken gebelik testini adete kaç gün kala yapmak lazım bir de sabahki ilk idrar mı olmalı mutlaka
Çok tsk ederim şimdilik negatifyaklaşık 4/5 gün kala içersinde propektüsünde yazıyor bakman lazım regl döngüne göre yapıyorsun.ilk idrarla daha net sonuç alırsın.
bat nezaman?Çok tsk ederim şimdilik negatif
3 ocak ve testi az önce yaptım farkeder mi acaba ?bat nezaman?
benimde işte daha erken gibi ama .erken gebelik testi diyorsun yaptığın test ne marka.3 ocak ve testi az önce yaptım farkeder mi acaba ?
dr gitmedin mi 18 ay az bir zaman değil.Herkese merhaba umarım dilekleriniz gerçek olur. Benim adetten önce göğüslerim şişer ve ağrır bu ay çok erken başladı hep 30 - 40 günde bir adet görürüm ilk defa böyle erken adet olacak gibiyim. Bir gece kasık ağrısıyla uyandım ara ara da kasıklarımda ince sızı ağrılar oluyor beklediğim tahmini adet günüm 7 ocak ve sonrası düzensiz hepdüşüncelerinizi alabilir miyim 18 aydır bebek istiyoruz
Gittim 1 kez aşılama oldu olmadı geçen Mart ayında. Tüp bebek tedavisi olacağız. Stresten döngüm değişmiş olabilirdr gitmedin mi 18 ay az bir zaman değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?