Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Olur canım bence benim kimyasalda baya ağrı olmuştu gerçi kimyasal oldu ama şuandada bi hafta var ağrım var baya duramayacak kadar değil ama inşallah hamişsindir

Canım bende 23.12 de yumurtlama akıntısı oldu. Bu gün 27.12 ve çok fena sancilandim , şimdi daha iyiyim ama baya sürdü. Bu gün mü yumurtladim acaba !?

Benimde pazar ya da pazartesi ama adet ağrım var bugün yarın adet olacakmışım gibi sanki sende bişi var mı canım?
Canim ben bugun cok isvyaptim evde.goguslerim bir sag bir sol arada sancidi bidevhafif kasik agrim oldu.ama adet olacsk gibi degil.1 hafta kala ben cok usurum.bakalim anlayamiyorum canim pek yani canim.

Canim ben bugun cok isvyaptim evde.goguslerim bir sag bir sol arada sancidi bidevhafif kasik agrim oldu.ama adet olacsk gibi degil.1 hafta kala ben cok usurum.bakalim anlayamiyorum canim pek yani canim.
Göğüslerim sancıyor benimde eşim adet olıcaksın yok bişi diyo kendi kendime stres yapmaktan başka bişi yaptığım yok

kızlar merhaba uzun süredir takip ediyordum bugün üye olmak nasip oldu...ben de sizlere birşey danışmak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim benim de adetime 5 gün var kasıklarımda ağrı var ama regl ağrısı gibi değil de batma gibi ayrıca göğüslerimde hafif bir şişlik var kahverengi bölgelerde hafif noktalar şeklinde tümseklikler olmaya başladı ama hassasiyet yok midemde yanma hafif de baş dönmem var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi şimdiden tşk ediyorum kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba hanimlar. Adetime 5 gun var. Bugun yatarken hapsurdum ve sol kasigim 20 saniye kadar feci sekilde sanci yapti. simdi ise zaman zaman agri giriyor. Sizde de oluyor mu boyle durumlar?

Merhaba hanimlar. Adetime 5 gun var. Bugun yatarken hapsurdum ve sol kasigim 20 saniye kadar feci sekilde sanci yapti. simdi ise zaman zaman agri giriyor. Sizde de oluyor mu boyle durumlar?
tecrübeli arkadaşlar cevap yazar umarım ben de belirsizlikler içindeyim umarım güzel haberler yazarız buraya

Hosgeldiniz kızlar herkesde farklı oluyor gününüz geçene kadar kendinizi koruyun derim burada ne zamandır ark.larla farklı tecrübeler edindik ama kesin bu ay bu belirtiler gebelikten dediğimizde bile negatif sonuçlandığı oldu Allah hepimizin gönlüne göre versin batlarinizi hepberaberce beklıyelim güzel haberlerinizi alırız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…