- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Benimde esim memur.Bende izmir adliyesine yakin yerdeyim bayraklida isyeri.Ailem Bornova'da . Ben istanbuldayım cnm. İnşallah 2 seneye kadar tayinimizi aldıracağız inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde esim memur.Bende izmir adliyesine yakin yerdeyim bayraklida isyeri.Ailem Bornova'da . Ben istanbuldayım cnm. İnşallah 2 seneye kadar tayinimizi aldıracağız inş
Canm kaç aydır bu forumda beraber yazisiyoruz. İNŞALLAH yine buradan hayırlısıyla bebiş haberlerimizi vericez. Belirtilere takılma pazarı bekleHaftaya pazar regl 8/9 un var belirti yok
hayirlisi canim bekle bakalim klomen kacinci gun baslanoyor addettenGünaydın millet test yaptım beklediğim gibi negatif ... Adet olsamda rahatlasam ya
İnsallah canim insallah hepimiz icin ayni dileklerim.Canm kaç aydır bu forumda beraber yazisiyoruz. İNŞALLAH yine buradan hayırlısıyla bebiş haberlerimizi vericez. Belirtilere takılma pazarı bekle
H
hayirlisi canim bekle bakalim klomen kacinci gun baslanoyor addetten
Yok o özelde ben memurum canımevet tabi ki biliyorum doğma büyüme izmirliyim.memur mu eşin?
Üşüttüm herhalde canım bugün iyiyimaaay kız niye kustun ki acaba bekle ya bende heyecanlanıyorum bat a 3/4 gün kalaya kadar.
Ay inşallah Allah söyletiyordur canım ya çok ta heveslenmeden beklemek istiyorum ama elde değil:)Tatlım galiba bebiş geliyoooooorrr
İzmir güzel ya şansılısınız kızlar
Nasılsın canım nasıl gidiyorHerkese günaydınnn
slm canım benine seninle aynı gün regl.benim sabahları özellikle göğüs ağrısı batması ve kasık oğrım çok oluyor sende de böyle şeyler var mı.kasıklarım nerden baksam 10 gündür ağrıyorHaftaya pazar regl 8/9 un var belirti yok
İyiyim cnm bnm sen nasılsınben hala regli olmadım beklemedeyim. Pazartesi regli olmazsam başka bi dr. Daha gideyim diyorum.Nasılsın canım nasıl gidiyor
İi lik cnm evde ev işleriyle ilgileniyorum kek falan yaptım takılıyorum öyle günlerin geçmesini bekliyorum git canım ihmal etme sende enteresan bi durumİyiyim cnm bnm sen nasılsınben hala regli olmadım beklemedeyim. Pazartesi regli olmazsam başka bi dr. Daha gideyim diyorum.
Zamanda inadına geçmez oluyor böyle zamanlarda bende regl günü gelsin istiyorum bi an önce hamile miyim değil miyim meraktanLa la la su adet bitsede yeniden başlasa herşey
Doğru cnm bak bi forumu buldum 15 gün 17 gün sonra kanda pozitif çıkanlar oluyomus. Afiyet olsun bu arada içini ferah tut iyi haberlerini bekliyoruzzzİi lik cnm evde ev işleriyle ilgileniyorum kek falan yaptım takılıyorum öyle günlerin geçmesini bekliyorum git canım ihmal etme sende enteresan bi durum