• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

slm canım benine seninle aynı gün regl.benim sabahları özellikle göğüs ağrısı batması ve kasık oğrım çok oluyor sende de böyle şeyler var mı.kasıklarım nerden baksam 10 gündür ağrıyor
Yok bugun biraz gogus hassas arada kasik agrisi ama hafif cok belirgin degil hayirlisi olsun insallah

Benim de esim memur ben ozeldeyim.Ama ikimizde izmirliyiz.

Bizde ikimizde memuruz. Eşim öğretmen ben mühendis. Ama şimdilik istanbuldayız. Ben doğum iznine ayrılınca tayinimi isteyeceğim inşallah izmire. Önce benim tayinimi aldırmam laxımki eşşim eş durumundan tayin isteyebilsin. Rabbim inşallah eşimin tayinini nasip eder. Yoksa öğretmenlerde izmire tayin çok zor :(

Bizde ikimizde memuruz. Eşim öğretmen ben mühendis. Ama şimdilik istanbuldayız. Ben doğum iznine ayrılınca tayinimi isteyeceğim inşallah izmire. Önce benim tayinimi aldırmam laxımki eşşim eş durumundan tayin isteyebilsin. Rabbim inşallah eşimin tayinini nasip eder. Yoksa öğretmenlerde izmire tayin çok zor :KK43:
Evet canim.Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah .

Arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 2 3 aydır sat 28 kasım bgn adet olmam gerekiyormuş ama gebelik testi yaptım bu çıktı
image.jpeg

Bizde ikimizde memuruz. Eşim öğretmen ben mühendis. Ama şimdilik istanbuldayız. Ben doğum iznine ayrılınca tayinimi isteyeceğim inşallah izmire. Önce benim tayinimi aldırmam laxımki eşşim eş durumundan tayin isteyebilsin. Rabbim inşallah eşimin tayinini nasip eder. Yoksa öğretmenlerde izmire tayin çok zor :KK43:
Evet izmir gerçekten zor canım ama sen alırsan onun kide olur mebde eş durumu tayini kolay

Günaydın hanımlar :KK200: bu gün aşırı bir kasık ağrısı ile uyandım, yani belime ve bacaklarima vuruyor. Daha hala da öyleyim. Bazen dayanamiycak gibi oluyorum ilaç almamak için kendimi zor tutuyorum. Adetime 10 gün falan var. Üsütmüş olamam çünkü izinliyim evden dışarı çıkmıyorum valla:KK49: ama bu sanci öldürdü beni kaç saattir. Doktora gitsemmiki bilemedim .

Back