Bncede çok doğru cnm ☺Bencede kızlar hemen enseyi karartmayin bu memlekette hiç bi sorunu yokken 20 sene sonra hamile kalanlar var bol bol dua edelim tevekkül edelim
Teşekkürler canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahDoğru cnm bak bi forumu buldum 15 gün 17 gün sonra kanda pozitif çıkanlar oluyomus. Afiyet olsun bu arada içini ferah tut iyi haberlerini bekliyoruzzz
Yok bugun biraz gogus hassas arada kasik agrisi ama hafif cok belirgin degil hayirlisi olsun insallahslm canım benine seninle aynı gün regl.benim sabahları özellikle göğüs ağrısı batması ve kasık oğrım çok oluyor sende de böyle şeyler var mı.kasıklarım nerden baksam 10 gündür ağrıyor
Benim de esim memur ben ozeldeyim.Ama ikimizde izmirliyiz.Yok o özelde ben memurum canım
Benim de esim memur ben ozeldeyim.Ama ikimizde izmirliyiz.
Evet canim.Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah .Bizde ikimizde memuruz. Eşim öğretmen ben mühendis. Ama şimdilik istanbuldayız. Ben doğum iznine ayrılınca tayinimi isteyeceğim inşallah izmire. Önce benim tayinimi aldırmam laxımki eşşim eş durumundan tayin isteyebilsin. Rabbim inşallah eşimin tayinini nasip eder. Yoksa öğretmenlerde izmire tayin çok zor
Negatif canim testin kontrol cizgisi bu ama gunun gecince testi tekrar etArkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 2 3 aydır sat 28 kasım bgn adet olmam gerekiyormuş ama gebelik testi yaptım bu çıktıEki Görüntüle 1729050
Evet izmir gerçekten zor canım ama sen alırsan onun kide olur mebde eş durumu tayini kolayBizde ikimizde memuruz. Eşim öğretmen ben mühendis. Ama şimdilik istanbuldayız. Ben doğum iznine ayrılınca tayinimi isteyeceğim inşallah izmire. Önce benim tayinimi aldırmam laxımki eşşim eş durumundan tayin isteyebilsin. Rabbim inşallah eşimin tayinini nasip eder. Yoksa öğretmenlerde izmire tayin çok zor
Bana silik çizgi var gibi geldi canım kan ver istersen biArkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 2 3 aydır sat 28 kasım bgn adet olmam gerekiyormuş ama gebelik testi yaptım bu çıktıEki Görüntüle 1729050
Günaydın cnmGünaydınsss mutlu pazarlarr
GunaydinnnGünaydınsss mutlu pazarlarr
Gunaydin cnm Gidebiliyorsan bi dr. görün dayanamiycam kadar diyosun sonuçtaAdetimde çok sancılı olur . Tıpkı adet sancısı gibi hatta fazlası var eksiği yok.
Gunaydin cnm Gidebiliyorsan bi dr. görün dayanamiycam kadar diyosun sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?