• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar az once uzayan beyaz bir akintim geldigini gordum regle 7 gun var yumurtluyor olabilir miyim yoksa hamilelik belirtisi mi??normal hesaplamalarima gorede reglin 22.gunü yani yumurtlama icin geç bi zaman dilimi gibi geldi eger yumurtluyosam yandim ben eşimle degenlendiremiycez :KK43:bisey söyleyin canlaro_O

Kizlar az once uzayan beyaz bir akintim geldigini gordum regle 7 gun var yumurtluyor olabilir miyim yoksa hamilelik belirtisi mi??normal hesaplamalarima gorede reglin 22.gunü yani yumurtlama icin geç bi zaman dilimi gibi geldi eger yumurtluyosam yandim ben eşimle degenlendiremiycez :KK43:bisey söyleyin canlaro_O
Cnm genelde yumurtlayinca beyaz akıntım oluyor bnm bence değerlendir bi kaç gün geç diye düşünme bu ay geç yumurtlamis olabilirsin

Kızlar adetim 1 gün geçti. Gebelik testim yok. Ovulasyon testi yaptım. Silik çıktı. Bütün umudum kırıldı. Ama iyi oldu bana. Ne diye ümitlenirsin ki hemen:KK43:

Back