- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Tatlım galiba bebiş geliyoooooorrr
İzmir güzel ya şansılısınız kızlar
sen nerdesin canım.sıcak iklim o açıdan haa birde deniz var yazın oda güzel.
evet tabi ki biliyorum doğma büyüme izmirliyim.memur mu eşin?
ben 27. de doğum yapmıştım şimdi de 35 yaşını geçenlerin doğurganlıkları azalıyormuş ya ondan korkuyorum.
Sen neresindensin canim.İzmirli ne cokmusuzCnm Rabbim nasip edecekse yaşa bakmaz. Rabbim ol der ve olur. Bende 36 yaşındayım
İnsallah canim insallahCnm Rabbim nasip edecekse yaşa bakmaz. Rabbim ol der ve olur. Bende 36 yaşındayım
Bende size yakın sayılırım Tekirdağ
Sen neresindensin canim.İzmirli ne cokmusuz
Cnm genelde yumurtlayinca beyaz akıntım oluyor bnm bence değerlendir bi kaç gün geç diye düşünme bu ay geç yumurtlamis olabilirsinKizlar az once uzayan beyaz bir akintim geldigini gordum regle 7 gun var yumurtluyor olabilir miyim yoksa hamilelik belirtisi mi??normal hesaplamalarima gorede reglin 22.gunü yani yumurtlama icin geç bi zaman dilimi gibi geldi eger yumurtluyosam yandim ben eşimle degenlendiremiycezbisey söyleyin canlar
Cnm genelde yumurtlayinca beyaz akıntım oluyor bnm bence değerlendir bi kaç gün
Bugün olmasada yarını değerlendir bence tabi bu yumurtlama akintısıysa bence bu haftayı ii değerlendirAnladim canim eşimde çok yorgun işi yoğun geçmis bugun bi yolunu bulmam lazim bi kac gundur uykusuz
Bugün olmasada yarını değerlendir bence tabi bu yumurtlama akintısıysa bence bu haftayı ii değerlendir
Ee ne diyim hayırlısı ertesi günde değerlendirCanim değerlendirdim geldimeşime durumu izah ettim bi gayretle işi bitirdik şimdi uzanma moduna gectim ayaklari diktim
Ee ne diyim hayırlısı ertesi günde değerlendirDaha Ümitli beklersin aklında bişey kalmaz
Ben hala beklemedeyim sen bu kadar bekleme bebisinin haberini alırsın umarımTesekkur ederim canim senden aldigim gayretle işi tamamladimhadi hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?