- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
- 33
Ben de sabahtan yanayim zaten. Cunku benim adetim de sabah gelir cogunlukla. En azindan o riski atlatmis olurum. Yoksa da yoktur napalim kismet.. tesekkurler canimilk idrarda hormon miktarı en fazla olduğu için sabahı beklemeni öneririm
inşallah tutunur ya çok teşekkür ederim.geçtiğimiz ay yaşadım kimyasal onda çizgi çok zor görünüyodu böyle değildi.İlk olduğu için çok umutlanmıştım,2 gün sora göğüslerimin acısı azalınca bi terslik olduğunu anladım aynı gün adet oldum zaten.Dilerim herkes bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına alır arkadaşlar...Daha once kimyasal mi yasadin? Bebegin guzelce tutunmustur insallah canim guzel haberleri alirsin..
Evet canim tam zamani.hadivkolay geleFotoyu koymadan yazdım :) Eki Görüntüle 1724356
Adet dongun neydi senin.hic gec kaldimiBen hala adet olmadım
Hamilesin canim tebrikleryok erken gebelik testi değil internetten laboquick ovulasyon testyiye beraber gebelik testi de almıştım.Hatta bu kadar erken göründüğü için emin olamadım şimdi de başka testlerle de denedim onlarda daha belirgin çıktı resmini de ekledim .Kan tahlilini adetim 1 hafta gecikmeden yaptrmak istemiyorum çünkü değerim yükseldimi yükselmedimi diye endişe edip kan tahlili yaptrmam gerekicek devamlı.Kimyasaldır diye korkuyorum çokEki Görüntüle 1724412
Bence de sen 5 günden sonrayı gecikme say.neyse zaten beklicez yapcak bişi yok :)
Aynen bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Önce umutlanıp sonra regl olup hayal kırıklığına uğramak çok kötü. Umarım bidaha yaşamayız ve gerçekten hamile oluruz. Sen büyük ihtimal hamilesin ne mutlu. Allah hcg lerin de katlanarak arttığını göstersin inşallah . İnşallah busefer sağlıklı bir ha ileliktir. Sırada da isteye lere ve bana nasip etsin yüce rabbim.inşallah tutunur ya çok teşekkür ederim.geçtiğimiz ay yaşadım kimyasal onda çizgi çok zor görünüyodu böyle değildi.İlk olduğu için çok umutlanmıştım,2 gün sora göğüslerimin acısı azalınca bi terslik olduğunu anladım aynı gün adet oldum zaten.Dilerim herkes bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına alır arkadaşlar...
Kizlar bat yarin. Test aldim ama bugun yapmiycam kendimi zor tutuyorum. Cunku hic hamile gibi hissetmiyorum. Aldigim test zaten 5 liralik olanlardan yani gecikme olmasi gerekiyomus cikmasi icin. Bu testlerden alip gecikmeden sonucu belli olan var mi acaba biliyor musunuz?
yok erken gebelik testi değil internetten laboquick ovulasyon testyiye beraber gebelik testi de almıştım.Hatta bu kadar erken göründüğü için emin olamadım şimdi de başka testlerle de denedim onlarda daha belirgin çıktı resmini de ekledim .Kan tahlilini adetim 1 hafta gecikmeden yaptrmak istemiyorum çünkü değerim yükseldimi yükselmedimi diye endişe edip kan tahlili yaptrmam gerekicek devamlı.Kimyasaldır diye korkuyorum çokEki Görüntüle 1724412
genel olarak hiç gecikmez adetm günü hatta saati bile şaşmaz :) ama bi iki kere geciktiği oldu sanırım gecen ay dgil bi öncesinde gecikmişti kafaya cok takmıştım bu hamilelik olayını ondan smdide öle oldu heralde haftasonuna kadar olmazsam bakıcaz artık test falan bişe :)CaYLak GeLiN sabırsızlıkla bekliyorum. daha öncede hiç adetin gecikmişmiydi. yoksa hep erken erken gelenlerdenmi. acaba kan mı versen
ben bu ay yaptım vallahi göz kararı aslında sabah aksam bir kaşığa denk gelecek kadar bal ın içine kattıgın kadar tarçın ve çörekotu (öğütülmüş) ekledim.ve geç yumurtladım gelişmiş olarak yumurtladığımı düşünüyorum.Bal tarçın kürü nasil yapiliyor ve ne icin lütfen aciklarmisiniz banada
günaydın canımGünaydın kızcelerr mutlu umutlu salılar
Napıosn canımm nasılsıngünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?