Ay bil iyoeum kuzum ya sivilceler bozdu beniCnm niye erken moral bozdun ki daha 5 günümüz var senle ayniyiz hiçbirşey bitmiş diil
Benim de şimdi ağrıyor gögüslerim çok Ayy c na oldum :) başka belirtin var mı kuzumBn de dün akşam ağrıdan duramadım bugün arada sizi giriyo o kadar göğüslerim sakin Az bir şey hissediliyo .
Sivilceye çok takılma bn son zamanlarda hamilelerde çok sivilce gördüm bnm ilk hamiliğine acayip sivilcem olmustuBn de dün akşam ağrıdan duramadım bugün arada sizi giriyo o kadar göğüslerim sakin Az bir şey hissediliyo .
Ben de başka belirti adet öncesi ggulerim çok ağrırdı şimdi yok neredeyse kasıkta batmalarim var arada belim sizliyo inşallah hamiliktendirSivilceye çok takılma bn son zamanlarda hamilelerde çok sivilce gördüm bnm ilk hamiliğine acayip sivilcem olmustu
Ben adet olacağım aman da boyle sivilceleniyoeum ya ondan üzüldüm ilk gebeliğindeki belirtiler nelerdi?Sivilceye çok takılma bn son zamanlarda hamilelerde çok sivilce gördüm bnm ilk hamiliğine acayip sivilcem olmustu
inşallah canım benimBen de başka belirti adet öncesi ggulerim çok ağrırdı şimdi yok neredeyse kasıkta batmalarim var arada belim sizliyo inşallah hamiliktendir
İnşallah cnm. Batma en büyük gebelik belirtisi inşallah sensr hamilesindir.Ben de başka belirti adet öncesi ggulerim çok ağrırdı şimdi yok neredeyse kasıkta batmalarim var arada belim sizliyo inşallah hamiliktendir
Cnm çok farklı şeyler yaşamadım aynı su aralar ne yaşıyorsam onlar sadece.3 gün öncesi karnıma acayip şancı giriyodu adetle aynı neredeyseBen adet olacağım aman da boyle sivilceleniyoeum ya ondan üzüldüm ilk gebeliğindeki belirtiler nelerdi?
Anladım canım adet belirtileriyle aynı oluyor ya insan anlayamıyor :)Cnm çok farklı şeyler yaşamadım aynı su aralar ne yaşıyorsam onlar sadece.3 gün öncesi karnıma acayip şancı giriyodu adetle aynı neredeyse
geçmiş olsun cnm. Ballı limonlu ılık su iç iyi gelir.Ahh kuzum bilmiyorum sanki umutsuzum yok gibi( Boğaz'ım ağrıyor bugün üşüttüm heralde (
Doğru diyorsun canım süt içiem oyle o iyi gelir mi :)geçmiş olsun cnm. Ballı limonlu ılık su iç iyi gelir.
Moralini de bozma napalim adet gelecekse de gelsin diğer ay hazirlanirizDoğru diyorsun canım süt içiem oyle o iyi gelir mi :)
Dini ya Allah sağlıklı yumurtacıklar versin yeterkiMoralini de bozma napalim adet gelecekse de gelsin diğer ay hazirlaniriz
Aynen oyle napalim onlar iyi oldukça her ay ümit varDini ya Allah sağlıklı yumurtacıklar versin yeterki
Aynen kuzum sen ne kadarlık evlisin yavrucuğun kaç yaşında :)Aynen oyle napalim onlar iyi oldukça her ay ümit var
5 yıllık evliyim 4 yaşında olacakAynen kuzum sen ne kadarlık evlisin yavrucuğun kaç yaşında :)
5 yıllık evliyim 4 yaşında olacak
Maşallah canım allah ailenize bağışlasın :)5 yıllık evliyim 4 yaşında olacak
Amin cnm hepimize inşallah bir de kardeşi olsa insallahMaşallah canım allah ailenize bağışlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?