Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Arkadaslar merhaba
Hamilelik yasayanlara acik bir sorum olacak
Benim sat 14.07.17 fakat 2,3 gun gecikebilir
Yumurtlama gunun ovulasyon testi ile takip ettim ve 6.07.17 idi degerlendirdik ogunleri
Soruma gelince bugun alt karnima agri giriyor dha 3 gun oldu bu sekilde olmasi hamilelk belirtisi olablirmi
Ve
Gec yumurtladigim icin 14 unde 9 gun olmus olacak bole hamilelk ogrenilrmi yani erken deilmi bu sekilde gec yumrtlayip hamile kalan varmi ?

Canım hiç belli olmaz belki gebeliktir belki değildir..

Erkek kuzum
Sağlıkla gelir inşallah tez zamanda sanada nasip eder rabbşm aklımdasın
Allah bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) amiiin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağol

Allah bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) amiiin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağol
Cnm yeni gördüm senin adına çok sevindim gercekten, bi zamanlar buraya takiliyodum hamile görünce yazmak istedim tebrik ederim banada dua et olur mu

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2 yildir ilac ile korunuyordum. Ilacin sitesinde ilaci birakir birakmaz hamile kalinabilecegi yaziyordu. Gecen ay doktor kontrollerimi de yaptirdim. Hic bir problem cikmadi. Yumurtaliklarim saglikli. Ilacin olumsuz etkisi olmamis. Bu ay ilk kez korunmayi birakarak bebis icin calismalara basladik. Son adetim 25 temmuzda basladi 4 gun falan surdu. Sonrasinda 2 gundd 1 olmak uzere iliskiye girdik. Adetime suan 10 gun kaldi ancak durumum su sekilde;

Normalde adet belirtilerim son 5 gunde ortaya cikarken suan 10 gun oncesinden kasik batmasi, bazen mide bulantisi , gaz sikismasi arasira sol bacak cekmesi yasiyorum. Ha birde nirmalde adet iken yuz ustu yatmak kasik agrima iyi geliyordu ancak son 10 gundur yuz ustu yatamiyorum.

Yorumlariniz benim icin cok onemli. Biraz fazla uzun yazmisim sanirim simdiden tesekkur ederim

Kimse yok muu

Gecen ay da bana on gun oncesinden belirtiler gelmisti dedm kesin oldu bir ilk diye yine husran ama tabki her zaman belirtiler deisebilir ayni kisinin iki hamileligi bile cok farkli olabiliyor insallah gonlunden gecen hayirlisiyla olur, gecen ay gec yumurtlamistim ondan olmus meger

Vallaa hayirlisi artik canim . Cok kafayi takincada olmuyor iste

Canım benim teşekkür ederim çok sağol :) Allah sana da nasip etsin inşallah canım benim tabi ki dua ederim :)
Ayy nasıl mutlu oldum görünce:)
Gözün aydın hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…