Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar bnm karnim patlıyor ya nefes alamıyorum neredeyse test negatifti ümit yok ama karnımın üst tarafı sizliyoda göğüsler şiş . neden olabilir sizce

Kizlar bnm karnim patlıyor ya nefes alamıyorum neredeyse test negatifti ümit yok ama karnımın üst tarafı sizliyoda göğüsler şiş . neden olabilir sizce
Stresten olabilir karnin sis ise usutmus olabilirsin. Ayak altina sicak su koy canim. Midenden dolayi sis olabilir. Bat ne zmn canim

Canım merhaba iyiyiz asıl sen nasılsın :)
İyiym canım sen nasılsın
Nasıl gidiyor hazırlıklar
Diyeti bırakmak yok
Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin

İyiym canım sen nasılsın
Nasıl gidiyor hazırlıklar
Diyeti bırakmak yok
Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
Ben de iyiyim canım çok sağ ol Allaha çok şükür şu anlık bırakmadımye gidiyorum vallahi baya iyi değerlendirdik hayırlısı Allahtan bakalım ne olur canım

Merhaba bayanlar. Bu konuya dort yildan beri ilk defa yaziyorum bir oglum var dört yasinda. Aslinda esimle ikinci bi bebegi dusunmuyoduk ama bugun kaza kursunu biseyler yasadik aslinda dusunmuyoduk planli degildi ama ara sira ikinciyi yapsak mi muhabbeti geciyodu esimle. Neyse, adetim biraz duzensizdir, ortalama 7-8gun sonra adet olmam lazim, yumurtlama dönemimde deilim, hamile kalma olasiligim düşüktür deilmi, eger hamilelik olursa bu bir haftanin sonunda belli olur mu, (bu arada kafam o kadar karmasik ki hicbisey bilmiyorum sanki)

Yumurtlama donemini biliyorsan hamile kalma sansin yok cnm ama bazi bayanlar bir donrmde 2/3 kere yumurtluyorlar. Supheli iliskiden 8 gun sonra kanda belli lur

Günaydın hanımlar adetten sonra 16.günü değerlendirebildim sadece. Malum eşim iş için yurt dışına çıkmıştı. Yine de allahtan Ümit kesilmez değil mi?

Herkese hayırlı haftalar arkadaşlar,

Benim bat dündü olmadı, bugünde gelen giden yok

Ama testler negatif.

Hayırlı haftalar canım başka belirti bir şey varmış adet ya da gebelik gibi :)

Aslında öteki aylar daha çok belirti vardı bu ay hiçbirşey yoktu sadece ani üşüme krizlerim oldu

klomen ve progesteron kullandım bu ay belki ondan dolayı gecikmiştir.

Yok cnm doktor herşey yolunda dedi hamilelik de hissediyorum aslinda ama pozitifi goremedim
Ya testlere de para ver ver ver . Aciyorum valla verdigim paraya minimum yapiyorum onceki gun bir tane bugun bir tane yaptim . Olacagi varsa zaten adet donemi gecikir bir hafta iki hafta sonra da kana bakariz. 3 4 tl diye diye baya gidiyor testlere

ben hala olmadım ama hala negatif neden böyle anlamiyorum teste de güveniyorum ama hiç bu kadar gecikmezdi bölge olup hamile olabilir mıyım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…