- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Hadi inşallah bebiştir cnm en erken iki Gun kala yaptırBir şey sorabilir miyim ? Belki psikolojiktir ama hani damar atarya tık tık bazen . Benim sol tarafımda öyle azıcık bir hareketlenme oldu. Birazda ara ara üşüme oluyor. Aile hekimliğine ne Zaman kan vermek lazım En. Erken?
Hani bir hafta önceden tahmin eden predictor lerden var ya? Ondan alıp duruma göre doktora koşucam. Kanımda pıhtılaşma da var malum. Evi süpürmesem mi acaba? Ağır kaldırdım komşunun 25 aylık oğlunu. Bir de üstüne ev işi ile yorulmasam mı? Biraz evhamlıyım ama bu kötü düşünceyi kafamda büyütmeyeyim süpüreyim diyorum hem de çekindimHadi inşallah bebiştir cnm en erken iki Gun kala yaptır
aslında şöyle de düşünmek lazım 2 çocuklu hamile olanlar var,onlar mecbur çocuklarını kucağına alıyorlar,bence sadece çok ağıra zorlama. Bugün de ev süpürmeyi ver nolcak bir günde evi pislik götürmez.Hani bir hafta önceden tahmin eden predictor lerden var ya? Ondan alıp duruma göre doktora koşucam. Kanımda pıhtılaşma da var malum. Evi süpürmesem mi acaba? Ağır kaldırdım komşunun 25 aylık oğlunu. Bir de üstüne ev işi ile yorulmasam mı? Biraz evhamlıyım ama bu kötü düşünceyi kafamda büyütmeyeyim süpüreyim diyorum hem de çekindim
Benim arkadaşım gebe kalıp gitti sonra doktor pıhtılaşma için bir şeyler verdi. Benim ablam da gebeliği önceden öğrenip gitti ona da pıhtılaşma tedavisine öyle başladılar. Önceden sıvılaştırıcı vermediler. Bir de oran a göre değişiyor galibaaslında şöyle de düşünmek lazım 2 çocuklu hamile olanlar var,onlar mecbur çocuklarını kucağına alıyorlar,bence sadece çok ağıra zorlama. Bugün de ev süpürmeyi ver nolcak bir günde evi pislik götürmez.
bazı testler erken tahmin ederiz diyor ama bence biraz daha bekle.tabi karar yine senin.
hakkında hayırlısı olsun.ayrıca doktor pıhtılaşma için daha hamilelik olmadan en başından önlem alması gerekmez mi?
Telefona bakmıyorlarsa gidip sor bence ama aile hekimlerinin aylık kotaları var mesela on kişiye o test yapılıyorsa bir ay içinde o yüzden başka forumlara yaZmışlardır bakmıyorlar diye.hanımlar bir şey sormak istiyorum.
aile hekiminde hormon testi yapılıyor mu? fsh,lh,tsh gibi.
ona göre gideceğim.Benim kadın doğumcu o testleri ben yapmıyorum aile hekimine git demişti.Bazı siteler de de aile hekimlerinin hormon testi yapmadıkları yazıyor,telefon ile arıyorum ama açan yokki.
Siz böyle yazmıştınızAynen katılıyorum canım valla eşimden utandım bu ay. Adam kesin hamileyim gözüyle baktı. Dün çok keyifsizdi. Biraz moral verdim :)
Kış ayları üşütme çok olur kadınlarda. En iyisi yazın yapmak. Şubat mart boş geçiyorum çinli amcalar erkek diyor pas geçiyoruz. Bu aya kız dediler ama olmadı kısmet. Nisan mayısta sahalarda olurum. O zmna kadar yine yanınızdayım ama :)
Maşallah darısı başımıza inşallahKan testimin sonucu cikti 115
Insallah benim tsh 5 olmasina ragmen nasip oldu bence kafaya takmayinca hersey mumkum mutlaka olacaktir canimMaşallah darısı başımıza inşallah
Sen nekadrdir bekliyosun canim nekadr evlisin neler denedin anlatsana biraz ben suan regliyim 5.gundeyim hayit otuna baslicam bide bunu deneyelim bakalimBiz senle diğer ayı bekleyelim
Şimdi buraya da yazıp gün sayıyorum ya aklımdan çıkmıyor kı İnşallah cnm bata 8 günüm varInsallah benim tsh 5 olmasina ragmen nasip oldu bence kafaya takmayinca hersey mumkum mutlaka olacaktir canim
testte çıkmıştı dimi canım bende şuan adet yok .bel ağrısı var.belkide vücudum kendini tutuyor diye düşünüyorum.10 gunse bekle bak ben cumartesi yaptım sıfır cizgi vardı insan cıkamyınca uzuluyor bosuna moralini bozucan belki biraz daha bekle derim:)
Gözünaydın cnm Rabbim sağşıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.Kan testimin sonucu cikti 115
5 TSH çok yuksek değil ki cnm özellikle ilaçla tedavi devam ederken hamileyken ilaçlarına çok dikkat et ihmal etme sakın.Insallah benim tsh 5 olmasina ragmen nasip oldu bence kafaya takmayinca hersey mumkum mutlaka olacaktir canim
Canım. Senin bat 5 şunat değil miydi belki geç yumuetlamışsındır kan tahlili yaptırdın mıtestte çıkmıştı dimi canım bende şuan adet yok .bel ağrısı var.belkide vücudum kendini tutuyor diye düşünüyorum.
9 şubat dı. 28 günde bir olurum.son 2 aydır canım.Canım. Senin bat 5 şunat değil miydi belki geç yumuetlamışsındır kan tahlili yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?