Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Iyi geceler kızlar bende varım. Bata 9 gün kaldı. 16Ocak sat 10gün adet sürüyor 30 Ocak yumurtlama günü ilişki oldu. Ilişkiden sonra kasik bel ağrısı oluyor normalde olmaz adet belirtimde yoktur benim. Göğüs yanlarım sızlıyor bel kasik ağrım bacaklarıma vuruyor karnın sanki az şiş gibi üstüne yatamiyrm gece . 2.5 yaş kızım var o yüzden çok uyanık yatarım ama Kaç gecedir ölü gibi uyuyorum çok derin ve sabahları kalkamiyrm . Buda belirtimi bilmiyorum hadi hayırlısı artık. Topikte belirtilerini yazipta hamile olduğunu öğrenen varmı

amaaan kızlar kırmızı kart yedik.

Demekki üşütmüşüz çoğumuz

Valla bir daha belirti melirti demeyeceğim sonra kendimden utanıyorum habire benzetip duruyorum diye :/

Bir de kızlar sizde folik asit mide bulantısı yapıyor mu bende yapıyor.

evet folik asit bana da mide bulantısı yaptı,en iyisi gece içip yatmak.

Aynen katılıyorum canım valla eşimden utandım bu ay. Adam kesin hamileyim gözüyle baktı. Dün çok keyifsizdi. Biraz moral verdim :)
Kış ayları üşütme çok olur kadınlarda. En iyisi yazın yapmak. Şubat mart boş geçiyorum çinli amcalar erkek diyor pas geçiyoruz. Bu aya kız dediler ama olmadı kısmet. Nisan mayısta sahalarda olurum. O zmna kadar yine yanınızdayım ama :)
kızlar bugün bende kırmızı kartı yedim,
artık diğer aya kaldı hayalimiz.
yeni bat 02.mart

Bir sonraki aylara kür mü denesek hep beraber acaba?

Gerçi ben adetin üçüncü günü kan testi yaptıracağım, sonra 2 güne bir yumurta takibi için doktora gideceğim doktora ücret ödedikten sonraki 10 gün kontrol diye geçiyor zaten .

Bizim 6 ay oldu deneyeli geçen ilk defa yumurta kontrolü yaptım çatlamadı yumurta.

Canm aynı durumdayız. Bende bi kere gittim geçeen yumurtan büyümemiş bu ay umut yok dedi. Bugün adetin 1.günü yarın bal tarçın çörekotu kürüne başlıcaam. Adetin 2. Günü ile 12.gün arası uygulanıyomuuş

ne oranda karıştırıp nasıl kullanıyoruz tatlım?

bir tatlı kaşığı balı, bir çay kaşığı çörek otu ve yarım çay kaşığı tarçını karıştırarak yapcaam bakalım sabah akşam. İnşallah faydası olur

Soğan küründen çok daha lezzetli olduğu kesin.

İyi bende başlayayım bu akşamdan

Bir de etrafımdaki herkes hamile yahu her arayan ben hamileyim diyor. Hatta hamilelik düşünmeyen bile hamile kalmış o derece .

İyi ki bir hamilelik düşündük heee herkes bizim yüzümüzden hamile kaldı.

Aynen ya çevremdeki yaşlı kadınlar bile hamile tövbe yarabbiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…