- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
valla komple 400 mg alıyorum,içinde hem folik asit,kalsiyum ve d vitamini var.3mg mı? Üç miligram mı?
bat; beklenen adet tarihi oluyor.evet adet tarihi oluyor.Merhaba kızlar benim de adet tarihim 14 şubat. Her iki kasığıma da ara ara çok hafif ağrı giriyor ama böyle acıyacak şimdi derken geçiyor o kadar hafif. Azıcıkta göğüs hassasiyetim var ama ağrılı değil his gibi. Evet çok açıklayıcı konuşuyorum Neyse aşırı şişkinliğim var üşüyorum. Ama ben bunların hiçbirini hamileliğe yormuyorum. Hava soğuk olduğu için üşüyorum dolayısıyla gaz oluşuyor. Mıhtemelen o gazın etkisiyle kasıklarım hafif batıyor. Göğüs hassasiyetim söz edilecek kadar değil kaldı ki sanırım hamilelikte göğüs değil göğüs ucu ağrısı oluyormuş. Yani bence ben %99 hamile değilim. Bu arada Bat ne oluyor adet tarihi mi?
hayırlısı olsun hakkında,tez zamanda Allah gönlüne göre verir inşallah.Ben test yaptım kocamaaaaaan bi tek çizgi çıktı. Eşim bile şaşırdı. Bu gece ruyamda da boş puset gördüm. Hakkımızda hayırlısı inşallah. O kadar belirti o lekelenme neydi anlamadım. Enfeksiyon mu oldum Acep 2 haftaya smeer testim çıkacak bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hala bel ağrım var. Sanırım adet olucam.
Cnm onun için gebe kalmadan önce iğne veriyor. Bir ark. Da o sıkıntı vardı iğnesiz beviş olmadı dr birsey dedı mı bu konuda.Benim kanımda pıhtılaşma var o yüzden erkenden öğrenip doktora gitmem lazım. Bat 11 gün bakalım ben de merak ediyorum . Bir senedir korunmuyoruz. İnşallah olur.siZlerle yaZışınca umutlandım.
Doktora Hematoloji sonuçlarını göstermedim. Gebe kalır kalmaza doktora gitmeyi planlıyorum bu ay da olmazsa gidip kontrol olacağım ve pıhtılaşma testi sonuçlarımı göstereceğim.Cnm onun için gebe kalmadan önce iğne veriyor. Bir ark. Da o sıkıntı vardı iğnesiz beviş olmadı dr birsey dedı mı bu konuda.
Test bozuk canım. Bozuk olunca ortadan pembe çizgi geçiyor. Başka test yapKızlar adete bugünü saymazsam 3 gün kaldı dayanamadım test yaptım ilk çizgi koyu ikinci çizgi dikey değil yatay koyu pembe çıktı. Arkadaşım yaptı onun bembeyaz sadece ilk çizgisi koyu. Yani böyle bişeyle karşılaşan var mı ?
şansıma :) artık adeti bekliyip öyle yapayım bari az kaldı zatenTest bozuk canım. Bozuk olunca ortadan pembe çizgi geçiyor. Başka test yap
Bu ay topikye pek hamile çıkmayacakk sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsunBenim adet yarın başlıyor belirtiler ve hafif lekelenmeler başladı.
Hakkımızda hayırlısı olsun .
Benim daha 11 gün var bakalım bekleyip görelimHanımlar ben büyük ihtimalle hamile değilim dedim ama sol kasığımda arada gelen o ufacıkk sızı tuhaf gelmeye başladı bana, acaba diyorum??? Dün hamilelik testi yaptım negatif çıktı ama daha bata 8 gün var...
Daha var cnm bata cok erken çıkması imkansız. Bata 1/2 gun kala tekrarla bence. Bende, dr kasık ağrısı gaz haladevam ediyor ilginç bi şeklde. İştahım da çok açık. Hayırlısı bakalım.Hanımlar ben büyük ihtimalle hamile değilim dedim ama sol kasığımda arada gelen o ufacıkk sızı tuhaf gelmeye başladı bana, acaba diyorum??? Dün hamilelik testi yaptım negatif çıktı ama daha bata 8 gün var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?