Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Yumurtlamadan kaç gün geçti canm

Yumurtlamadan kaç gün geçti canm
Vlla bilmiyorum cnm ama ilişki ocak 19 da oldu sonrası annemler geldi memleketten bi daha ovulasyondan sonra oldu. Birde 22/23 gunleri lekelenme oldu dr gittim rahim dogal dedı. Yumurtalara bakmadı devlet dr uydu. Ben kist mi dedim sukur yoktu. Sonrası kasık ağrılarım bel ağrılarım oldu şiddetli olmamak kaydı ile. Sonra barmalar bu sabah göğüslerim sızladı. Kasıklarımda arada adet olcam gıbı agrı var. Arada geliyo gidiyo. Bel ağrımvar arada. Bu gecede super gazım var ayaklarımda sıcak su torbası. Adeti nekliycektim ama yok dayanamıycam yarın halledicem bu işi :)

Ay inşallah hamilsindr ymurtlmdan en az 12 gün sonra idrara geçiyomuş benm daha bugün 9 gün oldu az önce test yaptım çatladım tabiki çıkmadı artık adet geçerse yaparım ama lekelenme hariç seninkiyle belirtilerim aynı yaa

Ay hadi inşallah cnm. Bende iki oğlan var onlardan biliyorum birde 9 haftalık kürtaj oldum boştu. Belirtiler aynı. Tek farklı hissim ben tali hiç sevmem adet zamanı da sadece bir tabak künefe yerim o kadar. Şimdi Nutellalı ekmek yedim. O da olmasa buzluktan çilek çıkartıp kremşantiyle yıtecektım. O derece tatlım var. Oğlanlarda turşu tuzlu yedim hele buyuk oğlamda bardak bardak turşu suyu içtim. Ama ruyamda da balık kafasında erkek gordum . İnşallah kısmetiyle gelir kız erkek farketmez sagşlıklı hayırlı evlat olsuninşallah

İnşallah canım elinde test varmı sabahmı yapcaksıın

afetin ikinci gunune randevu alirsan hormon testleri o zmn yapiliyor cnm.
günaydın,
hormon testi yapmadı bana yaa,hatta sordum kadın doğumcuya hormon testi falan yapmayacak mısınız diye testi aile hekimi yapıyor dedi,ona gidersin dedi.
bana doktor sadece folik asit verdi,alttan muayene etti birde kist vardı çok ufak onun için test yaptırdı bu kadar.
bende bu ay olmaz ise aile hekimine testler için gideceğim.

Hangi marka folik asit verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…