• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Hakkında hayırlısı cnm. Olmazsasa üzülme bu ay sıkı bi çalışma yaparsın inşaallah.
Geçmiş olsun hayırlısı olsun bende erken gösteren idrar testi yaptım çok silik belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm ama bakalım gecikme olunca tekrar yapacam baş ağrısı geçmedi çok şiddetli ikaç içmeyi düşüüyorum ama korkuyorum

İnşallah fayda olacak ben inanıyorum.

İnşaAllah hamilesindir cnm. Olabilirsin.

İki gunde bir ilişki ile içerde surekli canlı sperm olur ve kaçırman imkansızdır cnm.

İnşallah hamişlik belirtisidir cnm hakkında hayırlısı olsun.

Canım üzülme bak aşıkama yapılacakmış bu ay daha da çok umut var o zmn inşallah. Yumurtanın sağlıklı olması için çörekotunu deneyebilirsin. Kaliteli yumurta ile şansın daha yuksek olur
İnşallah canım hayırlısı bakalım

Geçmiş olsun hayırlısı olsun bende erken gösteren idrar testi yaptım çok silik belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm ama bakalım gecikme olunca tekrar yapacam baş ağrısı geçmedi çok şiddetli ikaç içmeyi düşüüyorum ama korkuyorum
Bende yapmak istiyorum bir yandan da istemiyorum korkularım endişelerim var. İki oğlum var kızım olmasını çok istiyorum yine erkek olursa evde 4 erkek olacaklar. Şimdiden bitmiyor ütüleri
Hoşgeldin canım ay )) inşallah hamişsindirrr ya :)
inşallah cnm bekliyoruz, bakalım bata 4 gün :)

Bende yapmak istiyorum bir yandan da istemiyorum korkularım endişelerim var. İki oğlum var kızım olmasını çok istiyorum yine erkek olursa evde 4 erkek olacaklar. Şimdiden bitmiyor ütüleri
inşallah cnm bekliyoruz, bakalım bata 4 gün :)
Aynen benim de yarın kahverengi akıntım aCık daha oldu ama adet oluyorum ben hissettim :)

Moralim bozuk aklim karisik. Adet oldum diye dûşünüyorum ama her zamankinden az geliyor kanama. Yerlesme kanamasi mi acaba???? Test yapmak korkutuyor beni şuan. Endişeliyim o yüzden. Karnim aģriyor. Lekelenme seklinde oluyormus ve pembeymis yerlesme kanamasi. Benimki lekelenme seklinde degil ama cok acik kirmizi

Moralim bozuk aklim karisik. Adet oldum diye dûşünüyorum ama her zamankinden az geliyor kanama. Yerlesme kanamasi mi acaba???? Test yapmak korkutuyor beni şuan. Endişeliyim o yüzden. Karnim aģriyor. Lekelenme seklinde oluyormus ve pembeymis yerlesme kanamasi. Benimki lekelenme seklinde degil ama cok acik kirmizi

Kızlar bu çok açık kırmızı kist patlaması olabilir . Yani küçük kistler atılıyor . Bende de oluyor çoğu zaman kağıtta her ay şüpheleniyorum bu pembe kan da nedır diye. Benimki tahmin sadece bu arada. Kistler bende oluşup düşüyor çünkü bazen.

Bu ay benimde acayip sancı şeklinde kasik ağrısı oldu. 5 dk ayakta dursam belim koptu .

Ama bir yandan havalar soğuk hepimiz usutmemisizdir inşallah diyorum :))

Bu ay yumurtalama günümde doktora gittim ki takip içerisinde olalım . O da saçma sapan bir doktora denk geldim malasefki. Yumurtam son 5 gun kalaya kadar çatlamamis. Ultrasonda. Gördüğüm kadarıyla .
Ama bu belirtiler vardi.

İnşallah hamileyimdir yoksa çok sancılı bir adet dönemi beni bekliyor

Kızlar bu çok açık kırmızı kist patlaması olabilir . Yani küçük kistler atılıyor . Bende de oluyor çoğu zaman kağıtta her ay şüpheleniyorum bu pembe kan da nedır diye. Benimki tahmin sadece bu arada. Kistler bende oluşup düşüyor çünkü bazen.

Bu ay benimde acayip sancı şeklinde kasik ağrısı oldu. 5 dk ayakta dursam belim koptu .

Ama bir yandan havalar soğuk hepimiz usutmemisizdir inşallah diyorum :))

Bu ay yumurtalama günümde doktora gittim ki takip içerisinde olalım . O da saçma sapan bir doktora denk geldim malasefki. Yumurtam son 5 gun kalaya kadar çatlamamis. Ultrasonda. Gördüğüm kadarıyla .
Ama bu belirtiler vardi.

İnşallah hamileyimdir yoksa çok sancılı bir adet dönemi beni bekliyor
İnsallah hamilesinizdir..

Kızlar merhaba bende kırmızı kart yedim bugün :duduk: hayırlısı olsun bakalım bir dahaki sefere inşallah diyelim moralinizi bozmayın hayırlısı böyleymiş :) hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah bebeklerini sağlıklı kucaklarına alırlar :) adet olan arkadaşlarımızda ben de dahil olmak üzere batlarınızı heyecanla bekliyorum :halay:

Back