Yok kuzum ya kırmızılar geldi biliyordum :)Yoksa test mi yaptin
Yok kuzum ya kırmızılar geldi biliyordum :)
az once bi tabirde okudum kadn evine serve girmis gormus erkek evlatmis oglu olmus. hakkinda hayirlisi insallah cnm. insallah hamilesindir. benimde bu ara hic firem yok surekli ruya ve hep ya hamileyim ya dogurdum arabada ya adet oldum bakalim bata 3 gun kaldi bekliyoruz.Bu arada rüyamda hayatımda ilk defa hamile olduğumu gördüm ama bir oyuncak panda 2 tane de kuş doguruyordum :))))
Hemde kazaktan çıkarır gibi üst boğaz kısmından oh ne güzel
Yok kuzum ya kırmızılar geldi biliyordum :)
hakkinda hayirlisi olsun cnm. insallah onumuzdeki ay olur uzulme. benimde 8 subat test yapmayada cesaretim yok nedense.Benimde bat a 3 gun var bu sabah erken gebelik testi yaptim ne yazik ki yine negatif Baska hic belirtim de yok adet olmayi bekliyorum yani
Benimde yoktu ama yaptim iste.. esimde artik cok istiyor hele de dusuk yaptiktan sonra her ay benden fazla heyecanla bekliyorhakkinda hayirlisi olsun cnm. insallah onumuzdeki ay olur uzulme. benimde 8 subat test yapmayada cesaretim yok nedense.
Üzülmedim canım zaten bekliyordum pekte çalışamamıştık hayırlısı olsun demekki zamanı değilmiş :)Olsun canım üzülme birdahaki ay olur inşallah
Aynen tatlım zaten ilk denemeydi hayırlısı olsun diyelim bekleyeceğiz sıkıntı yokinsallah bu ay tutunur canim bebegin. bu ayi alistirma ayi olarak dusunelim rahim spermlere alirti. simdi adet bitimi iki gunde bir iliski ile icerde hep sperm olur ve yumurtlama gununde kacmaz. ayaklarini da dikersin tepeye. her sabah esinede sende bir kasik keciboynuzu ozu al aktardan icin vok iyi geliyor. bu ay olur insallah.
Bn de yedimKızlar merhaba bende kırmızı kart yedim bugünhayırlısı olsun bakalım bir dahaki sefere inşallah diyelim moralinizi bozmayın hayırlısı böyleymiş :) hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah bebeklerini sağlıklı kucaklarına alırlar :) adet olan arkadaşlarımızda ben de dahil olmak üzere batlarınızı heyecanla bekliyorum
Ne kadardır bekliyorsun canımBn de yedimartik doktora görünme zamanım geldi adet bitiminde randevu alcam
Cnm ara ara denedik iki üç aya ara verdik korunduk tekrarmdenedik falan ama demiştim ya çok sandım oldu bi 5 6 gün öncesi bebek diilse ne neyse çıksın ben de rahat ediim yumurtalıkta sıkıntı varsa tedavi olurumNe kadardır bekliyorsun canım
afetin ikinci gunune randevu alirsan hormon testleri o zmn yapiliyor cnm.Muayeneye giden var mi neler yapiyo doktor ilk
Bat 8 olanlar karın ağrısı ile uğraşıyor :) kasık ağrım arada devam edıyor. Midem mi karnım mı diken gibi batıypr gazdan. Bağırsakların bı sagdan bı soldan guruldamakta. Belirtilerin bu ay bebiş geliyor gibi bir yanım hala acabalarda. Yarın test alıp yapıcam. EMİNİM SON KARARIMİyi akşamlar kızlar .. Ayın 5 i bat günü olanlar ne durumdasınız bakalım
Yap canım muhakkak ya haber ver ben bile heyecan yaptım vallahi umarım güzel sonuçlar alırsın ay bir hamile daha Harika moral olur bizeBat 8 olanlar karın ağrısı ile uğraşıyor :) kasık ağrım arada devam edıyor. Midem mi karnım mı diken gibi batıypr gazdan. Bağırsakların bı sagdan bı soldan guruldamakta. Belirtilerin bu ay bebiş geliyor gibi bir yanım hala acabalarda. Yarın test alıp yapıcam. EMİNİM SON KARARIM
İnşallah cnm bakalım. Umutlulukla umutsuzluk arası bi yerdeyim. Bu durumu daha fazla kaldıramayacak bunyemm
Yap canım muhakkak ya haber ver ben bile heyecan yaptım vallahi umarım güzel sonuçlar alırsın ay bir hamile daha Harika moral olur bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?