Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

herkese gunaydin.Hayirli pazarlar. bugun %70 topik bis kalir malum pazar gezmeler tozmalar. kizlar ruyami yorumlayin bir sabah niyetine hayrolsun insallah.
ruyamda adet olmusum ve kanli orkidimi saklayip cope atiyorum bu arada topuklu ayakkabi giymisim (normalde nefret ederim spor giyimden hoslanirim) bileklerim burkuldu ve morardi ayak bileklerim hafif hafif kan akmaya basladi bileklerimden. sonra uyandim. hangisine bakiyim sastim. kk de baktim adet oldugunu gorup hamile kalan arkadaslarda varmis. ne sapitti bu ruyalar yaa vallahi korktum artik kan bozar ruyayi derler bizde. tabirde de sacma sapan seyler diyor. sanki adet olacakmisim gibi agrilarim basladi hafiften. sancilar azaldi gibi. belkiyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi.
Bu arada rüyamda hayatımda ilk defa hamile olduğumu gördüm ama bir oyuncak panda 2 tane de kuş doguruyordum :))))

Hemde kazaktan çıkarır gibi üst boğaz kısmından oh ne güzel
az once bi tabirde okudum kadn evine serve girmis gormus erkek evlatmis oglu olmus. hakkinda hayirlisi insallah cnm. insallah hamilesindir. benimde bu ara hic firem yok surekli ruya ve hep ya hamileyim ya dogurdum arabada ya adet oldum bakalim bata 3 gun kaldi bekliyoruz.

Yok kuzum ya kırmızılar geldi biliyordum :)

insallah bu ay tutunur canim bebegin. bu ayi alistirma ayi olarak dusunelim rahim spermlere alirti. simdi adet bitimi iki gunde bir iliski ile icerde hep sperm olur ve yumurtlama gununde kacmaz. ayaklarini da dikersin tepeye. her sabah esinede sende bir kasik keciboynuzu ozu al aktardan icin vok iyi geliyor. bu ay olur insallah.

Benimde bat a 3 gun var bu sabah erken gebelik testi yaptim ne yazik ki yine negatif Baska hic belirtim de yok adet olmayi bekliyorum yani

Benimde bat a 3 gun var bu sabah erken gebelik testi yaptim ne yazik ki yine negatif Baska hic belirtim de yok adet olmayi bekliyorum yani
hakkinda hayirlisi olsun cnm. insallah onumuzdeki ay olur uzulme. benimde 8 subat test yapmayada cesaretim yok nedense.

Aynen tatlım zaten ilk denemeydi hayırlısı olsun diyelim bekleyeceğiz sıkıntı yok

goguslerim hala dolgun gogus ucları oldugundan daha belirgin gogus acısı genelde aksama dogru artıyor akıntı hala var adet olucakmısım gibi sancılar giriyor 7 gun kaldı bekliyorum yanlız hamile degilsem 3 hafta sis gogusle gezmek ne anlama geliyor cozemedim:) bildigin silikon yaptırdım sanki

Bn de yedim artik doktora görünme zamanım geldi adet bitiminde randevu alcam

Ne kadardır bekliyorsun canım
Cnm ara ara denedik iki üç aya ara verdik korunduk tekrarmdenedik falan ama demiştim ya çok sandım oldu bi 5 6 gün öncesi bebek diilse ne neyse çıksın ben de rahat ediim yumurtalıkta sıkıntı varsa tedavi olurum

İyi akşamlar kızlar .. Ayın 5 i bat günü olanlar ne durumdasınız bakalım

İyi akşamlar kızlar .. Ayın 5 i bat günü olanlar ne durumdasınız bakalım
Bat 8 olanlar karın ağrısı ile uğraşıyor :) kasık ağrım arada devam edıyor. Midem mi karnım mı diken gibi batıypr gazdan. Bağırsakların bı sagdan bı soldan guruldamakta. Belirtilerin bu ay bebiş geliyor gibi bir yanım hala acabalarda. Yarın test alıp yapıcam. EMİNİM SON KARARIM

Yap canım muhakkak ya haber ver ben bile heyecan yaptım vallahi umarım güzel sonuçlar alırsın ay bir hamile daha Harika moral olur bize

Yap canım muhakkak ya haber ver ben bile heyecan yaptım vallahi umarım güzel sonuçlar alırsın ay bir hamile daha Harika moral olur bize
İnşallah cnm bakalım. Umutlulukla umutsuzluk arası bi yerdeyim. Bu durumu daha fazla kaldıramayacak bunyemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…