- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Hakkında hayırlısı cnm. Olmazsasa üzülme bu ay sıkı bi çalışma yaparsın inşaallah.Karnım şişti aģrim var . Biraz kanamam var arkadaşlar. Sanırım regl başlangıcı. 2 günlük gecikme sonunda..
Geçmiş olsun hayırlısı olsun bende erken gösteren idrar testi yaptım çok silik belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm ama bakalım gecikme olunca tekrar yapacam baş ağrısı geçmedi çok şiddetli ikaç içmeyi düşüüyorum ama korkuyorumHakkında hayırlısı cnm. Olmazsasa üzülme bu ay sıkı bi çalışma yaparsın inşaallah.
İnşallah canım hayırlısı bakalımİnşallah fayda olacak ben inanıyorum.
İnşaAllah hamilesindir cnm. Olabilirsin.
İki gunde bir ilişki ile içerde surekli canlı sperm olur ve kaçırman imkansızdır cnm.
İnşallah hamişlik belirtisidir cnm hakkında hayırlısı olsun.
Canım üzülme bak aşıkama yapılacakmış bu ay daha da çok umut var o zmn inşallah. Yumurtanın sağlıklı olması için çörekotunu deneyebilirsin. Kaliteli yumurta ile şansın daha yuksek olur
Hoşgeldin canım ay )) inşallah hamişsindirrr ya :)Herkese iyi akşamlar kızlar. Ben çok yemek yiyiyorum butun gun mutfakta, hamur tatlı yemek yapmaya geçti belim ikiye ayrılıyor valla. Kasıklarım da ağrıyor. Enteresan bienerjim var nefesim yetmiyor enerjime
Bende yapmak istiyorum bir yandan da istemiyorum korkularım endişelerim var. İki oğlum var kızım olmasını çok istiyorum yine erkek olursa evde 4 erkek olacaklar. Şimdiden bitmiyor ütüleriGeçmiş olsun hayırlısı olsun bende erken gösteren idrar testi yaptım çok silik belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm ama bakalım gecikme olunca tekrar yapacam baş ağrısı geçmedi çok şiddetli ikaç içmeyi düşüüyorum ama korkuyorum
inşallah cnm bekliyoruz, bakalım bata 4 gün :)Hoşgeldin canım ay )) inşallah hamişsindirrr ya :)
Aynen benim de yarın kahverengi akıntım aCık daha oldu ama adet oluyorum ben hissettim :)Bende yapmak istiyorum bir yandan da istemiyorum korkularım endişelerim var. İki oğlum var kızım olmasını çok istiyorum yine erkek olursa evde 4 erkek olacaklar. Şimdiden bitmiyor ütüleri
inşallah cnm bekliyoruz, bakalım bata 4 gün :)
Daha bellı olmaz cnm bekle bakalımAynen benim de yarın kahverengi akıntım aCık daha oldu ama adet oluyorum ben hissettim :)
Hayırlısı bakalım:)Daha bellı olmaz cnm bekle bakalım
Evet canımMerhabalar bende saydam bir akıntı var saydam silikon gibi. Ovulasyon mu oluyor ?
Ben yatmak uzereyimKızlarrr uyudunuz muuu ??
Moralim bozuk aklim karisik. Adet oldum diye dûşünüyorum ama her zamankinden az geliyor kanama. Yerlesme kanamasi mi acaba???? Test yapmak korkutuyor beni şuan. Endişeliyim o yüzden. Karnim aģriyor. Lekelenme seklinde oluyormus ve pembeymis yerlesme kanamasi. Benimki lekelenme seklinde degil ama cok acik kirmizi
İnsallah hamilesinizdir..Kızlar bu çok açık kırmızı kist patlaması olabilir . Yani küçük kistler atılıyor . Bende de oluyor çoğu zaman kağıtta her ay şüpheleniyorum bu pembe kan da nedır diye. Benimki tahmin sadece bu arada. Kistler bende oluşup düşüyor çünkü bazen.
Bu ay benimde acayip sancı şeklinde kasik ağrısı oldu. 5 dk ayakta dursam belim koptu .
Ama bir yandan havalar soğuk hepimiz usutmemisizdir inşallah diyorum :))
Bu ay yumurtalama günümde doktora gittim ki takip içerisinde olalım . O da saçma sapan bir doktora denk geldim malasefki. Yumurtam son 5 gun kalaya kadar çatlamamis. Ultrasonda. Gördüğüm kadarıyla .
Ama bu belirtiler vardi.
İnşallah hamileyimdir yoksa çok sancılı bir adet dönemi beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?