- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
Evet kuzum aklımda vardısupersin canim ya oh be su topikte ilk defa boyle enerjik bir yazi gordum. yapi olarak cok enerjigimdir. her olumsuzlukta bir umut vardir bence ve ben hep bu dogrultuda ilerlerim. corek otu ufak oglumda denedim ve ise yaradi insallah sanada faydasi olur tatlim. Rabbim tez vakitte versin bebisleri insallah.
Olabilir tabi ama bence biraz erkenSlm kızlar benimde 10 şubat yalnız 2 gündür kahverengi leke geliyor hamile olabilirmiyim
Öyle tabiki hayırlısı ama 2 kez düşük yaptım şuandada çok fazla sancı var kasıklarımda ve şiddetli başağrısı cvp için teşekkür ederimOlabilir tabi ama bence biraz erken
Kendini strese sokma herşeyin hayirlisi
dayanamadım yine idrar testi yaptım cıkmadı birseyaynen karnin alt kismi cnm ayaklarini sicak tutmaya calis bebis tutunmaya calisiyorsa da ona faydasi olur
İnş mutlu haberi alırsındayanamadım yine idrar testi yaptım cıkmadı birseyadetime 9 gun var ama goguslerimdeki damarlar belirmeye basladı bi baktım gogus ucuma dogru damar bu ay hamile degilsem diger zzamanlar hicbir belirtiyi onemsemem artık
bilmiyorum ya pek hevesim kalmadıİ
İnş mutlu haberi alırsın
Aynn bekle hemen ümitsizliğe kapılma daha çok erken hayırlısı olsunbilmiyorum ya pek hevesim kalmadıbelirtiler cok fazla ama idrarda cıkmadı 9 gun var daha erken belki ama belirtilerde gecen hafta baslayınca erken dollenmemi oldu dedim bekliycem artık adet gecikirse yaparım
karında sertlik bende var tas gibi yaHamilelik belirtilerini hissederseniz
Yani bende adetim gelmeden 1 gun once adet sancisi gibi agrilar geldi gitti.hersefernde adet oluyorum sandim.karninzda hafif bi sertlik hissediyorsunuz zaten.rabbim tez vakit nasip etsin.ama en ummadgn ayda hamile kaldim inanin hic beklemiyordum.kafayi rahat tutmakda fayda var
kısmet onumuzdeki aylara insallah tutar:)Ben adet oldum kızlar
Amin inş aşılama yaptıracagz bu aykısmet onumuzdeki aylara insallah tutar:)
Geçmiş olsun canım başka zaman inşallah..Ben adet oldum kızlar
olmama sebebi ne peki pko falanmı varAmin inş aşılama yaptıracagz bu ay
Zaman üzülecek zaman değilBen adet oldum kızlar
İnşallah fayda olacak ben inanıyorum.Evet kuzum aklımda vardı
Ama sen vesile olsun senden sonra karar verdim bakalim
İnşaAllah hamilesindir cnm. Olabilirsin.Slm kızlar benimde 10 şubat yalnız 2 gündür kahverengi leke geliyor hamile olabilirmiyim
İki gunde bir ilişki ile içerde surekli canlı sperm olur ve kaçırman imkansızdır cnm.Arkadaşlar bu yumurtlama yi nasıl yakalarim
Ovulasyon testi için geçmi kaldım
Ama 10-18 günleri arasında 1 gun arayla çalışmalara devam ediyorum
Yumurtlama yi kaçırmam zor dimi
İnşallah hamişlik belirtisidir cnm hakkında hayırlısı olsun.Kızlar hepinize selam olsun :) uzun bir aradan sonra yine ben bugün azıcık kahverengi akıntım oldu ama sanırım adetim geliyor çünkü bazen âdetten önce öyle akıntım oluyor bekleyip göreceğiz hayırlısı bakalım :)
Ben adet oldum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?