Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Evet kuzum aklımda vardı
Ama sen vesile olsun senden sonra karar verdim bakalim

Arkadaşlar bu yumurtlama yi nasıl yakalarim
Ovulasyon testi için geçmi kaldım
Ama 10-18 günleri arasında 1 gun arayla çalışmalara devam ediyorum
Yumurtlama yi kaçırmam zor dimi

aynen karnin alt kismi cnm ayaklarini sicak tutmaya calis bebis tutunmaya calisiyorsa da ona faydasi olur
dayanamadım yine idrar testi yaptım cıkmadı birsey adetime 9 gun var ama goguslerimdeki damarlar belirmeye basladı bi baktım gogus ucuma dogru damar bu ay hamile degilsem diger zzamanlar hicbir belirtiyi onemsemem artık

Hamilelik belirtilerini hissederseniz
Yani bende adetim gelmeden 1 gun once adet sancisi gibi agrilar geldi gitti.hersefernde adet oluyorum sandim.karninzda hafif bi sertlik hissediyorsunuz zaten.rabbim tez vakit nasip etsin.ama en ummadgn ayda hamile kaldim inanin hic beklemiyordum.kafayi rahat tutmakda fayda var

Kızlar hepinize selam olsun :) uzun bir aradan sonra yine ben bugün azıcık kahverengi akıntım oldu ama sanırım adetim geliyor çünkü bazen âdetten önce öyle akıntım oluyor bekleyip göreceğiz hayırlısı bakalım :)

karında sertlik bende var tas gibi ya

Karnım şişti aģrim var . Biraz kanamam var arkadaşlar. Sanırım regl başlangıcı. 2 günlük gecikme sonunda..

Evet kuzum aklımda vardı
Ama sen vesile olsun senden sonra karar verdim bakalim
İnşallah fayda olacak ben inanıyorum.
Slm kızlar benimde 10 şubat yalnız 2 gündür kahverengi leke geliyor hamile olabilirmiyim
İnşaAllah hamilesindir cnm. Olabilirsin.
Arkadaşlar bu yumurtlama yi nasıl yakalarim
Ovulasyon testi için geçmi kaldım
Ama 10-18 günleri arasında 1 gun arayla çalışmalara devam ediyorum
Yumurtlama yi kaçırmam zor dimi
İki gunde bir ilişki ile içerde surekli canlı sperm olur ve kaçırman imkansızdır cnm.
İnşallah hamişlik belirtisidir cnm hakkında hayırlısı olsun.
Ben adet oldum kızlar

Canım üzülme bak aşıkama yapılacakmış bu ay daha da çok umut var o zmn inşallah. Yumurtanın sağlıklı olması için çörekotunu deneyebilirsin. Kaliteli yumurta ile şansın daha yuksek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…