- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
- 103
Cok çok sağolun insallah darisi sizlere olsun hayirlisiCanımmm tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah...çok sevindim senin adına ..
İnşallah canım benim Allah tan hayırlısı herkese hayırlısını nasip etsin rabbim sana da inşallah.. Bizlere dua etmeyi unutmaCok çok sağolun insallah darisi sizlere olsun hayirlisi
Bazen bi tarafı bazı günler diger tarafı ama şuan sağ tarafında sancı vaarTek taraflı mi canim ben tek tarafli agrimasindan şüphelenmistim inşallah hayırlısıyla vardır bebisin
Inşallah cnm kendimi toparlamaya çalışıyorum ben de inşallah siZden güzel haberler alirizCanım sıkma Çan'ımı hayırlısı olur umarım kafaya takmayınca daha iyi oluyprmuş diyorlar inşallah erken vakitte olur da Şen'de rahatlarsın..
Maleseffff yine hüsrannnn pembe akinti seklinde biseyler gelmeye basladi agrimda cok regl oluyorm sanirim bu ayda olmadi kismet degilmisssGünaydın kızlar. Mutlu bol hamiş haberli hafta, sonları olsun bakalım.
Günaydın cnm. Yazdığın belirtiler hamile lik belirtileri evet. Bence adetine kadar bekle ve test yap yada adete 2/3 gun kala kan testi yaptır.
Benimde göğüslerde birsey yok arada hafif şişiyo sanki ama adet olacağım zmn da şişer zaten. Yanma batma sancı sızlama olur normaldir bu. Ence test yap yada, hastane yakınsa gıt bı kan testi yaptır garanti olsun.
Biz senle diğer ayı bekleyelimMaleseffff yine hüsrannnn pembe akinti seklinde biseyler gelmeye basladi agrimda cok regl oluyorm sanirim bu ayda olmadi kismet degilmisss
Canim yunurtlama gunundeki kadar yogun bi akintim yok ama az az sarimsi geliyo henuz yeni oldugu icin sanirimOgrtmngelin canım akıntın varmı rengi nasııl
Cok cok sagol canim eksik olmayin darisi sizlere insallahOgrtmngelin tebrik ederim allah kucağına da almayı nasip etsin
bence git cnm en azindan kan tahlilinde hersey net cikar ve ona gore tedbirini alirsin.İnsallah rabbim saglikli nasibi bol hayirli evlatlar verir sana da hepimize de canim. Artık tevekkül.. canim pazartesi gitsem iyi degil mi 4 gun gecmis olcak korku olmasa on gün beklicem ama okulda cokda yorulcam riske girmek istemiyorum
insallah guzel haberlerini aliriz cnm.Ya canım benimde ymurttlamadan beri kasık ağrım var. Şmdi 5 gün kaldı sancım arttı belime ve bacağıma vuruyoo. İnşallah bnde hamişimdir
uzulme cnm bu ay olmazsa onumuzdeki ay daha verimli bir calismayla gelir insallah. bekle bakalim.Maleseffff yine hüsrannnn pembe akinti seklinde biseyler gelmeye basladi agrimda cok regl oluyorm sanirim bu ayda olmadi kismet degilmisss
aynen karnin alt kismi cnm ayaklarini sicak tutmaya calis bebis tutunmaya calisiyorsa da ona faydasi olurYa bu kasik tam olarak neresi karin ve uyluk arasi yazilmis benim sol ve sag gobek deligimin alt yan taraflari sizliyor buralarida kasik bolgesi oluyormus ben cinsel bolgenin tam yani biliyordum
supersin canim ya oh be su topikte ilk defa boyle enerjik bir yazi gordum. yapi olarak cok enerjigimdir. her olumsuzlukta bir umut vardir bence ve ben hep bu dogrultuda ilerlerim. corek otu ufak oglumda denedim ve ise yaradi insallah sanada faydasi olur tatlim. Rabbim tez vakitte versin bebisleri insallah.Hanimlar ben bal çörek otu tarcina
Başladım.bu ay hamis olmayanlar morel bozmak yok devam edecez
Ben buraya hamile oldugumu
YAZACAM NET
canim bel agrin bobreklerine kadar vuruyor mu?Cok cok sagolun darisi sizlere. Ben öncekinde surekli okuldan izin aldim tahliller kosturmaca hepde ayni şey ilk muayenede dis gebelikte olabilir diye once bir korkutuyorlar hatta doktorum demisti bize gelmeden bile ne cok test yapmissin diye, sonra anladimki olacagi varsa oluyor basa gelecek varsa, o yuzden beklicem kızlar umarim hayirlisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?