Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Maleseffff yine hüsrannnn pembe akinti seklinde biseyler gelmeye basladi agrimda cok regl oluyorm sanirim bu ayda olmadi kismet degilmisss

Ya bu kasik tam olarak neresi karin ve uyluk arasi yazilmis benim sol ve sag gobek deligimin alt yan taraflari sizliyor buralarida kasik bolgesi oluyormus ben cinsel bolgenin tam yani biliyordum

İnsallah rabbim saglikli nasibi bol hayirli evlatlar verir sana da hepimize de canim. Artık tevekkül.. canim pazartesi gitsem iyi degil mi 4 gun gecmis olcak korku olmasa on gün beklicem ama okulda cokda yorulcam riske girmek istemiyorum
bence git cnm en azindan kan tahlilinde hersey net cikar ve ona gore tedbirini alirsin.
Ya canım benimde ymurttlamadan beri kasık ağrım var. Şmdi 5 gün kaldı sancım arttı belime ve bacağıma vuruyoo. İnşallah bnde hamişimdir
insallah guzel haberlerini aliriz cnm.
Maleseffff yine hüsrannnn pembe akinti seklinde biseyler gelmeye basladi agrimda cok regl oluyorm sanirim bu ayda olmadi kismet degilmisss
uzulme cnm bu ay olmazsa onumuzdeki ay daha verimli bir calismayla gelir insallah. bekle bakalim.

Ya bu kasik tam olarak neresi karin ve uyluk arasi yazilmis benim sol ve sag gobek deligimin alt yan taraflari sizliyor buralarida kasik bolgesi oluyormus ben cinsel bolgenin tam yani biliyordum
aynen karnin alt kismi cnm ayaklarini sicak tutmaya calis bebis tutunmaya calisiyorsa da ona faydasi olur

Cok cok sagolun darisi sizlere. Ben öncekinde surekli okuldan izin aldim tahliller kosturmaca hepde ayni şey ilk muayenede dis gebelikte olabilir diye once bir korkutuyorlar hatta doktorum demisti bize gelmeden bile ne cok test yapmissin diye, sonra anladimki olacagi varsa oluyor basa gelecek varsa, o yuzden beklicem kızlar umarim hayirlisi olur

Hanimlar ben bal çörek otu tarcina
Başladım.bu ay hamis olmayanlar morel bozmak yok devam edecez
Ben buraya hamile oldugumu
YAZACAM NET
supersin canim ya oh be su topikte ilk defa boyle enerjik bir yazi gordum. yapi olarak cok enerjigimdir. her olumsuzlukta bir umut vardir bence ve ben hep bu dogrultuda ilerlerim. corek otu ufak oglumda denedim ve ise yaradi insallah sanada faydasi olur tatlim. Rabbim tez vakitte versin bebisleri insallah.

canim bel agrin bobreklerine kadar vuruyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…